Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azok teremtettek egy saját világot ilyen volt pont a Robotzsaru bizarr jövõképe vagy a Mad Max posztapokaliptikus világa, a Szárnyas Fejvadász cyberpunk világáról már nem is beszélve.
A mai generációnak meg jut az Avatar, Transformers, meg a sok szar Alkonyat féle baromság, én inkább ezeket tartom "poén" filmeknek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
annak a kornak ezek voltak a meghatározó filmjei ha a gyerekkori élményeket nézzük... és cseppet sem tartottuk õket viccesnek
Bazinga!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez érdekes, mert már akkor is poén film volt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Gyerekként egyébként én is halálra játszottam a Robocop gémet Nintendon, akkoriban az annyira menõ volt, hogy 3 másik kazettáért cseréltem el 😄 Ment a biznyisz, nem ám internet meg torrent aztán csókullom... 😄
Robotzsarut szerintem sokkal többen nem látták, bár olyan sokszor adta már a 87-es verziót a tv, meg abból vagy 1000 részt kidobtak, mint mondjuk a Columbóból úgy persze, hogy ismert😄
Tudom azt is, hogy Peter Weller volt az elsõ, de sosem érdekelt😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
annak az idõnek az emlékezetes filmjei közé simán befér a Robotzsaru... kisgyerekként tátott szájjal néztük ahogy jön az óriás konzervdoboz és a combjából elõkapott pisztollyal szétaláz mindenkit 😊
Bazinga!
Amúgy is inkább az Ed-209 tetszett a filmbõl nem maga Robotzsaru.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Emlékszem, egy idõben - annak idején - minden haverom terminátor akart lenni. Én is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amúgy tényleg fos mint valami batsuit köpeny nélkül.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én is várom mert a mai köntösben másként fest ám a kép alapján, szomorúan tapasztaltam,hogy a régi kinézethez képest ez az új nem valami nyerõ , de várom és tuti megnézem...
Egyébként az újról én még csak pozitív dolgokat olvastam, mindenki várja mint a Messiást.
Miért nem lehetett frankón fémesen megcsinálni,és ugye picit nagyítaná is az embert,masszívabb ,ellenállóbb külalak. És az a lényeg hogy kissé gépies mozgás,de sugározzon belõle az erõ,és hogy szinte sebezhetetlen.
Go Jeff Go!!!!
Az egyik keze viszont emberi... Nincs is jobb dolog annál, amikor a golyóállónak épített célpontban benne hagynak egy hibát, amivel kézen lehet lõni és lefegyverezni...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
viszont Joel Kinnaman miatt meg fogom nézni valószínûleg 😊 a "The Killing" c. sorozatban nagyon bírtam, jót alakított
Bazinga!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bugyuta történet, majdnem bealudtam rajta, csak egyszer facsart mosolyt a számra a poénja.
Az elsõ, és a jóval gyengébb második rész nyomába sem ér. Kár érte.
2/10
What about the forests?
A vadon foglyai 😊 Amúgy +1 😊
Ezeket láttam mostanában:
The Big Year
Jack Black, Owen Wilson, Steve Martin. Mindannyian hozzák a tõlük megszokott karaktereket. A film nagyon jó. Vígjáték, de sok üzenete is van.
8/10
Crash (a Cronenberg féle)
Nagyon szeretem a Cronenberg filmeket, de ez sztem mind közül a legbetegebb (még az eXistenZ-nél is). Hát nem egy családi mozidélután a disney-vel...
Elias Koteast nagyon csípem, ebben is hatalmasat alakít. Deb Kara Unger pedig olyan mint minden filmben, kivéve, hogy ebben speciel végig hanyatt fekszik (khm).
A témaválasztás kitûnõ, a történet levezetése szuper, a karakterek jók (Spadert csak ebben meg a Farkas c. filmben tudom elviselni).
A hibája, hogy helyenként nagyon erõltetett, de sok minden kárpótol a filmben.
8/10
A Dangerous Method
Számomra ez az idei év meglepetés-filmje. Nem vártam, hogy ilyen jó lesz.
Az ilyen fokú nyítságot, amit a film képvisel, ritkán lehet látni a vásznon. Engem kicsit a Kinsey c. filmre emlékeztetett, de a fõ különbség az, hogy itt a férfi fõszereplõ érzelmi síkon sokkal összetettebb karakter, ettõl a film nagyon jó lett.
Fassbenderen kívûl külön risztekpö Viggo Mortensennek, aki hatalmasat alakít Freud szerepében.
10/10
The Grey
Egyszer meg lehet nézni, de semmi különös. Nyomába nem ér a Hopkins/Baldwin vadonos filmnek, nem jut eszembe a címe.
6/10
Date Night
Nem jó. Egy-két jó poén, semmi több.
5/10
Crazy, Stupid, Love.
Ez viszont jó! Ajánlonlani tudom mindenkinek. Tele van jó poénkkal és szerethetõ karakterekkel.
7/10
Kojiro ergo sum.
Tetszett valamennyire, egészen odáig, amíg a nagy összecsapásra el nem kezdtek készülõdni. Valahogy nem lehetett átérezni az egész végkifejlet jelentõségét. Ráadásul elég szájbarágós is volt.
6/10
Kojiro ergo sum.
Ezt eddig még nem láttam. Kicsit egykaptafás film, de nagyon jó.
A vége valami hihetetlenül izgalmas.
8/10 (észre sem vettem, milyen hosszú, míg vége nem lett és rá nem néztem az órára)
Kojiro ergo sum.