Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De ha olyat szeretnél ott van a Pofonok földje vagy a Kung Foci vagy a CJ7.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Volt egy magyar-osztrák-cseh készítésû film, mely Trianoni béke idején játszódott az egy romantikus film volt, nagyon tetszett, német filmek közül is sok jót láttam pl. a Hullámot, Patkányos filmeket is Frankfurt utcáin vagy hol, igen jók voltak.
Nem csak az amcsik a nyerõk, természetesen más nemzetét is figyelembe vesszük, ami jó csak éppen sajnálatos módon a koreai és japó filmek közül nem sok jót láttam erre utaltam.😞 Japánoktól én inkább animéket nézek abban világszínvonalút produkálnak <#eljen>#eljen>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pont a gyengébb koreai és japán filmeket kaptam el ezekszerint, de tomsolo ajánlott néhányat...Mondjuk nem sok kedvem van hozzájuk valahogy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem emlékszem a Swarci féle változatra, de biztos nem volt ilyen szörnyû!
Rohadt gyenge CGI -os "pokkorn" mozi az egész! Majdnem halálra untam magam rajta, de túléltem! Csajokat tolnám mint a lopott biciklit, de nem tetszett a rendõrnõci keménysége! Nem bírom az ilyen kemény nõket.
Miért kell minden kütyünek ilyen hülye pittyegõ, sziszmergõ "hájtek" hangot adni? Szhhhöörrnyûûû!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez például egy nagyon jól sikerült háborús film, koreai:
Most nézem ezt írták is, de érdemes vetni rá egy pillantást.
Úgy érted a Japán körbõl csináltak a jenkik egy gyenge másolatot?
Nem is tudom, van egy csomó marha jó romantikus vagy drámai koreai film, egy halom díjat nyertek. Valamiért csak szeretik még a "fehérek" is ezeket. Nem biztos, hogy gagyi horror meg kaszabolós filmet kell nézni. Éppen tegnap láttam életem legrosszabb kínai filmjét, simán Kung Fu Master címmel, ha valaki egy ilyet néz meg, életben nem fog normális kung fu filmet megnézni, mert azt hiszi mind ilyen rossz. Amúgy csinálnak a néha jó filmet a németek, franciák, angolok, svédek, lengyelek, de még oroszok is ... azokat sem nézi senki, mert amcsi film a menõ.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem egy dolgot lemásoltak már tõlük az amcsik persze szarabbul megvalósítva hogy az õ kis felfogásuknak megfeleljen.
Hát... pedig azért van pár jó, bár lenne fele ennyi magyar film az elmúlt évtizedbõl):
Gonggongui jeog (2002
A Bittersweet Life (2003)
A Tale of Two Sisters (2003)
Vengeance "trilogy"
Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
Oldboy (2003)
Lady Vengeance (2005)
Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004)
A Bittersweet Life (2005)
The Host (2006)
de tele írhatnám az egész oldalt akár.
Krva jó volt! <#nyes>#nyes>
Szeretem a két ökröt! NPH kicsit keveset alakított a filmben, de amúgy nagyon jó karácsonyi vígjáték! A gyerek meg hát... rötty az egész! <#idiota>#idiota>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A "Ringu"-ból készült a "Ring" (Kõr)... és nem fordítva 😊 Ahogy számos japán horrort feldolgoztak már a gondolkodásra képtelen amerikaiak. De, ott az Old Boy is, amibõl szintúgy amerikai mûanyagot gyártanak majd.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aztán biztos vannak frenetikus mûremekeik úgy tudom a Körbõl készült Japán változat is, de az sem érdekel megmondom õszintén, ahogy Imikét sem a zombi téma😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát, jó zombis filmet eddig még nem láttam 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha nem gyûlölném a zombi-témát is értetetlenül állnék a magasztalása elõtt.
Zanza: hõsünk felébred, nincs világ - üres város, üres tér - aztán menedék, kis rinya, támadások, nappal repülõgép, és túlélik. Bamm.
Tényleg kurva jó film. <#sniffles>#sniffles>
Nem is tudtam, hogy Adam Sandlernek van uj filmje.
Akkora baromsag volt a film, hogy egyenesen zsir volt az egesz! 😊
Egy-ket pisi-kaki szintu poentol eltekintve nagyon sulyos volt az egesz!
Vanilla Ice tok jol illett a filmbe. Nagyon tuti volt az egesz😊
9/10
Turheto film volt. Maga a sztori lenyege egesz jo volt ( a mackos reszre gondolok) csak nem volt azon a szinten, hogy emlekezetes maradjon. A bemutato jobb filmnek mutatta be a filmet.
6/10 jo szivvel.
The Watch
Korrekt vigjatek. Nekem tetszett. Mindenki hozta a formajat. Legyen 8/10
Szerintem a TED nel jobb volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem lett volna benne a három mellû nõ meg se ismerem hogy ez az emlékmás.
6/10 a CG látványvilág, az érintõképernyõs hûtõ, világítós tetkó, az a gravity gun féle fegyver, Kate Beckinsale (faszért nem õ volt a macskanõ) nem lett maradandó alkotás, ellenben a régit mai napig bármikor megnézem akár milyen régi szar trükkök meg 0 színészi játék van benne.
korrekt iparos munka,egyáltalán nem is jutott eszembe az elsõ adaptációhoz hasonlítatni,annyira magával ragadott már az elején a Bladerunneres látvány..mondjuk egysíkú,lineáris,ezért kap egy erõs 7/10-et
Belekezdtem még a Madagascar 3-ba, de ezt a sorozatot mindig is utáltam, nem bírom egyben megnézni, majd befejezem máskor. 😊