Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben több ilyen volt mint az elõzõ 3 pókember filmben az biztos!
De, erre erre a mostanira tényleg nem tudok jobb szót, mint hogy drogos (és véletlen sem speed 😄 inkább hasis vagy ópiát).
Vagy autista. Vagy nem is tudom. Így belegondolva a bedrogozott lúzer particsávókat szokták így elõadni más filmekben-sorozatokban.
Ha félénk srácot akart játszani, az totál nem jött be neki, egyszerûen nem illik a karakteréhez (mintha Hasselhoff játszana komoly usa elnököt 😄 vagy Batman magyar hangja a Robika lenne)
Elég sok pókember rajzfilmet néztem, az õsi pókember, pókember és barátai sorozatoktól egész most az ultimate spidermenen át, és bizony nekem pókember egy egyenes, rafinált (zseni) srácként ragadt meg, aki kissé pajkos, játékos, valamint pofátlanul jó beszólásai vannak.
Na ebbõl kb minden hiányzott a filmbõl (a képletet az apjától, a fonalat meg a laborból lopta).
Szerintem.
Aztán pontozhat nyugodtan továbbra is le akinek nem tetszik a véleményem.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A legjobb James Bond film, amit láttam.
Pedig a jobbak megvoltak 😊
10|10
Ez az új Pókember is megvolt, de gyalázatos butaság az egész. Teljesen felesleges volt leforgatni...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(Ja, igen, nekem nagyon tetszett a film, és Pókember-rajongó vagyok. XD)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Popcorn mozinak elmegy, de amúgy hatalmas csalódás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A drogos Peter Parker, aki folyamatosan betépett arccal és totál belassulva jár-kel ... kivéve amikor felhúzza a maszkját, mert akkor ugrik-mászik-hálózik meg hipersebesen csúzlizza magát. Ez utóbbi miatt volt csak nézhetõ a film egyébként. Az elõzõ úgy lengett a fonálon, mint egy puziák, ez legalább emberien.
A színészi alakítása, nos ha a minden-másnapos re-ex-drogost akarta eljátszani, az kiválóan ment neki. Érzelmi és értelmi téren egy teáscsészével vetekedett.
Amúgy sztori szinten is a pók sorozat megcsúfolása, se azok az igazi pókos beszólások, se az ésszel oldom meg mert erõsebb az ellenfél megoldások nem voltak.
Amúgy ebben a részben hányan ismerték meg Parker arcát ??
Aztán meg mutogatta a suliban is a szuper képességeit (csak a hülye nem jönne ám rá a suliban, hogy ki is a pókica).
Mintha nem is akarta volna elrejteni kilétét (hülye írók, ez nem az IronMan !)
A nõi fõszereplõ ... hát nem is tudom. A szõke hiperzseni laborpipi. Nem tudom hányszor akarják ezt az ócska poént még letömni a torkunkon.
De az biztos, hogy jobban adta a szerepét, mint a partnere.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hét mesterlövész, avagy Hét szamuráj sci-fi köntösben. Mai szemmel elképzelhetetlenül gagyi, de az akkori szintet azért simán hozza, szvsz. szórakoztató, mégha nagyon egyszálas és kiszámítható is. Van benne pár jó ötlet is, meg poén is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
PSN ID.: Beegabor
Kíváncsi vagyok milyen lesz az új film.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nekem is tetszett. Rebootnak pont jó ez, most már jöhetnének az igazi keményfiúk.
Jó volt ez. Már csak azért is, mert ezt végig tudtam nézni, ellenben az elõzõ trilógiával, amiben az a színésznek titulált meztelen csiga játszotta a fõszerepet. Garfield számomra ezerszer alkalmasabb volt erre a szerepre, már csak azért is, mert rajta látszódott, hogy némi tesztoszteron azért jelen van a szervezetében. Emma Stone is mennyivel élvezhetõbb jelenség, mint Dunst.
Maga a sztori ebben sem volt világmegváltó, a fõgenya karaktere elég gyenge lett. Nem volt igazi tétje az eseményeknek, mert ez a Gyík is csak szükséges rossz volt, nem eredendõen rossz.
De egy elfogadható, nézhetõ(ez nagyon fontos) alapnak jó lett, amibõl lehet tovább építkezni, kicsivel több komolysággal, több akcióval, több pókemberrel.
6,5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
9/10
Jon a tel, a depi meg az ilyenkor szokasos dolgok, ugyhogy elkezdtem romantikus komediakat nezni mostanaban, es mivel nagyon birom Emma Stone-t es Steve Carell-t is, gondoltam ideje megnezni ezt a filmet is. Nem is bantam meg, bejott.
Ryan Goslingot viszont zsigerbol nem szerettem regebben, az ifju Ferkules miatt eleg eroteljesen elt bennem a nyalokafeju szoke hulyegyerek figuraja.
Kellemesen csalodtam benne is, nem gondoltam volna hogy igy kikupalodik.
Ha valaki azt mondja nekem 10-12 eve hogy egyszer meg egy kigyurt swaggert alakit majd egy A-kategorias romantikus filmben, az arcaba rohogok.
Steve Carell is hozza a szokasos jo formajat. Amikor fapofaval
A babysittert alakito kis modell csaj (az America's Next Top Hooker nemtom melyik evadjabol) nem igazan valo szinesznek, o volt a legszurkebb karakter a filmben.
A Steve Carell fiat alakito kissrac legalabb 10 evvel fiatalabb nala, de frankon leckeket vehetne tole. Mondjuk azt mar reg tudjuk, hogy modellbol es zeneszbol ritkan lesz jo szinesz. Talan majd egyszer beerik o is.
Emma Stone viszont jo mint mindig, bar itt csak mellekszereplo.
Talan o az egyetlen olyan szinesz, akit annak ellenere tartok nagyon jonak, hogy szerintem keptelen lenne egy full negativ karaktert eljatszani. Van egy kislanyos auraja, ami ezt egyszeruen nem teszi lehetove. Szerintem.
Szoval elegge bejott a film, ajanlom mindenkinek.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
mindhárom nagyon jó film szvsz. (bár lehet azért, mert közel áll a téma)
nice legs. what time to open?
Connor meg már 3 volt, az elsõ lehet rég halott lesz, mikor Arnold még zúzza a Skynet koponyákat 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#71122: huhúú tényleg,na ez nem jutott eszembe,pedig tényleg nagy film
Háát, olyan furán tetszõs, nekem a szinkronszövegek miatt OMG érzések néha. Kicsit olyan, mintha az akciók közét akarnák kitölteni a jelenetek. SZépen elosztva az a pár látványjelenet a film során. Kezdõ szintû CGI, 300-ból ismert fröccsenõ fekete vér és lassított gyilok, Abraham pedig Neo fekete "pörgõs" kabátjában. BTW olyan emlékeim vannak, hogy kasza is volt a trailerben, de a filmben mintha kimaradt volna - gondolom nem akartak amis aratójelenetet... 😛
6/10, mert kicsit újat adott, bár gyenge minõségben (sajnos)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk sajnáltam, alapjáraton õ nem volt gonosz ugyanúgy ahogy Octopus se
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az elsõ Batman film, amit moziban láttam (2D). Igazság szerint bele kötni nem tudok, mert nagyon tetszett. Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy az utolsó 5-10 percrõl muszáj volt elmenni a szar buszközlekedés miatt...
Sajnos kezdés elõtt tíz perccel nem a megfelelõ idegállapotba kerültem, de azt kell hogy mondjam kimondottan jó lett. Jók a helyszínek, szereplõk (Bond találkozása a fõgonosszal haláli 😄), jelenetek, párbeszédek (jópár poén), utalások ,meg úgy minden. Nem szeretnék spoilezeni meg ilyenek, úgyhogy csak annyit mondok (szerintem) megéri ezért (is) moziba menni, nem kell sajnálni azt a pár ezer forintot, megérdemlik.
ha pontoznom kéne, akkor a kategóriájában: 10/10.
(valami mintha hiányzott volna, de ezt hangulatom ra fogom 😄)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Újra néztem a csodálatos pókembert. HD minõségben, Szinkronosan.
Gwen hangja még mindig nem tetszik. Olyan érzésem volt miután megnéztem, hogy tuti lesz 2. rész mert eléggé kibontakozóban van még póki fiú. Nem az a rutinos hálóhintás lett belõle a végére, hanem túl van egy nagyobb ellenségen és még van mit tanulnia.
Soundtrack jó, szereplõk jók. Ben bácsi halála rész pedig elég drámaira sikeredett vagy legalábbis komolyabbra mint az elõzõ szériában. Meg fogom még nézni párszor az biztos mert van stílusa és bele tudom magam élni.
7,5/10 csak mert nem egy TDKR.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jöjjön már ki! <#wow1>#wow1>
Why do we fall?