1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hoz_Hun
    Elysium

A hétvégén megnéztem ezt a "csodát". Az elején annál a jelenetnél amikor a sok bevándorló rárepül Elysiumra és a védelem abból áll, hogy leszólnak rádión egy tróger fickónak, hogy ugyan má’ intézkedjél légyszi, az meg előkap egy vállról indítható rakétát és husss. Na onnantól már tudtam, hogy ezt tovább max a látvány miatt nézem, mert logika meg technika ábrázolása nem lesz a film erősége. Az jutott eszembe, ha valaki terrortámadást akar végrehajtani, akkor egy kupac robbanóanyaggal lazán belehajthat Elysiumba. Az "ütős" védelem meg mit ér, ha a kedves ügynök épp a retyón ül és oda sem ér a rakétavetőjéhez. Nevetséges. Az egész Elysium kinézetét – csak hogy minek is erőlködjenek mindenféle új fantasztikus kinézett kitalálásával - egy az egyben lopták a Mass Effect Citadeljének körgyűrűjéből.
    Miután kikapcsoltam az agyam, egész szórakoztató volt a film. Leszámítva azt az ótvar KAMERARÁNGATÁST, amit harc néven műveltek. A tehetségtelen koreográfiát nem ilyen gyomorforgató trükkökkel kéne ellensúlyozni. Amúgy nem biztos, hogy a koreográfia rossz volt,... őszintén nem is lehetett látni a koreográfiát, úgy hogy inkább a katasztrófális rendezésre fogom, vagy akárkire aki azért felelős.

...(nagy)jóindulattal
    5/10