[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Heat (Női szervek)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas film,rohadt jó poénokkal,jó sztorival,nem egy Godfather nyílván,de egy vígjátéknál nem is a történet a fő lényeg. Mindkét főszereplő óriásit játszik,főleg a duci rendőrcsaj(Shannon),valami eszméletlen amennyire telibetalálták azt a karaktert!! Néhol már könnyesre nevettem magam,amire utoljára az Adam Sandleres filmeknél volt példa,amikor a jó öreg Adam még a csúcson volt,és ez nálam rohadt nagy szó,mert vígjátékoknál kényes az ízlésem. De ez a film,ez egyszerűen 2 óra tömény szórakozás,kb amire kikacagtam magam egy poénon jött a következő :DD Olvastam kritikákat a filmről,persze csak miután megnéztem,és csak sajnálni tudom azokat,akik azért fanyalogtak,és húzták le a filmet,mert hogy túl trágár,és undoritó...azokat csak sajnálni tudom,hogy egy kurva vígjátékon nem tudnak ellazulni. Egyáltalán nem egy tucat "trágárkodós undoritó" vígjáték,éppen a határokon belül van,ugyan Shannon tényleg eléggé trágár,de annyira jól kivan találva a karaktere,hogy már-már az ember azt várja tőle,hogy igenis bazdmegeljen,meg büfögjön,meg oltson szarrá mindenkit! Nekem nagyon átjött az egész,és szerintem ha holnap újranézném,akkor se nevetnék sokkal kevesebbet :) Na majd fél év múlva :D
8/10