1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Végzet ereklyéi a Csontváros

Az nem volt világos miért csontváros, mivel kb. pár percet játszódott ott a film (és szín mellékes dolog benne), de gondolom ilyesmin kár is elmélkedni. Egyszernézős tini alkonyatklón (nagyrabecsült barátom szerint). Nekem tetszett, másoknak kevésbé. 16-os karika, szal. ez nem olyan kedélyes, mint egy háripottő 1, kisgyereket ne vigyünk rá. Tinilányoknak beztos jó, mert van benne szerelmi szál, más se nagyon. Azé a démonok/vámpírok/vérfarkalók pofásak trükk szempontból, csak igazándiból erősen másodlagos szerepük van. A kiscsaj anyja Lena Headey kedvencünk, de alig szerepl benne (többnyire csak a teste :D).
    A főszereplő csaj kicsit málészájú, nem néznénk ki belőle, amiket művel, de ugye ezeket senkiből sem néznék ki... :DDDD

Csak saját felelősségre nézzük, mert van akinek tetszeni fog, van aki meg morgolódni fog tőle... :DDD Én azé kíváncsi vagyok a folytatásra, mert végülis ez sem volt rosszabb, mint a Percy Jackson és azt is kibírtam élve, ez meg azért legalább sötétebb kicsit.