Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bumm bumm ratata filmnek nagyon jo az tuti. Maga a film szodaval elmegy. Neha idegesito volt a semmibol elobukkano "Jottem megmenteni mindenkit" karakterek.
Swarci jo volt de Norris mar kevesbe. Van Dame NAGYON jo volt. Sajnalom, hogy csak ennyit szerepelt. Alig vartam mar, hogy legyen benne Van Damos porgo rugas😄
Van Dame jobb keze kikopott Ben Affleck volt!
Jet Li hova tunt a film kozepen?
Johet az uj resz😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szép sorjában, stúdió, producer, forgatókönyvíró és õ
a rendezéssel komolyabb baj nem volt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Poénnak, nosztalgiának tökéletes de filmnek csak közepes.Azért várom a folytatást.Jó lenne ha a 3. részben csak a Stallone, Swarci, Willis hármas rakna rendet...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A három mellû csaj nem volt elég.
Sok mindent feláldoztak, kidobtak, legalább a legjobb jeleneteket játszatták el volna a pocsék színész-gárdával...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fõképp, hogy a bankban, a 3 útlevél képen látható is volt a kínai (nem véletlenül ez a nemzetiség... tessék gondolkodni) arc...
PSN ID.: Beegabor
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nézd meg mit csinált a Zöld Lámpással !
meg ez az alagút is, wtf. Mars téma sokkal jobb volt, mint ez
a dagadt nõs jelenet szerintem nagyon jó volt, az az egyik legjobb rész volt, ott legalább elmosolyodtam. jobb volt mintha 1:1ben másolják le azt a részt, szóval nem értem ezzel mi a bajod.
Ne hagyjátok ki, nagyon jó kis dráma.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tudom miert,nem tudom melyik szinesz miatt,nem tudok egyertelmu magyarazatot adni ra ket megtekintes utan sem,de ez..KURVA jo film.Magaval ragad,egy percre sem tudtam unni,a karakterek,a zene,a cselekmeny is teljesen ott van szamomra.Az hogy ket egymast koveto nap is vegigneztem(raadasul valami otvar minoseget)az nalam jelent valamit.
8/10
Craig bacsi pedig egyre markansabb Bond,talan az eddigi legjobb.Nagyon hasonloan kepzeltem el a fohost amikor olvastam a konyveket😊
Stílusos de unalmas film. Nem rossz de nálam egyszer nézõs. 1-2 zseniális jelenet, hurka sztori, lófasz akció, de azt a keveset legalább nem baszták szét "divatosan" kamerarángatással.
Kérem vissza Martin Campbellt/10 (5/10)
A 2012-esben egyáltalán nem volt ütõs a Recall (itt Rekall) hirdetés megjelenítése. Akkoriban, még egy Schwarzenegger is jobban el tudta játszani, mint most Farell.
Akartam nézni és szeretni. Tényleg. Ezért, a Theatrical végug unása után adtam esélyt az Extended-nek is, mert bár mazochista nem vagyok, próbáltam nem indulatból és "elvbõl csak rossz lehet, ami remake" hozzáállásból véleményt formálni, az elsõ megtekintés alatt/után.
* Lesn flare, bazzeg, lens flare!
Rohadjon meg a rendezõ/operatõr/vágó, aki azt gondolta, hogy ettõl jobb lesz a film. Tévedett/tek! Olyan szinten irritáló volt, hogy kétszer legalább 10 percre abba kellett hagynom a filmet, elsõ alkalommal, mert majdnem fizikai fájdalmat okozott ez a dilettantizmus.
* Világ
Értem én, hogy mi alakult ki a Földön, de az a fajta multikulturalizmusos katyvasz, amit a filmen felvázoltak, nem hogy jól nézett ki, hanem ötlettelenséget sugallt - amit ezeknek a CGI-knek az elkészítésére költöttek, fordították volna inkább jobb színészek válogatására.
Tenyértelefon - wtf?!
Bármilyen üveg felület megjelenítõvé alakítható, hanggal - wtf?!
Mi a francnak kell az alagút?! Amit abban a világban annak kiépítésére és fenntartására költöttek, forgatták volna a robotok általi robotgyártásra = Szép új világ.
* Színészek
Az Extended-ben örültem Ethan Hawk-nak (zongorás jelenet, amiben alternatív módon õ szerepel), amúgy meg a film szereposztása... inkább nem sértek meg senkit.
A "rábeszélõs" rész nagyon el volt qrva és húzva.
* Lihegések
Ettõl mindig is a falnak mentem. Fõképp, amikor a lebegõ autóban is lihegettt fõhõsünk szerelme, amikor felveszi... WTF?!
* Zene
Szerencsére, csak egy volt, de falra másztam a dubstep-tõl. Néhol túl sokat akart a zene, néhol tûrhetõ volt.
* Kövér nõ / testszkenner
Az eredeti verzióban jobb volt. Ott ugye fõhõsünk volt a nõ. Itt nem.
* Fegyverek
Bazzer, egyetlen gránátvetõ, gránát, rakétavetõ sincs egy ilyen világban?!
Tényleg igaz, hogy a régi jobb.
Bírom amikor mások véleménye alapján néznek meg egyesek filmet. Én vagy akarom látni ,mert érdekel,vagy sem.
A galaxis utikaluz film meg egy rakás "izé" volt! Na akkor most mi van?
Lehet itt vitázni folyamatosan,de filmipar is szubjektív,akárcsak sok minden az életben.
Go Jeff Go!!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A nyolcvanas évek pop-rock korszakának emléket állító táncos-zenés film ismét hoz egy magából kivetkõzött alakítást Tom Cruise-tól. Bár nem õ a fõszereplõ, a show-t õ lopja el, még ha néhol túlságosan is kiábrándultra vették a karakterét. Bár a zenék között kevés az átütõ, igazán lázadó és energikus zene, és sokszor látszik az utólagos playback utómunka, mégsem volt rossz szórakozás. Hasonló, felnõtteknek szóló, igényesebb táncos-zenés filmet igazán összerakhatna hollywood legalább évente egyet-kettõt. Talán erre is lenne igény, nem csak a High School Musical n+1 részére a tiniknek.
10/6
Akik a nyáron a híg fos Ted-en, meg az elõzõ Kumar-Harold részeken jól szórakoztak, azoknak biztos tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnap este néztem,nem vártam tõle sokat,ahogy az elsõ két résztõl se,de azok tetszettek az egyszerû sztorival,a rohadt jó poénokkal,de ez a harmadik rész csalódás. Bugyuta szar viccek,rémfos karakterek,idegesitõ 3D-s bevágások,alig vártam,hogy vége legyen...sajnos! 😞 Kumar hozta a szintet,és NPH mentette meg a dolgot,így 5/10.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2005 listádból keményen 1db kult film van, zsáner teremtõ, klasszikus: Sin city
ha arra kértelek volna, hogy saját best lista, akkor azt írtam volna a hsz-ben
kb. vicc kategória a listád, klasszikus, kult-film a King kong? SW3? Aviator, Betmen:kezdõdik?
King kongot már akkor leszarták amikor moziba ment, nem hogy most