Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem a fanyalgókat nekem az eredeti filmek sem többek sokkal ennél.
Minden percét élveztem látvány pedig kitûnõ!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon nagy csalódás, pedig az elsõ egy óra nagyon jó lett szerintem.Sajnos a karakterekhez bemutatása felszínes és a reakciójuk a dolgokra nem túl életszerû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem is kell pontoznom, kurva jó volt és sajnáltam, hogy vége lett. Másabb, mint az elõzõ részek de mégis annyira jó.
Prometheus:
7/10
Max egyszer nézõs film, semmi különleges, utolsó fél óra elég jó. Sokkal többet vártam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Holnap mozizas lesz itthon😄 nem birok varni a 3d verziora
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tipikus idétlen popcornfilmnek tûnik, ami végtelen számú buktatót rejt magában. A végeredmény már csak az írókon és a rendezõn múlik, és hát legtöbb esetben itt is hasalnak el a filmek. Jumper, Babylon A.D., Repo Men, In Time, stb...
Persze a leghülyébb, legsablonosabb történetbõl is lehet minõség, ha megfelelõ stáb áll mögötte.
na azt hiszem ez megosztja majd a nepet. A film eros, spoilerek nelkul kurva nehez lenne irni rola, nagyon jol fel van epitve, zsenialis jelenetek vannak benne, minden szinesz kivalo benne, kivancsi leszek a fogadtatasara, nalam ev filmje gyanus eddig.
8.5/10
A franchise elsõ része a mai napig nagy kedvenc, ismerõsi körünkben több szállóigét kitermelt (pl. CUKÓÓÓR! vagy a halottasházas jelenet Edgarral: bejött ide egy ember! 😄).
A második résznél viszont amit csak lehetett, elrontottak,és egy erõltetett, bárgyú mese lett, nulla élvezeti faktorral. A harmadik rész forgatása körüli huzavona nem vetített elõre sokkal jobb filmet, de szerencsére a posványból azért sikerült kilépni.
Bár a kötelezõ fõgonosz sajnos közelében sincs az elsõ rész kultikus Edgarjának, és az idõutazós történet is fõleg a klisékre épít, mégis meglepõen szórakoztató helyenként. Érdekes, mennyire cukormázas lett a fényképezés, szinte játékszerûek helyenként a világos, színes díszletek, és kissé rajzfilmszerû a CGI. A film elõrehaladtával még humor van, bár az elsõ pár perc ilyen téren kifejezetten lapos lett.
Sajnos Tommy Lee Jones láthatóan nagyon megöregedett, amit a sminkkel sem tudtak eltüntetni - és mivel a MIB elsõ részét is megnéztem a 3. elõtt, ez igen feltünõ volt. Will Smithnél ilyen gond nincs, õ közel ugyanazt hozza.
A film a végére szerencsére nem fulladt teljesen kliséhalmazba, a forgatókönyvírók kicsit megrázták magukat.
Néhol bárgyú, de összességében a közepesnél picit jobb folytatás, most már végre valóban két részesre bõvült az univerzum - a második részt mindenki elfelejtheti.
10/6
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha még nem láttad, ajánlom, mert nagyon jó történetek vannak benne.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Pár lépcsõvel jobb mint az elõzõ filmes erõlködések, de hát történetet írni még mindig nem tudnak, ráadásul néhány helyen kifejezetten gáz volt az animáció - kedvencem az állnak a trooperek és lõnek, na ebbõl van vagy 25 hogy meglegyen a filmhossz. Viszont vannak benne CGI mellek! 😊 Ha novellát el is felejtem, az kifejezetten gáz hogy az elsõ filmhez képest kb. semmi humoros rész nem volt benne.
5.3/10
Resident Evil: Dammnation
A sztorija ennek is totál mindfuck. Mondjuk tény, hogy szerintem eddig semelyik RE nem ért a nyomába az elsõ két játék sztorijainak és hangulatának, legyen szó játékról vagy filmrõl így most is eléggé szájat húzva néztem szegény Tyrant-okat és az egy egész nyolcmilliószór elõtt: csöpög a vér a padlóra, ott mászik a mennyezeten egy licker.
A CGI nem volt rossz, és bár néhol gáz volt az animáció a renderek meglehetõsen jók lettek.
6.3/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#wilting>#wilting> *pisztos* jo de en a dokis reszig birtam turelemmel. Kb 15 percet nezhettem a filmbol. Nem vagyok buszke ra de szvsz a twilight filmet szivesebben neznem mint ezt.
Ettõl nem tudom miért volt elájulva mindenki, nálam pont annyira jó, mint a transzformersz.. Egy picit kevésbé blõd.
5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Guy Ritchie olyan filmje amihez eddig nem volt szerencsém. A rendezõtõl idegen filozofikus magasságokba ugrik, de a stílusos okos film megvam. Minden kockára figyelni kell bár már a közepétõl sejthetõ mirõl szól.
Ja és végre statham nem az egyszerû bunkó a trikóban ex akcióhõst játszott. Tökös film amit nem kímáltek a kritikusok. Szereted avgy utálod. Én szerettem.
8/10 nekem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1979 - 1981 - 1985
Rohadtul nem mai filmek, nem is szabad annak kezelni õket. Én gyerekkoromban láttam õket, és akkor ennek óriási keletje volt. Mindenki Mad Max szerû filmeket kezdett csinálni, jöttek a stílusos Matchboxok, játékok, stb. Mad Max nem egy filmtrilógia, hanem egy életérzés. Aki anno még nem élt, vagy csak simán kimaradt neki, az ma már nem fogja ugyanazt az élményt kapni. Nálam mind a három rész 10/10, de csak azért, mert annak idején stílusteremtõ filmek voltak.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit írtam részemrõl csak költõi volt, 'szom néz ilyen szarokat. Bár optimista vagyok (próbálok lenni) és azt mondom, hogy lehet ez a film is a kivételek közé fog tartozni és akkor egy jó sztori és karakterek mellé még kapunk pár jó segget is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem azért a 19. századi környezet jobban klappol a Sherlock témához. De, alapvetõen, nincs gond a modern korival sem,
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mellesleg: A BBC-s Sherlock újranézve az elsõ évad elsõ részt, igen jó. Nem is tudom, miért akarja mindenki ezeket a sztorikat az 1800/1900-as évek fordulójára tenni. Ezek a mai korban vannak a helyükön. Ez nyilvánvaló.
BBC Sherlock: 8/10 és erõsen ajánlott!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mindenki olyan filmet néz, amilyet szeretne.😊 Valahogy Gibson nem tartozik a kedvenceim közé, el kell fogadni.