Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Prometheus pl. folyamatosan esik 😉

8 körül nyitott most már csak mit tesz isten 7.3 . ;F

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tigeroo
amúgy Lantee hsz-e szarkazmus volt, de np 😊
böröczk
Nolan tehetsegtelen?
Nem birom abbahagyni a rohogest, Miszter Filmes Szaktekintely!

Kumiho #2179

Tyler1
Ha az imdb így mûködne, akkor pl. 6 pont alatt nem is létezne film ott. Ilyen alapon a TF filmek is állhatnának 9 fölött, ha csak a fanok járnak oda pontozni.

A vélemények soha nem fognak egyezni ez rendben van, de ez az "az a hülye, aki szerint ez jó" stílusú értékelések, legalább annyira nem mérvadóak, mint az általad említett fanboyoké.

Szerintem a Memento egy szar film, baromság az egész, de a világ a hülye, meg az a fél millió fan, aki imdb-n felszavazta. Hát azért nem így mûködik, na<#smile>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tomsolo
Az ugye fel sem merül senkiben, hogy egy több millió dolláros film kapcsán ha fontos a studiónak az imdb relevancia akkor simán szervez magának felponozó brigádot?

😊

CalebJoe
Na ne idegesíts már ott van pl. a Memento meg a Tökéletes Trükk mindkettõ remekmû, azért az tény hogy a Batman-t kár volt elvállalnia de ez van.
nem tudom mit kell nagyügyet csinálni egy film pontozásából, ízlés kérdése, sok indoka lehet valakinek miért 10/10 , vagy szarabb egy film

nálam pl: TDKR 2/10, mert tényleg ultraszarnak tartom, és ??? attól az imdb nem lesz 8.00 vagy mi + tökre le is szarom, hogy másnak bejön vagy ha más fikázza azt ami nekem bejön
tigeroo
de figyu már, ha szembeállítod az X igényeit kielégítõ filmet az X-el, akkor 0 = 0 lesz az egyenleted nem?

ebbõl csak azt lehet leszûrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.

nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.

amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendezõ, kedvenc filmem mai napig a memento tõle, de pont ez az, tud õ jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel késõbb nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sûríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.

szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita errõl.

én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.

ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is.
tomsolo

Dynamic
Vannak benn hülyeségek, de pont a "denevérhang" az egyik leglogikusabb lépés. Normál esetben nem elég egy a maszk, a hangot is meg kell változtatni, ha rejteni akarod a kilétedet. Nem tudom mi a gond ezzel.
Tyler1
A rengeteg dicsérõ kritikát is biztos agyhalott emberek írták. Én mondjuk nem olvastam a hétvégi vergõdést a Batman körül, de kétlem, hogy ismét a többség lenne a hülye. Nézd meg még párszor a filmet, hátha összeállnak a darabkák, nem szégyen ha valaki elsõre nem ért meg egy filmet.

Értem én, hogy mirõl megy a csevej, de azért lássátok be, kicsit vicces.
Batman Begins: iMDB 8.3
The Dark Knight: iMBD 9.0
The Dark Knight Rises: iMDB 8.8

Persze, tudjuk jól, hogy sok buta, semmihez sem értõ, dagadt amerikai szavaz, és csak azért állnak ilyen jól a filmek. Valójában bûn rossz alkotás mind, nem is értem, hogy adhatott rá pénzt a stúdió. No, meg ez a semmirekellõ Nolan gyerek is! Mit kereshet egy ilyen tehetségtelen senki a rendezõi székben! Felháborító!

<#zavart2>
Blasta
Meg tudom erteni, ha valaakinek nem tetszik, vagy tetszik egy film, mindenki mas, mas jon be. Tiszta sor.
De ha egy film cselekmenye nelkuloz minden logikat es egyertelmuen csak jozan paraszti esz kellene ennek a felfogasahoz, akkor elcsodalkozom a sokat pontozokon. Ok-okozati osszefuggesek hianya nem izles kerdese.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
mondom hogy semminek nincs értelme 😊

ja, nem tizpontos, nem is kilenc, de az éven talán az avengers volt ami még jó akciófilm volt, másról nem tudok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
Nekem ez az egész Nolan féle trilógia egy rakás.... szerintem az elsõ nagyon gáz, a másodikat elvitte Heath Ledger a hátán, a harmadik meg egy katyvasz, abszolút közepes. Jól jellemzi az utóbbi évek színvonalát, hogy ilyen filmek kerülnek a trónra. C.Bale meg ahogy denevérül beszél lemélyített hanggal... nem tehetek róla de röhögnöm kell tõle. Ultragáz. Viszont Tom Hardy rohadtul tetszett, ahogy Bane-ként beszélt, hogy valami jót is mondjak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

TaRka0107
na igen.<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tigeroo
talán mert nem vagyunk egyformák? mellesleg miben érint negatívan az hogy valakinek ez tízpertíz? (szíve joga, legfeljebb nem adsz többet a szavára...)
TaRka0107
Azt még nem láttam, mert sokatok szarozta.

TaRka0107
Nekem történet is jó volt. Vannak kérdések közben tényleg, de nem kell mindent nagyítóval nézni, ahogy elõttem is írta valaki.

IMYke2.0.0.0
Aha - ha tehát sok a CGI és sokat harcolnak egy filmben az jó. Értem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Igen. Lásd Prometheus.

TaRka0107
Dehogynem. Nem volt vele semmi gond. Több harc kellett volna batman részérõl ennyi. Pedig nagyon sokaknak tetszik. De ez a sok ember biztos igénytelen...

IMYke2.0.0.0
Nem kell ilyennek lennie.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TaRka0107
De sok finnyás van. Ez egy akció/scifi film. Ilyennek kell lennie.

IMYke2.0.0.0
Akkor nem vagyok egyedül...

Sir Quno Jedi
Szerintem is szar, már ketten vagyunk. Pedig moziban láttam, de nehezemre esett nem végigaludni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Csak azert, mert sokak szerint 10 meg 9 pontos a film, amikor konkretan SEMMI ERTELME a fo cselekmenyszalnak, csak ennyi.
Na vegeztem is vele 😊

meg mindig terminator 1!
Tikal
De csak hogy charlie-t idezzem az its always sunny in philadelpiabol: ha mindent nagyito alatt vizslatunk akkor semminek sincs ertelme😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egyebkent az idovel itt sem bant jol Nolan, a tozsdes jelenet utan eleg hamar sotet lett, a tozsde 4 kor zar😊

Tikal
Nem tudom mit porogsz ezen😊 a csaj is meg bane is azert csinalta hogy kaosz legyen, hogy 'visszaadjak' az embereknek ami az ovek blabla, nyilvan a vegso terv az volt hoy majd felrobbantjak a picsaba az egeszet, az apja is ezt akarta meg az elso reszben...

Nem hiszem hogy a 'csicskaja' lett az osszes bunozo, de elengedte oket egy olyan varosban ahol nincsenek rendorok..loptak raboltak, mutattak is...aranyelet ez egy bunozonek nem? 😊

Bane persze nem elmebeteg, csak hidegveru gyilkos.. Mindjart ertheto miert is ne akarna felrobbantani a szerelmenek a varost😊

Blasta
Na igen.
És ha már itt tartunk, a bortonbol kiszabaditott ~1000 rab, miert lett Bane csicskása? Mert ha nem teszik meghalnak? Vagy mert minden bunozo ugyan olyan elcseszett kaoszhívo szektás a szive legmélyén és igazabol nem a penzert bunoztek sosem? 😄

Blasta
Nemnem, Joker totalis elmebeteg, egy szociopata tomeggyikos, amig ez Thaliarol vagy Banerol egyaltalan nem mondhato el sztem.

"várni hogy ki lesz olyan vagány hogy elmeneküljön" <-- ez meg nemhogy szuperbunozoi/terrorista, de leginkább alsótagozatos iskolás fiúkra jellemzo masterplan.

Tikal
Ugyanazért amiért Joker is szórakozott.. .látni a káoszt, várni hogy ki lesz olyan vagány hogy elmeneküljön stb.

LoSA
Nekem tetszett! <#vigyor2>

tomsolo
Ezt még meg lehet magyarázni - nem bomba hanem reaktor: ennyi idõ után robban.

Hanem miért volt jó nekik meghalni a bomba mellett? Mi abban a jó? Akik követik õket, mi abban jó hogy meghalnak? Miért ill. mi az a magasztos eszme ami miatt a csákó is bennmaradt repcsiben? Bane billiárdgolyó feje miatt?

Blasta
Apropo, most elgondolkoztam még egy TDKR "érdekességen":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi volt Bane és Thalia konkrét terve, ami miatt 5 egész hónapra elkellett egy egész várost/városrészt foglalniuk, hogy azután végul felrobbantsák??? Mert az addig oké, hogy Thalia az apja nyomdokain haladva káoszt akart, igy beteljesitve Ra's al Ghul hagyatékát és rombadontsék Gotham-et. Nade ehhez minek 5 honapig ott vagánykodni, esélyt adva ezzel egy esetleges mentoakcióra (tobbek kozott Batmannak, hogy ennyi ido alatt PONT felépuljon és kimásszon a godorbol) vagy valamiféle ellenállás szervezodésre???? Vagy nem akarták mindenkeppen felrobbantani a bombát??? Dehogysem, egyértelmuen erre ment ki a jatek. DE MINEK 5 honapig várni???? Keresem a logikát basszus, de sehol...

TaRka0107
The Dark Knight Rises (2012)

Nagyon jól felépített film volt. Nekem nagyon bejött. Elõzõ rész is ütött, de ez is, pedig kételkedtem benne.
10/10 -es film szerintem.

Szabi84
miért?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tikal
Lol, 7??

õket szoktátok hallgatni?

LoSA
Alkonyat - Hajnalhasadás 2
7/10

Sir Quno Jedi
Pillangó effekt 2

Nem is vault rossz. Nyilván árnyéka sem az elsõnek, de jól szórakoztunk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Én sem, de Wahlberg is visszakérdezett értetlenül, hogy miért, tehát nem alapulhatott valami hatalmas poénon.

davidka003
Mikor mondja a pasi, hogy álmában befingott a csaj és ezért dobta az kérdezi a fõhõstõl, hogy te olasz vagy?
Lehet nem nagy poén de ezt nem értettem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tyler1
Ted

Nagy csalódás, a traileren anno többet nevettem, mint most a filmen. Nem volt jó.

MrSpock
The Dark Knight Rises

Végre én is megnéztem eme alkotást. Annyi rosszat olvastam már róla,hogy elvárások nélkül kezdtem el. És ami azt illeti,nekem bejött. Lassú történetvezetés,már ami ugye volt benne,de valahogy mégsem volt unalmas. Nem csak az a csili-vili látvány,sõt alig volt benne,de ez nem is baj. Nem jojózott szemem a gyors kamera mozgásoktól sem. Bane kemény volt,de igazából õ is csak egy áldozat,mint mindenki ebben a világban. Anne H,elég csini volt a feszes ruciban 😊 Persze voltak mosolyogtató háttértörténések,de ez még elment kategória.😊
Jó lezárás volt,és szinte sejtettem a végét,a kis "visszavonulást",amit Alfred már elõrevetített. Szóval összegezvén nekem megért egy 8/10-et. Elõzõnél sokkal jobban tetszett,hiába Joker és tsi.

Go Jeff Go!!!!

BaliBoy
TED:
Hát, Seth McFarlane nem hazudtolta meg önmagát.. 😊)

7/10

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tikal
Nem a megkozelitesrol van szo, hanem a bombarol ami barmikor robbanhat, es mivel a film nem a delta forcerol szolt ezert nem a delta force mentette meg a varost😊 az meg hogy amerikai filmekben mit latsz, hogy amerika nem enged a zsaroloknak az most hogy is jon ide? Vagy tudsz mondani olyan esemenyeket a kozel multbol ahol az USA-t megzsaroltak, es az nem engedett hanem megoldotta erovel? Nyilvan ez a politikajuk de ezek nem mindennapos esemyenek, mintahogy az sem hogy bomba robbantassal zsarolnak egy varost, orszagot.

Mèg izrael is egyezkedik terroristakkal, par evvel ezelott egy katonajukar cserélték 1000 plasztin hadifogolyra. Az usa is folyton egyezkedig a talibokkal, csak ezt nem latod a tv-ben. Azert a valovilag kicsit mas mint amit hollywood sugall...

Blasta
Nem csak lassitashoz ert. Koreografia, kompozicio, latvany, minden helyben van.
Es na csak a 300at nezzuk, ott a watchmen is vagy a sucker punch.