Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm pl. District? Simán alázza.
Na itt az én listám miért fos habbal kategória a Prometheus, kb mind azt igazolja, hogy aki írta a „sztorit” forró lávakövön töltse hátralévõ napjait:
- örökélet titkát keresik az öreg fószernek - mert már csak napjai vannak. Erre elviszik kb. a harcmezõbe ahelyett, hogy pl. mélyalvásba tennék jól eldugva... - facepalm
- a legénység kb. összes tagja idióta. Tudósok akik egybõl leveszik a sisakot mert a robot(!) azt mondja, hogy a levegõ összetétel okés. Spórákról vírusokról nem hallotak még - facepalm
- bubble helmet arclámpával - epic facepalm
- tudós aki megsimogatja az idegen férget - epic facepalm
- farkasvonyítás az éterbe, mert vmi sikerül. Hányfilmben is volt ilyen? Klisé faktor a maximumon, szabályosan kínos a jelenet. - facepalm
- robot simán befetõz egy random legénységi tagot, hadd mászkáljon mindenfelé az egész hajón (aki írta olvasott valaha járványokról?) - facepalm
- áramot a talált idegen fejbe, bumm a fejbe. Random logikátlan effect hányás, semmi szerepe nem volt - facepalm
- császármetszés után elég a hasfalat kapcsozni utána lehet rohangálni felnyitott méh-vel a nõnek - facepalm
- ha az enginer azért ment el aludni mert így menekült a fertõzés elöl, akkor nem csoda hogy cseppet mérges lett mert kihozták biztonságos helyérõl. Hogy mirõl beszélgethettek? Íme:
- Üdvözlünk téged nemes idegen akit visszahoztunk eme csodálatos ûrhajó biztonságos vezérlõ termébe...
- A jó kurva anyádat, te mûanyag geci! (Fej letép, beleszarik) - facepalm
És így tovább a késõbbi jelenetek még nevetségesebbek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Akkoriban simán elment"
Hát nem, akkoriban is eszméletlen kurvagagyi volt, és nem menti fel ez alól az sem, hogy akkoriban minden FMV eszméletlen kurvagagyi volt. Én konkrétan hánytam az FMV játékoktól, pontosan a hulladék minõség és az irtózatos 'színészi' játék miatt. Ja, meg mert FMV videókból nem lehet játékot csinálni, borzalmasan szar fércmunkák voltak azok. Persze ez itt nem áll fenn, ez csak egy intró.
"ráadásul az ott feltûnt elsõ zombi rotweiler szétparáztatott a játékban"
Pont errõl szól a cikk. Hogy oké, hogy érzelmeid fûzõdnek hozzá, de azért lássuk már be, mi a helyzet: ez az intró egy szar. Minden szempontból.
"egyébként ázsiai szemmel teljesen rendben vannak ezek"
Nem ázsiai szemem van. Meg fülem se. Meg egyébként is, ha sok az igénytelen ember, aki bekanalazza a szart, akkor nekem is így kell tennem kötelezõen? Ugye nem? Ugye azért én még mondhatom, hogy szar?
"Rengeteg típusú szörny volt benne"
Igen, talán túl sok is. Én például baromira nem értem, hogy miért nevezik _zombis_ játéknak, ennyi erõvel az Alone in the Dark is az, abban is van egy-kettõ.
Az meg amit a vírusokkal mûvelnek, az már tényleg kicsit túlzás. Kb nincs két rész, ahol ugyanaz a biocucc a baj. A 4 és 5 már kicsit összeszedettebb, mindkettõben a plagas a leggyakoribb, de azért csak nem bírták ki, az 5ben a fõfõfõ fenyegetés az Uroboros, ami megintcsak egy új vírus.
Közben meg mindegyik olyan cucc, hogy egymaga kiirtaná az emberiséget. Amikor meg már a nyolcadik ilyen jön, az ember kezd kicsit belefáradni...
És akkor most mi a jelenlegi hivatalos álláspont, az Alien és a Predator egy univerzum, vagy nem? Vagy egy univerzum, csak az AvP filmeket kell elfelejteni?
A sokat szidott intro - egyébként akkoriban simán elment ráadásul az ott feltûnt elsõ zombi rotweiler szétparáztatott a játékban - nem sok embert zavart, a hangeffekteket és a dialógusokat is lehet szidni - egyébként ázsiai szemmel teljesen rendben vannak ezek - viszont cserébe rengeteg történet darabkát lehet felszedni ami mégiscsak kerekké tette a történetet. Rengeteg típusú szörny volt benne - mind mutálódott, hol véletlenül hol szándékosan - ezekhez képest a filmben van kb. 2. max 3 féle az is már az unalomig lerágott csont.
Hangulatban az 1 volt a legparáztatósabb, viszont a kettõ már helyszínben és sztoriban is sokkal változatosabb volt - és olyan epic jelentek voltak benne mint pl. a vonat, óriás molylepke(!) vagy a megõrült rendõrfõnök által felboncolt kislány története...
Mindkettõnél volt bónusz ha mentés nélkül, gyógyítás nélkül egy az egyben végig toltad a játékot... (sõt volt knife only jutalom is) :)
A Prometheus idején az Alien lezuhant ûrhajója már rég ott van a bolygón, ahol aztán Ripley-ék megtalálják, és azon nem Unicum van vázában, hanem konkrétan tojások.
(ez olyan mintha a star wars filmek között lenne egy alkotás, ami mondjuk a császár eredetét mutatja be... oh wai, az a fos EP I-III végülis, szal ugyan ott vagyunk <#idiota>#idiota>)
Az Alien univerzum nyitott kérdései tették lehetõvé, hogy megszülethessenek az erõltetett Alien vs Predator filmek, és a Promethus (1) és az esetleges folytatások.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a patkó alakú hajót megtalálják, de nem ugyanaz a hajó és a bolygó sem amit az alien 1-ben megtalálnak.
szerintem korrekt film volt a prometheus amúgy, mindenki alien elõzményfilmnek mondja, de szerintem meg ezis téves, alien EREDET film és pont. azért. jó. mert sok kérdést nyitva hagy a nézõ számára, nem akar megmagyarázni/belemagyarázni semmit, nem akar többnek látszani. megmutatta a legenda születését, a többit szintén ránk bízzák (esetleg a folytatásokban kiderül még 1-2 kérdés)
volt benne 1-2 logikátlan dolog valóban, de igazából az alien univerzum annyira teljes, hogy mellette nemnagyon fér meg egy spinoff foltozgatás...
* A trutyi nem ugyanaz volt. Nézd meg újra az elejét :)
* A csajos kérdésedre: nem az.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos tenyleg nem lett olyan jo mint amire szamitottam de ettol fuggetlenul nagyon jo film lett. Siman a legjobb sci fi ebben az evben. Sot az elmult evekben se volt sok jobb sci fi film ennel. Zavart, hogy a filmben meg csak egy alien fele zenet se tettek be. Pedig a trailer full koppintasa az eredeti alien trailernek.
Zene nem volt jo. Vizualis resze szep volt. Karakterek kozul mindenki tetszett kiveve a ket sracot akik csirkek voltak es vissza akartak menni a hajora. Sztori jol indult de a veget nem ertem miert igy oldottak meg.
8/10
Sok erdekesseget feszegetek itt: erdemes elvolasni!
A patko alaku urhajot megtalaljak az alien filmben. Az iranyitopultban ott ul a space jockey de igazabol a prometheusban mashogy lett vege a filmnek. Esetleg az ALIEN 1 ben azt az urhajot talaltak meg amit a csaj akart elvezetni???<#merges2>#merges2>
Extrakbol kiderul, hogy az engineerek a foldet Paradisenak hivjak. Es amugy az engineer meg a robot igenis beszelgettek egy keveset mielott leszakitotta volna a robot fejet. De igazabol semmi fontos nem derul ki ott ugyhogy kivettek, hogy az engineer kisse titokzatosabbnak tunjon.
A csavo aki megdugja a csajt eredetileg nagyon negativ volt.Allandoan beszolt a csajnak. Sot a szex jelenet ugy kezdodott, hogy az arcaba rohogott a csajnak meg olyan dolgokat mondott neki amiert a csaj felkepelte a csavot. Az atalakult biologust nagyon jol megmaszkiroztak.(Mikor a biologus az urhajo ajtajanal volt osszecsomagolva es a kavicsokra volt iranyitva a kamcsi) Az alternate verzioban full digitalisan csinaltak meg, sokkal vekonyabb volt, hogy hasonlitson az alienre. A mozis valtozat szvsz jobb lett.
A feka kapitany elmagyarazta miert gondolta azt, hogy itt csak biologia fegyvert csinaltak az engineerek es mi tortenhetett. Vegulis arrol meselt, hogy valahol a foldon vki kilottyentett valami anyagot amitol sok ember halt meg es rajottek, hogy a kerites nem azert volt, hogy az odakinti embereket tartsak kint hanem akik bent voltak gyartani a cuccost azok ne johessenek ki ha valami szarul megy. Es szerintem innen jon az, hogy a sok engineer miert akart elrohanni. Valszeg menekulni akartak mert valami balul sult el. Valoszinu be akartak menni a trutyihoz vmiert de a veszajto levagta az egyik engineer fejet. Az alternate ending nem igazan mas. Annyi a kulonbseg, hogy mikor a robot hivja a csajt, hogy megy utannad az engineer akkor a csaj atfut a barpult moge. Engineer besetal majd nezegeti a csillart es a kislanyt a videon majd meghallja a csajt a pult mogott. Odasetal elkezdenek harcolni es ugyanugy megfogja a nagy polip az engineert. Rendezok nem akartak olyan jelenetet, hogy egy gyenge csaj majdnem elbanik egy nala sokkal fejletteb "istennel" ugyhogy kivettek-jol tettek! Masra nem emlekszem. Megyek aludni mert reggel fel 5 van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy rakás filmet találok, negyvenezer seeder, közben meg egy .rar vagy egy .zip. Az mind kamu, ugye? Nem, nem néztem meg azt a weblapot, ami a kis textfájlban volt a .rar mellett...
Az elsõ rész anno, amikor új volt, rip verzióban jutott el hozzám, videók és beszéd nélkül meg nem akartam vele játszani, úgyhogy skippes lett. A többi meg, mivel kihagytam az elsõ részt, szintén. Bár nem is tudom, mi van a sorozatból PCre...
De mondjuk az ilyeneken fennakadtam a cikkben, hogy "It depends on one character forgetting that she blew up a secret virus lab on the way to another virus lab." :P
Na jó, hagyjuk az offot.
Jumpert néztem, most lett vége, az is jó volt egynek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként az 1-ben lévõ licker nekem jobban bejött mint a kettõben megszületett - kb. mostani design.
Egyébként közbe rájöttem az zavar a késõbbi játékokban és filmekben a legjobban, hogy az 1-2-be a fõ karakterek nem voltak szuperemberek - sõt nagyon is kellet értük/velük aggódni - ellenben itt szuperman mindenki.
7: Attól, hogy van biztonsági kötél még nem jelenti azt, hogy a kút szájához van rögzítve, tehát felmászhat rajta valaki, még nem jelenti azt, hogy el is ér vele a tetejéig.
8: A város legtöbb rendõre lement a csatornába, mert egy terroristát kerestek, Bane pedig a robbantásokkal, nem csak a várost zárta le, de a zsarukat is csapdába ejtette odalent. Ez a terv része volt. Bejönni pedig meg sem próbáltak, mert el is mondják, hogy ott van egy élesített bomba, meg egy detonátor egy "ismeretlen gothaminél".
9: Mikor a második részben Bruce új ruhát kér Foxtól, amiben könnyebben tud mozogni, az öreg még el is mondja, hogy abban jobban ki lesz szolgáltatva a késeknek és a lõfegyvereknek is. Mivel részekbõl áll, hogy mozogni tudjon benne, ezért vannak lágy részei is a páncélnak. Nem volt nagy kaland Taliának megtalálni egyet és beszúrni.
10: Ezen a dolgon a mai napig mosolygok, no nem a jeleneten, hanem az értetlenségen. Az egyik legegyértelmûbb jelenet a filmben, döbbenet, hogy mások nem vágják. Blake azért sakkozza ki, hogy Bruce a Batman, mert õ is fiatalon vesztette el a szüleit. Elmondja, hogy õ is tele volt haraggal és visszaküldték a nevelõszülõk az árvaházba, mert nem bírta ezt kezelni és akkor tanulta meg, hogy vegyen fel egy látszat mosolyt, egy "álarcot". És mivel lelkileg átélt hasonló dolgokat, ezért felismerte Bruce-on, hogy megjátssza magát õ is. A jelenet egyébként azt a célt szolgálja, hogy pont ezt a lelki közösséget megmutassa a két figura között, azt, hogy Bruce miért Blake-nek adja át a stafétabotot.
Komolyan mondom, a TDKR-t is utolérte az, hogy trendi fikázni. Négy éve a második rész annyira népszerû lett, hogy ez most átfordult és mindenki beleköt, ha az egyik szereplõ balra fésülte a haját, nem jobbra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az a három tized, az hogy a francba jön ki? :D
Ezt meg ajánlom figyelmedbe, fõleg a #4-et.
8. True. Az egesz film legszanalmasabb resze, nem is beszelve arrol, hogy amerikaban a rendorsegen es a katonasagon kivul NINCS EGYEB rendfenntarto ero, akik behatolnának a városba és likvidálnák Bane-t és tsait (pl. SWAT, Delta Force, kutyafasza)
9. A ruhának lehetnek gyenge pontjai, illesztései, teszemazt Thalia ezt már kifigyelte korábban, szóval erre nem bólintanák rá
10. True
Port.hu-n láttam pár kérdést, érdekelne mit gondoltok róla.
8. a város összes rendõre bemegy a csatornába, ahonnan nemlehet kijönni?!?! mert keresnek egy embert, totál idióta az egész gothami rendõrség beleértve a vezetõiket ( esküszöm, néha az az érzésem volt, mintha egy óvodás írta volna a forgatókönyvet)
9. a végén a nõ simán leböki a lebökhetetlen batmanruhában lévõ brucet egy mezei bicskával
10. a jólelkû fiatal rendõr(nemtudom a nevét) azonnal felismeri batmant, amikor kiskorában egyszer találkozott bruce waynel... mert õ látja a maszkot, akkoris ha nincs rajta....
Nem értem a fanyalgókat nekem az eredeti filmek sem többek sokkal ennél.
Minden percét élveztem látvány pedig kitûnõ!
Nagyon nagy csalódás, pedig az elsõ egy óra nagyon jó lett szerintem.Sajnos a karakterekhez bemutatása felszínes és a reakciójuk a dolgokra nem túl életszerû.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem is kell pontoznom, kurva jó volt és sajnáltam, hogy vége lett. Másabb, mint az elõzõ részek de mégis annyira jó.
Prometheus:
7/10
Max egyszer nézõs film, semmi különleges, utolsó fél óra elég jó. Sokkal többet vártam.
Holnap mozizas lesz itthon:D nem birok varni a 3d verziora
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tipikus idétlen popcornfilmnek tûnik, ami végtelen számú buktatót rejt magában. A végeredmény már csak az írókon és a rendezõn múlik, és hát legtöbb esetben itt is hasalnak el a filmek. Jumper, Babylon A.D., Repo Men, In Time, stb...
Persze a leghülyébb, legsablonosabb történetbõl is lehet minõség, ha megfelelõ stáb áll mögötte.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
na azt hiszem ez megosztja majd a nepet. A film eros, spoilerek nelkul kurva nehez lenne irni rola, nagyon jol fel van epitve, zsenialis jelenetek vannak benne, minden szinesz kivalo benne, kivancsi leszek a fogadtatasara, nalam ev filmje gyanus eddig.
8.5/10