[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
3 fórumot látogatok rendszeresen, mindháromban inkább a filmes témákat, és azt vettem észre, hogy itt járnak az emberek legkevesebbet moziba. Szinte mindig csak a frissen letölthető filmekről írtok, és nagyon ritka, hogy valaki olyan premierfilmről nyilatkozzon, ami csak moziban érhető el.
Pl. nem látok itt egyetlen véleményt sem a Gravity-ről, pedig a másik két oldalon már van átlagosan 3-4 megnyilvánulás róla.
Nem hiszem, hogy mindenki egy olyan alföldi faluból ír, ahonnan 200 km-re van a legközelebbi mozi :) Én ma nézem meg, egy 20-ast én is autózok érte (oda vissza lesz az már 50 is), de gondolom megéri majd :)
Csak egy észrevétel volt amúgy, ami azért is furcsa, mert ez a 3 oldal közül messze a legpörgősebb fórum, ergo a leglátogatottabb is, bár ezzel együtt a legalacsonyabb színvonalon is ez pörög, de ez nyilván a tömeg hozadéka :)