[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha már így belemerültünk, s ennyire érdekel, először is Végvári Tamás (nyugodjon békében már 3. éve) az egyik legjobb magyar hangja volt több filmben is Al Pacino-nak..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..szinronosan láttam és hallottam Tőle a Keresztapát, A sebhelyesarcút, Az ördög ügyvédjét és többek közt nagy kedvencemet az Egy asszony illatát. Bár tudom, hogy ez utóbbi "csak" egy remake, s az eredeti még ettől is jobb, most Al Pacino a téma. S számomra Ő elképzelhetetlen Végvári nélkül.
De nincs is ezzel az égvilágon semmi probléma.
Hiszen Te nézheted nélkülem is a filmet angolul, én pedig majd valahogy megoldom, hogy magyar szinkronnal nézzem :D
Tudom, hogy emiatt Tikal kolléga hetekig álmatlanul fog forgolódni, de mit van mit tenni, ez van :)
Mivel ezt elvileg úgyis csak Te olvasod (ki más is?) elárulom, hogy Pacino 2008 utáni filmjeit lehet, hogy pont Végvári hiánya miatt meg sem fogom majd nézni. Lehet.....de ki tudja?