Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, bár egyszernézõs. Aki nem bírja a csigalassú, elvont filmeket, az úgyis belehal az elsõ fejezetbe... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Legalább volt mit olvasni így meló után... a sok Batman... atyaég! Sok itt a nagy filmmester és kritikus úgy látom.... meg az óvodás... <#hehe>#hehe>
Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Magyarul:Elpusztíthatatlanok
wiki link
Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam õket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
A gyûrûk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetõb (~realisztikusabb) körítéssel.
de ha enélkül hasonlítjuk össze õket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)
a gyûrûk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha már szakmunkásban nem sikerült a különbözõ eloszlások valoszínûségérõl tanulni, legalább vennétek a fáradságot és megnéznétek más csajos filmeknél, hogy ott, hogy is alakult ez a történet.
Pl. Legaly Blonde.
nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....
de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy mirõl van szó kb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebbõl még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól 😊
A schumacher féle fos egyenlõ lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0
Továbbra sincs mirõl beszélni, ez max egy öngól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? 😄DD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Á... nem feltûnõ az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. 😄