Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Miért a prometheus jó film?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Inkább többség ellenes 😛 Ha valami sok embernek tetszik akkor neki általában nem...

k0trapali
Te direkt ilyen jó film ellenes vagy?
Prometheus 8/10

Nem értem a fanyalgókat nekem az eredeti filmek sem többek sokkal ennél.
Minden percét élveztem látvány pedig kitûnõ!
davidka003
Vicces volt mikor a csaj mondta, hogy menjenek bele a hajóba és 5 mp gondolkodás után belementek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

a looper remélem nem úgy jó mint a brutálgáz inception...

IMYke2.0.0.0
Tiszta, emberi viselkedésen alapuló logika. Ne keresd benne a hibát és jól fogsz szórakozni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

REALista
Prometheus

Nagyon nagy csalódás, pedig az elsõ egy óra nagyon jó lett szerintem.Sajnos a karakterekhez bemutatása felszínes és a reakciójuk a dolgokra nem túl életszerû.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt meg magyarázza már el valaki hogy a néger csávó hogy jött rá hogy mi is ez a bolygó tulajdonképpen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

davidka003
Batman: Felemelkedés.
Nem is kell pontoznom, kurva jó volt és sajnáltam, hogy vége lett. Másabb, mint az elõzõ részek de mégis annyira jó.

Prometheus:
7/10
Max egyszer nézõs film, semmi különleges, utolsó fél óra elég jó. Sokkal többet vártam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

CSOCSO
Prometheus vegre kint van ertelmes minosegben. <3
Holnap mozizas lesz itthon😄 nem birok varni a 3d verziora
Tyler1
Akkoriban nem szerettem az ilyen filmeket, láttam talán egyszer még a 90-es években, de nem volt meghatározó élmény 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Yup, ez minden csak nem idetlen popcorn. Ugyis rengetegen lesznek akik keptelenek kikapcsolni es mindenhol buktatokat keresnek benne, aki kepes hatradolni es elvezni annak, de ez nem in time stilus. Szerintem itt is felemasok lesznek a pontozasok

idõzsaruhoz mit szólsz?<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
"tûnik"

Elõször nézd meg,mert semmi sem igaz abból,amit gondolsz. Ez minden, de nem popcornfilm.

Tyler1
Nem is csoda, ettõl elsõre én is a fejemhez kaptam: "Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az idõutazás már valóság - ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitõl, az illetõt harminc évvel visszaküldik a múltba, 2044-be, ahol egy jövõgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), elintézi."

Tipikus idétlen popcornfilmnek tûnik, ami végtelen számú buktatót rejt magában. A végeredmény már csak az írókon és a rendezõn múlik, és hát legtöbb esetben itt is hasalnak el a filmek. Jumper, Babylon A.D., Repo Men, In Time, stb...
Persze a leghülyébb, legsablonosabb történetbõl is lehet minõség, ha megfelelõ stáb áll mögötte.

grebber
Meg is osztja rendesen! Nagyon lehúzzák sok helyen!

Next PC upgrade: 2022

Looper
na azt hiszem ez megosztja majd a nepet. A film eros, spoilerek nelkul kurva nehez lenne irni rola, nagyon jol fel van epitve, zsenialis jelenetek vannak benne, minden szinesz kivalo benne, kivancsi leszek a fogadtatasara, nalam ev filmje gyanus eddig.
8.5/10

Men In Black 3 / Sötét Zsaruk 3

A franchise elsõ része a mai napig nagy kedvenc, ismerõsi körünkben több szállóigét kitermelt (pl. CUKÓÓÓR! vagy a halottasházas jelenet Edgarral: bejött ide egy ember! 😄).

A második résznél viszont amit csak lehetett, elrontottak,és egy erõltetett, bárgyú mese lett, nulla élvezeti faktorral. A harmadik rész forgatása körüli huzavona nem vetített elõre sokkal jobb filmet, de szerencsére a posványból azért sikerült kilépni.

Bár a kötelezõ fõgonosz sajnos közelében sincs az elsõ rész kultikus Edgarjának, és az idõutazós történet is fõleg a klisékre épít, mégis meglepõen szórakoztató helyenként. Érdekes, mennyire cukormázas lett a fényképezés, szinte játékszerûek helyenként a világos, színes díszletek, és kissé rajzfilmszerû a CGI. A film elõrehaladtával még humor van, bár az elsõ pár perc ilyen téren kifejezetten lapos lett.

Sajnos Tommy Lee Jones láthatóan nagyon megöregedett, amit a sminkkel sem tudtak eltüntetni - és mivel a MIB elsõ részét is megnéztem a 3. elõtt, ez igen feltünõ volt. Will Smithnél ilyen gond nincs, õ közel ugyanazt hozza.

A film a végére szerencsére nem fulladt teljesen kliséhalmazba, a forgatókönyvírók kicsit megrázták magukat.

Néhol bárgyú, de összességében a közepesnél picit jobb folytatás, most már végre valóban két részesre bõvült az univerzum - a második részt mindenki elfelejtheti.

10/6
Sir Quno Jedi
Jó is hogy szóltál, me én is bepótlom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Azt tudod, hogy ez a Starship Troopers Invasion kvázi az animációs sorozat el nem készült befejezése? Ugye volt a sorozat, és a végére nem maradt pénz, nem készültek el a részek, így a levegõben maradt a sztori (miszerint egy királynõ tart a Föld felé). A karakterek is hasonlítanak a CGI sorozatra.
Ha még nem láttad, ajánlom, mert nagyon jó történetek vannak benne.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tomsolo
Starship Troopers: Invasion

Pár lépcsõvel jobb mint az elõzõ filmes erõlködések, de hát történetet írni még mindig nem tudnak, ráadásul néhány helyen kifejezetten gáz volt az animáció - kedvencem az állnak a trooperek és lõnek, na ebbõl van vagy 25 hogy meglegyen a filmhossz. Viszont vannak benne CGI mellek! 😊 Ha novellát el is felejtem, az kifejezetten gáz hogy az elsõ filmhez képest kb. semmi humoros rész nem volt benne.

5.3/10

Resident Evil: Dammnation
A sztorija ennek is totál mindfuck. Mondjuk tény, hogy szerintem eddig semelyik RE nem ért a nyomába az elsõ két játék sztorijainak és hangulatának, legyen szó játékról vagy filmrõl így most is eléggé szájat húzva néztem szegény Tyrant-okat és az egy egész nyolcmilliószór elõtt: csöpög a vér a padlóra, ott mászik a mennyezeten egy licker.
A CGI nem volt rossz, és bár néhol gáz volt az animáció a renderek meglehetõsen jók lettek.
6.3/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
Ne izgulj mindenhol lehuztak.,,

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
Cosmopolis

<#wilting> *pisztos* jo de en a dokis reszig birtam turelemmel. Kb 15 percet nezhettem a filmbol. Nem vagyok buszke ra de szvsz a twilight filmet szivesebben neznem mint ezt.
SötétBarom
Avengers

Ettõl nem tudom miért volt elájulva mindenki, nálam pont annyira jó, mint a transzformersz.. Egy picit kevésbé blõd.

5/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

facebook generation?
Bucser
Revolver -2005

Guy Ritchie olyan filmje amihez eddig nem volt szerencsém. A rendezõtõl idegen filozofikus magasságokba ugrik, de a stílusos okos film megvam. Minden kockára figyelni kell bár már a közepétõl sejthetõ mirõl szól.

Ja és végre statham nem az egyszerû bunkó a trikóban ex akcióhõst játszott. Tökös film amit nem kímáltek a kritikusok. Szereted avgy utálod. Én szerettem.

8/10 nekem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mad Max védelmében:
1979 - 1981 - 1985
Rohadtul nem mai filmek, nem is szabad annak kezelni õket. Én gyerekkoromban láttam õket, és akkor ennek óriási keletje volt. Mindenki Mad Max szerû filmeket kezdett csinálni, jöttek a stílusos Matchboxok, játékok, stb. Mad Max nem egy filmtrilógia, hanem egy életérzés. Aki anno még nem élt, vagy csak simán kimaradt neki, az ma már nem fogja ugyanazt az élményt kapni. Nálam mind a három rész 10/10, de csak azért, mert annak idején stílusteremtõ filmek voltak.
Mindkettõtöknek igaza is van, meg még sem. Az elsõ díszleteket szétkapta egy randa vihar. Újra kellett építeni egy vagyonért. Meg a színészek jó része beteg volt a sok vizes jelenet miatt, rengeteget csúsztak. A hivatalos költség meg semmit sem jelent, rémlik nekem vagy 3x ekkora adat az összköltség plusz marketing címszó alatt.

PetruZ
Valamit keverhetsz, mert a Waterworld '95-ben került 175 millióba...
Totti5
Az nagyon jó film.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

REALista
Te nagyon el vagy tévedve.Épp hogy marha sok pénzbõl forgatták le és ez látszik is rajta szerintem.Amúgy hatalmasat is buktak rajta végül...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

port.hu-n is simán megér a film egy 7-est. Ha pontozni kellene én is annyit adnék rá és nem hiába tetszettek a hangok meg a zenék mivel a 96-ban legjobb hangkeverés címén Oscarra jelölték a filmet😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és? kit érdekel, hogy occsó volt. Kis költségvetésbõl is lehet izgalmas egy film. Ráadásul a hangulata és a zene is nagyon ott volt a helyén. Egy ilyen fiktív vízi világhoz pont ilyen környezet illik véleményem szerint.

davidka003
Jó szar volt. Olvastam egy kritikát még régen és valami elõzõ filmbõl megmaradt kellékekbõl forgatták le kevés pénzbõl azért is lett olyan szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csak a Waterworld egy állati jó film volt😊 és egyedi

stargatelost
Mad Max témához: én pár hónapja néztem meg a trilógiát elsõre. Hát elég gyengék voltak, konkrétan az elsõ részben alig van nyoma bárminemû posztapok dolognak, szervezett bûnüldözés van meg egy csomó rendes dolog. A második rész tényleg a három közül a legjobb, legélvezhetõbb. Aztán a harmadik megint egy tök nagy baromság. 😊 Tipikusan olyan ez a trilógia, hogy "oké, bepótoltam, mert annyira kult, de soha többé ne lássam" 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ProGabe
Na igen, még jó pár éve, amikor haverokkal közösen mentünk tékába, hogy aztán 3-4 filmet egyhuzamban nézzünk végig, sokszor elõjött az érv, hogy nézzük meg XY filmet, mert abban jó csaj van. Fogtam a tokot, odanyomtam a kezébe és mondtam, hogy nézze 3 percig, azt' szevasz.

Amit írtam részemrõl csak költõi volt, 'szom néz ilyen szarokat. Bár optimista vagyok (próbálok lenni) és azt mondom, hogy lehet ez a film is a kivételek közé fog tartozni és akkor egy jó sztori és karakterek mellé még kapunk pár jó segget is.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CalebJoe
ez is alapmû lesz mint a Cabin<#nevetes1>
Sir Quno Jedi
Én sosenem értettem az ilyen filmeket, én egy petákot nem adnék ezekért, ha poreszre vágyom, akkor nézek azt és ott nem csak imitálják a dolgot és nincs köré szõve másfél óra ostoba sztori (már a profi hc cuccok köré).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe
Egy újabb film, amit a története miatt fogunk/fognak megnézni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
IMYke2.0.0.0
Sherlock - tényleg jó! <#eljen>
Nekem azért a 19. századi környezet jobban klappol a Sherlock témához. De, alapvetõen, nincs gond a modern korival sem,

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZilogR
Mondjuk én nem láttam. Olyannak képzelem, mint a Kevin Costneres "Hol a szárazföld?"-et (címét nem tom - jah Waterworld), csak sivatagban játszódik... Nem is nagyon akarom megnézni, valljuk be õszintén.

Mellesleg: A BBC-s Sherlock újranézve az elsõ évad elsõ részt, igen jó. Nem is tudom, miért akarja mindenki ezeket a sztorikat az 1800/1900-as évek fordulójára tenni. Ezek a mai korban vannak a helyükön. Ez nyilvánvaló.

BBC Sherlock: 8/10 és erõsen ajánlott!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

desigo
+1
Komoly film...
ja.

Mindenki olyan filmet néz, amilyet szeretne.😊 Valahogy Gibson nem tartozik a kedvenceim közé, el kell fogadni.

Tyler1
+ Apocalypto ha már rendezés, sokkal jobb lett mint a Passió, nekem az egyik kedvencem Gibson munkásságából.

CalebJoe
Tudom elbasztam, de érted a célzást?
kössz😊 Rengetegszer adták már😊

én nem láttam a Cabint😄😄