106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez a norvég film? ROHADT jóóóó :) -
a mai generácionak is kell egy godzilla, ne várj tőle semmit. én a pókember meg a fast and furious sorozaton jobban kiakadok :) -
nem, a kliséket nem lehet elkerülni, de legalábis elég nehéz :) én valószínuleg nem lennék kiváncsi egy olyan godzilla filmre, amiben godzilla összeesik a város előtt, ellenben erre még most kiváncsi vagyok, aztán majd meglátjuk, a másikra is kiváncsi voltam, ma meg már kínozni lehet vele... -
Fejvadászok
Erről hogyhogy nem találtam semmit, már kb 1 éve láttam és most felbukkant magyarul is. Mindenképp nézzétek meg! -
*sejteto
(elnezest, ez durva volt) -

En nem is akartam reagalni ra.
Megint egy ISZONYATOSAN DARKOS, rettenetesen KOMOLY SZTORIT selyteto trailer ami azt sugallja, hogy...hogy...hogy.... MIT IS? Mit is kozvetit MAR MEGINT ez a kurva trailer?
Hogy a ketszazharmincotodik oriasszorny fog lepusztitani varosokat, embereket, gepeket, hazakat MIELOTT KINYUVASZTJAK?
Valami egyebet kell meg varjak tole????
-
"1000szer inkább a Die Hard 5, mint ez."
Uhhh. Ezzel most a letoltestol is elvetted a kedvem :D -
hiper KOCKA #78589 Aztán lenne megint hatfejű izomcápa, aki a Burger Kingbe beszabadulva az eladót tenné a két zsemle közé... -
Tényleg nem sok eredeti ötlet van halivúdban... újabb sugártuningolt hipergyík ami nagyvárosban trógerkodik. Pontosabban nem "újabb" hanem igazából régi egy új feldolgozásban/folytatásban.
Az ilyen filmek alapsémája mindig egy százasszög egyszerűségével vetekszik. Miért nem lehet valami eredetiséget vinni bele, könyörgöm...?
Miért mindig ugyanazt a sz*rt kell nézni, hogy jön Godzilla, két csapással saslikot csinál a felhőkarcolókból, és 200-ig pumpálja az átlagos adófizetők vérnyomását akik ennek hatására gyalogolva is megelőzik Usain Bolt-ot.
Kinek kell ez? Annyi látványfilm van már, és csak azért hogy legyen még egy ugyanolyan, semmi szükség. Miért nem csinálják meg úgy, hogy mielőtt eléri a szörny a város határát, magától összeesik és megdöglik, mert mondjuk addigra kikészíti a sugárzás aminek természetesen negatív hatásai is vannak a szervezetére? Nem lehetne egyszer már elkerülni a rohatt kliséket? Aztán az általa kiszorított víz amibe beleesik cunamiként zúdulna a városra majd a vízben lévő élőlények akik megcsócsálják a húsát, szintén mutálódnának és a vízzel együtt bejutnának a városba, újabb veszélyt jelentve a lakókra?
Nem tudom nem pont ez, de valami újítás lehetne már az ilyen agyonklisézett séma szerint készült filmekben, mert annyira kiszámítható és sablonos a történek, hogy Magdi anyus lépcsőházi bukfencében is több izgalom van.
-
White House Down
Korrekt demokrata propagandafilm az amerikai népnek a méltán tehetséges, kormánypárti iparos mester, Roland Emmerich közreműködésével. Szerintem ez a film 10%-ot tuti emelt a támogatottságukon, hiszen Jamie Obama a világbéke hírnöke, Free Iran, ő véget vet az összes republikánusok indította olajháborúnak, Amerika pedig mindig győzedelmeskedik a terrorizmus felett, mindig minden körülmények között. Zászlólengetés. Csapó.
Na jó, felejtsük el ezt a pofátlanul leplezetlen politikai üzenetet, és tekintsünk rá szimpla akciófilmként -> borzalmas, buta, átgondolatlan, irracionális, céltalanul vicceskedni akaró, szánalmas, tele van felesleges és jellegtelen karakterekkel, végtelen időhúzással, az összes akciójelenet pedig emiatt egyszerűen íztelen. A végén már kínomban kitört belőlem egy jóízű nevetés is. 1000szer inkább a Die Hard 5, mint ez. -
Csak egy pelda a kellemes de megis latvanyos szorakoztatasra a kozelmultbol:
Rush
Remek szineszek jatszottak egy izgalmas, lebilincselo sztoriban amit mellesleg az elet irt. Ja es meg latvanyos is volt.
Kifizettem a mozijegyet, meg is erte.
Ellenpelda a kozelmultbol:
Pacific Rim, Now you see me, Furious 6, After Earth.
Ezek mindegyike sokkal latvanyosabb mint a Rush es megis egy kalap higszart nem ernek. -
gulyasandras #78585 Tarantino: The Lone Ranger
„The first forty-five minutes are excellent …the next forty-five minutes are a little soporific. It was a bad idea to split the bad guys in two groups; it takes hours to explain and nobody cares. Then comes the train scene—incredible! When I saw it, I kept thinking, ‘What, that’s the film that everybody says is crap? Seriously?
That being said, I still have a little problem with the film. I like Tonto’s backstory—the idea that his tribe got slaughtered because of him; that’s a real comic-book thing. But the slaughter of the tribe, by gunfire, from the cavalry, it left a bitter taste in my mouth. The Indians have really been victims of a genocide. So slaughtering them again in an entertaining movie, Buster Keaton style… That ruined the fun a bit for me. I simply found it…ugly.”
Bár már alig várom, hogy megvehessem a filmet, szerintem két különböző mozit néztünk. Excellent és soporific: mindkettő jókora túlzás, a végén persze sokat lök a zene + a POTC-ból átemelt „beköszönés” (ezúttal létrával). A mészárlással kapcsolatban pedig teljesen másfajta nézőpontot vallok magaménak.
„I have to admit that I don’t really have an opinion. Why? Because Batman is not a very interesting character. For any actor. There is simply not much to play. I think Michael Keaton did it the best, and I wish good luck to Ben Affleck. But, you know who would have made a great Batman? Alec Baldwin in the ’80s.”
Keaton igen, de Alec??? -
Szerintem ott van a kutya elasva, hogy az igenytelen radioslagerek es Beethoven kozott HATALMAS a res, de ezek a mai "latvanyfilmek" majdnem minden esetben (10bol 9szer) legalulra kivanjak pozicionalni magukat.
Pedig szamtalan peldat lattunk mar ra, hogy igenis lehet ezt a mufajt sokkal igenyesebben, tartalmasabban is muvelni, ugy, hogy ne csak azoknak az igenyeit elegitsek ki veluk akiknek a latvany a non plus ultra, hanem olyan embereket is akik a latvanyt csak egy jo sztori vagy jo jatek KIEGESZITOJEKENT ertelmezik.
En pl. ha otthon pihenesre, kikapcsolodasra vagyom, akkor megnezek egy olyan filmet ami az agyamat, a gondolataimat eltereli, mas nezopontba, mas gondolatok ertelmezesere sarkallja. DE NEM KAPCSOLJA KI! Olyan nincs!!!! Annak az allapotnak a neve: KOMA. -
MrAndree #78583 Én ezt úgy fogalmaztam meg hogy szeretem a Háború és Békét de nem akarnám csak azt olvasni állandóan -
ez a popkultúra, most ez olyan mintha egy rádióbarát zenétől várnád el hogy 4 akkordnál több legyen benne és beethovennel példálóznál hogy az mennyivel értékesebb művészileg és zeneileg...
-
de ha hazaesek este fáradtan és csak a szó legszorosabb értelmében kikapcsolódni akarok akkor megnézem ezeket. olyan mint egy mesefilm, csak kurva látványos.
ennyi erővel a shrekben is kereshetnénk a logikátlan dolgokat
-
Ki mondta hogy csak eddig terjed az ingerküszöböm? Mert megnézek egy kimondottan látványfilmnek szánt látványfilmet?
Ki mondta hogy fizettem érte?
Igen, szeretem a netes látványos techdemókat is. Csak azokat általában jóval kevesebb pénzből csinálják, mint a blockbustereket. -
A lenyegen nem valtoztat.
Ha csak eddig terjed az ingerkuszobod akkor minek fizetsz erte? Megkaphatod ugyan ezt ingyen is, csak azt nem hollywood-i blockbusternek hanem TECHDEMONAK hivjak. Tele vele a net.
Es igy legalabb nem tomsz be par ujabb dollart ezeknek a kontaroknak a zsebebe akik filmnek adnak el techdemokat. -
sandor8206 #78578 nem a hazafiassággal van baj, hanem a sok gagyi jelenettel és beszólással -
Ácsi. Nem azt írtam, hogy nincs benne. Azt írtam, hogy nem emiatt kell nézni. -
"Nem kell benne keresni sem a sztorit, se a színészi játékot"
WHAT DA FUCK????
Te felfogod amit irsz? Forditsuk ezt le egyeb teruletekre ha nem baj, talan ugy rajossz mekkora eszement faszsagot irtal:
-Ezeknek a zenenek nem kell ritmusosnak lennie, es az sem baj ha hamis vegig
-Ezeknek a festmenyeknek nem kell FESTEK. Sot vaszon se nagyon
-Ezeknek a verseknek nem kell erthetonek vagy egyaltalan olvashatonak lenniuk
Ideje lenne felfogni, hogy a szorakoztato iparnak is TELJESITENI KELL bizonyos alapveto normakat, kulonben az alkotasok szinvonala megkerdojelezheto lesz. Egy filmben Einsteinkem pedig a ket legapavetobb dolog a SZINESZEK es a TORTENET! Azt a filmmuveszeti mufajt ami ezeket a kovetelmenyeket nem teljesiti ugy nevezzuk, hogy VIDEKLIP.
-
Nem értek egyet.
Ezek mind kimondottan látványfilmek. Nem kell benne keresni sem a sztorit, se a színészi játékot, és akkor kevésbé zsibbad le az ember agya. Viszont el kell ismerni, hogy a mai technológia fejlettsége miatt tényleg baromi jól néznek ki, élvezetes nézni őket a látvány miatt - és csak azért.
Én sem szeretném persze, ha CSAK ilyen filmek készülnének, de ha jön egy, akkor a helyén kezelve nagyon szívesen megnézem, és nem várok tőle semmi mást, csak azt hogy látványos legyen. -
Sajnos (?), láttam a korábbi amerikai Godzillát, és már abban is el volt lőve ez a toronyházon átgyaloglós kép s tuti lesz megmászós jelent is benne [fél toronyház magas lesz a szörny].
Mindenesetre, megnézzük, mit tudnak a trükkmesterek. -
A Cigány Veszély láttának híján csak Transformers-es kitérő: mindegyik rettenetesen agyzsibbasztó szar.
Épeszű ember a nézése közben érzi, és látja a lelki szemei előtt, ahogy az agysejtjei seppukut hajtanak inkább végre, semmint feldolgozzák azt, amit Öböl Mihály összerántott.
-
Volt e már?
Godzilla teaser
A hideg is kiráz tőle! -
Inquisitor #78571 Nem nagyon tudok egyet érteni, a Transfomersben nem csak színészi játék, de forgatókönyv, sztori sem volt, logikailag meg két percenként volt agyonütve. Az összes része nem fér a Pacific Rim térdéig sem, és NEM azért mert utóbbi annyira jó, hanem előbbi annyira gáz.
Godzilla-ban meg összesen két jó dolog volt, az egyik a filmzene ... a másik meg Jean Reno. Rajta kívül senki nem produkált ott sem színészi játékot.
Majd a következő Godzilla esetleg jobb lehet. -
A túlfeszített patriotizmus nálad hátrány, náluk előny egy filmnél. Tudod, ők szeretnek a zászlót lengetni, és nézni ahogy leng és ha 1xű emberek, afféle igaz hazafiak hazafiaskodnak, hősködnek és mártírkodnak (előtte meg monologizálnak)... -
+1
Borzaszto gyenge film,kritikan aluli.Nem gondoltam volna hogy valaha etalonkent fogok tekinteni az Olympus Has Fallenre,de ehhez kepest az egy mestermu.Raadasul k.hosszu ami szinten nem tesz jot neki mert nagyon gagyik a dialogusok es a szineszek is.A kislany tolta a legjobban kb.
3/10 detto. -
?????
Nem azert, de meg a transformers szintjet se eri el.
A noi szerepet peldaul eljatszhatta volna a nagyapad is, es akkor a tobbi szereplo gagyi jatekarol ne is beszeljunk. Bar beszeljunk, mert a ket bohoc tudos vitte el a palmat. Tragikomikus, bargyu es bugyuta poenokkal, amin maximum egy, nem benyugtatozott apolt rohog csak az elmeosztalyon.
Annyira kiraly volt amugy a film, hogy ezeken a negativ kritikon kivul masra nem is emlekszem a filmbol, akkora bovli volt az egesz.
A Godzilla-ra (U.S.) peldaul ha osszehasonlitanank a ket filmet, mar-mar nosztalgikus lenyugozo elmenykent gondolnank, ehhez kepest, pedig az se a vilagot megrengeto mu volt. -
Inquisitor #78567 Nem akarom védeni a filmet, de ha már megjelenés előtt mindenki a Transformers-szel méricskélte össze, ahhoz képest ebben Oszkár-díjasak a szereplők. :D
Idris Elba meg jól nyomta, de a többiek hát izé ... -
1, az állandó eső és sötétség a végére már sok volt
2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még
3, a szörnyek túlságosan egysíkúak voltak
Micsoda filmkritikai ervek. :PPP
Foleg az elso ketton rohogtem jokorat.
De a helyedben meg feltudnek vagy sorolni lyen szinten meg vagy 50 negativumot es akkor a film ertekelese minusz 53 lenne a tizbol.
Ugy tunik a szinvonaltalan szineszi jatek nalad mar fel sem merult, mint negativum. Ezekszerint mashogy kell egy filmet is ertekelni manapsag. :PPPP -
Inquisitor #78565 "2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még"
Talán lesz rendezői változat. :P
Addig is ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott van ominózus villantás a stáblista után/közben. :P -
sandor8206 #78564 Elnök végveszélyben
Nem nagyon értem ezt az Emmerichet, ha nem rakja megint tele idióta és feleslges jelenetekkel, akkor lehozott volna egy egyszerű de nézhető popcorn-filmet, nem neki bele kell rakni ilyen zászlólengetős kislányos meg fehér házat bemutató alkalmazott hőssé váló, természetesen idiótábbnál idiótább beszólásokkal fűszerezett dolgokat.
Nem azt mondom, hogy a Tökéletes katona, Csillagkapu vagy az ID4 a filmkészítés remekművei, de nézhető és nem fejfogós popcorn-filmek. Erre megint elmegy full hülyeségbe. 2012 után megint lerakott idióta karakterekkel és banális szövegekkel operáló popcorn-filmet
3/10 -
Safety Not Guaranteed
Aranyos volt, kicsit romantikus, kicsit vicces. A sztori annyi, hogy XY magazin sztorihiányban szenvedő írója kitalálja, hogy elmennek és cikket írnak a bizarr hirdetésből amiben egy fickó partnert keres az időutazásához. Képbe kerül a gyakornok furalány aki bizalmába férkőzik a hirdetést feladó furacsávónak és innentől kezdve sok meglepetést nem szolgáltat a film.
Semmi extra nincsen benne, de egynek elment, nyugis estére tökéletes.
6/10 -
Pacific Rim
Én 9 pontot lazán adtam volna elégre látványos popcorn mozi volt, de 1,5 pontot levonok a két tudós miatt. Hát én még két ilyen geci idegesítő karaktert filmben nem láttam. 7,5/10 -
sandor8206 #78561 Azért a kritikusokat se kell félteni nagyon könnyen dobálják 2013-ban a Gravityre, hogy az évtized filmje -
viizo #78560 Pacific Rim / Tűzgyűrű
Erről szól a házimozi. Végre egy olyan látványfilm, ami bármennyire is agyatlan, bárgyú karakterekkel, logikai bakikkal, mégis képes voltam megbocsájtani neki, ugyanis az első perctől az utolsóig élveztem.
Három pont levonás, mert:
1, az állandó eső és sötétség a végére már sok volt
2, Ron Perlmann jutalomjátékát elnéztem volna még
3, a szörnyek túlságosan egysíkúak voltak
Még ilyet kérek, sokat.
10/7 -
Kismalacka... izé, gulyasandras tipikusan az a troll, aki néha elfelejti bevenni a gyógyszerét, így elszalad vele a ló, nem veszi észre magát. Hagyjátok rá! -
[maximum trolling]én 100 év múlva halott leszek.[/maximum trolling] -
Tegnap este megnéztem a Now you see me-t...annyian lehordták,meg lehúzták minden filmes site-on,hogy muszáj voltam megnézni(ugye a negatív reklám is reklám!!) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy ültem le elé,hogy semmit nem vártam tőle,bekészítettem kaját,piát,vésztartaléknak a telómat,is hogyha nagyon elfajul a helyzet,tudjak facebookozni,és csak néha belepillantok a filmbe :DD Az eleje kifejezetten jól indult,a főszereplőket elég jól eltalálták,főleg Harrelson karaktere tetszett nagyon. A történet jól beindult,a látvány is picit magával ragadott,és én azt mondom izgalmas volt,VÉGIG. Persze szarásig tele volt klisékkel,de a fordulatokra,amiket hozott a sztori,én nem számítottam,és a végefelé azért eléggé leszakadt az állam. Nagyon tetszettek ezek a Freeman féle "leleplezések",jól megcsinálták szerintem. Ha többet vártam volna a filmtől,akkor biztos csalódok,de így azt mondom kap tőlem egy 5.5-et a 10-ből. Jesse Eisenberg(facebookos filmből ismerjük ugye) is jól játszott,remekül hozta ezt az önelégült tenyérbemászó bűvész hülyegyereket,főleg a kihallgatásos jelenetnél :D