Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 körül nyitott most már csak mit tesz isten 7.3 . ;F
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem birom abbahagyni a rohogest, Miszter Filmes Szaktekintely!
Kumiho #2179
A vélemények soha nem fognak egyezni ez rendben van, de ez az "az a hülye, aki szerint ez jó" stílusú értékelések, legalább annyira nem mérvadóak, mint az általad említett fanboyoké.
Szerintem a Memento egy szar film, baromság az egész, de a világ a hülye, meg az a fél millió fan, aki imdb-n felszavazta. Hát azért nem így mûködik, na<#smile>#smile>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
😊
nálam pl: TDKR 2/10, mert tényleg ultraszarnak tartom, és ??? attól az imdb nem lesz 8.00 vagy mi + tökre le is szarom, hogy másnak bejön vagy ha más fikázza azt ami nekem bejön
ebbõl csak azt lehet leszûrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendezõ, kedvenc filmem mai napig a memento tõle, de pont ez az, tud õ jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel késõbb nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sûríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.
szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita errõl.
én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.
ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is.
Batman Begins: iMDB 8.3
The Dark Knight: iMBD 9.0
The Dark Knight Rises: iMDB 8.8
Persze, tudjuk jól, hogy sok buta, semmihez sem értõ, dagadt amerikai szavaz, és csak azért állnak ilyen jól a filmek. Valójában bûn rossz alkotás mind, nem is értem, hogy adhatott rá pénzt a stúdió. No, meg ez a semmirekellõ Nolan gyerek is! Mit kereshet egy ilyen tehetségtelen senki a rendezõi székben! Felháborító!
<#zavart2>#zavart2>
De ha egy film cselekmenye nelkuloz minden logikat es egyertelmuen csak jozan paraszti esz kellene ennek a felfogasahoz, akkor elcsodalkozom a sokat pontozokon. Ok-okozati osszefuggesek hianya nem izles kerdese.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja, nem tizpontos, nem is kilenc, de az éven talán az avengers volt ami még jó akciófilm volt, másról nem tudok...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na vegeztem is vele 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem hiszem hogy a 'csicskaja' lett az osszes bunozo, de elengedte oket egy olyan varosban ahol nincsenek rendorok..loptak raboltak, mutattak is...aranyelet ez egy bunozonek nem? 😊
Bane persze nem elmebeteg, csak hidegveru gyilkos.. Mindjart ertheto miert is ne akarna felrobbantani a szerelmenek a varost😊
És ha már itt tartunk, a bortonbol kiszabaditott ~1000 rab, miert lett Bane csicskása? Mert ha nem teszik meghalnak? Vagy mert minden bunozo ugyan olyan elcseszett kaoszhívo szektás a szive legmélyén és igazabol nem a penzert bunoztek sosem? 😄
"várni hogy ki lesz olyan vagány hogy elmeneküljön" <-- ez meg nemhogy szuperbunozoi/terrorista, de leginkább alsótagozatos iskolás fiúkra jellemzo masterplan.
Hanem miért volt jó nekik meghalni a bomba mellett? Mi abban a jó? Akik követik õket, mi abban jó hogy meghalnak? Miért ill. mi az a magasztos eszme ami miatt a csákó is bennmaradt repcsiben? Bane billiárdgolyó feje miatt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jól felépített film volt. Nekem nagyon bejött. Elõzõ rész is ütött, de ez is, pedig kételkedtem benne.
10/10 -es film szerintem.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem is vault rossz. Nyilván árnyéka sem az elsõnek, de jól szórakoztunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet nem nagy poén de ezt nem értettem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nagy csalódás, a traileren anno többet nevettem, mint most a filmen. Nem volt jó.
Végre én is megnéztem eme alkotást. Annyi rosszat olvastam már róla,hogy elvárások nélkül kezdtem el. És ami azt illeti,nekem bejött. Lassú történetvezetés,már ami ugye volt benne,de valahogy mégsem volt unalmas. Nem csak az a csili-vili látvány,sõt alig volt benne,de ez nem is baj. Nem jojózott szemem a gyors kamera mozgásoktól sem. Bane kemény volt,de igazából õ is csak egy áldozat,mint mindenki ebben a világban. Anne H,elég csini volt a feszes ruciban 😊 Persze voltak mosolyogtató háttértörténések,de ez még elment kategória.😊
Jó lezárás volt,és szinte sejtettem a végét,a kis "visszavonulást",amit Alfred már elõrevetített. Szóval összegezvén nekem megért egy 8/10-et. Elõzõnél sokkal jobban tetszett,hiába Joker és tsi.
Go Jeff Go!!!!
Hát, Seth McFarlane nem hazudtolta meg önmagát.. 😊)
7/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mèg izrael is egyezkedik terroristakkal, par evvel ezelott egy katonajukar cserélték 1000 plasztin hadifogolyra. Az usa is folyton egyezkedig a talibokkal, csak ezt nem latod a tv-ben. Azert a valovilag kicsit mas mint amit hollywood sugall...