Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy a mai szutyok popcorn látványfilmek, a mostani ebben felnövõ gyerekrétegnek 20 év múlva ugyanilyen meghatározó élmény marad. Amennyi kis megatront láttam én már harc közben egy suli mellett elsétálva... 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CalebJoe
Máig nem nõtt a színvonal csak a technológia fejlõdött, lásd a sok CG és még ezekkel se tudják felvenni a régi filmek hangulatát.
Azok teremtettek egy saját világot ilyen volt pont a Robotzsaru bizarr jövõképe vagy a Mad Max posztapokaliptikus világa, a Szárnyas Fejvadász cyberpunk világáról már nem is beszélve.

A mai generációnak meg jut az Avatar, Transformers, meg a sok szar Alkonyat féle baromság, én inkább ezeket tartom "poén" filmeknek.
tomsolo
Öööö... na de a reklámok és a többi dolog nem tûnt fel már akkor?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

precision
nemtom neked milyen gyerekkorod volt, de mi videón néztük a kölcsönkért 500x rongyosra nézett csíkozódós filmeket hangalámondással, a top filmektõl kezdve a "B" kategóriás filmeken át (amiket csak ma hívunk így) és egyiket sem tartottuk "poén" filmnek, hanem jókat szórakoztunk rajta a szó pozitív értelmében és ámultunk és bámultunk, és mindenki Rambo meg Robocop meg American Ninja meg Bruce Lee akart lenni 😊

annak a kornak ezek voltak a meghatározó filmjei ha a gyerekkori élményeket nézzük... és cseppet sem tartottuk õket viccesnek

Bazinga!

Totti5
Nem rég néztem meg a HDsított verziót. Még mindig ütõs és hangulata nagyon komoly. Durva jelenetek vannak benne, meg az egész hangulata a korrupt világ, bûnözõk, drog... döbbenet hogy 10 éves fejjel ilyeneket néztem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
"Aki mai szemmel nézné, nem is biztos, hogy meglátná azokat az értékeket, amelyek abban az idõben még jellegzetessé tették. "

Ez érdekes, mert már akkor is poén film volt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Ezért is írtam, hogy ikonikus. A karakternek kultusza lett, de film sosem volt igazán kiemelkedõ minõségû. Aki mai szemmel nézné, nem is biztos, hogy meglátná azokat az értékeket, amelyek abban az idõben még jellegzetessé tették.
Gyerekként egyébként én is halálra játszottam a Robocop gémet Nintendon, akkoriban az annyira menõ volt, hogy 3 másik kazettáért cseréltem el 😄 Ment a biznyisz, nem ám internet meg torrent aztán csókullom... 😄

Terminátor 1000x jobb, mint egy Robotzsaru😄

Robotzsarut szerintem sokkal többen nem látták, bár olyan sokszor adta már a 87-es verziót a tv, meg abból vagy 1000 részt kidobtak, mint mondjuk a Columbóból úgy persze, hogy ismert😄

Tudom azt is, hogy Peter Weller volt az elsõ, de sosem érdekelt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

precision
minden generációnak megvannak az alapfilmjei

annak az idõnek az emlékezetes filmjei közé simán befér a Robotzsaru... kisgyerekként tátott szájjal néztük ahogy jön az óriás konzervdoboz és a combjából elõkapott pisztollyal szétaláz mindenkit 😊

Bazinga!

CalebJoe
Én sem azt írtam hogy alap film csak azt hogy alap látni, sok film volt régen ami nem érdekelt mégis megnéztük, videótékába mindig jött valami új egybõl vettük ki pedig nagy része gagyi volt.<#nevetes1>

Amúgy is inkább az Ed-209 tetszett a filmbõl nem maga Robotzsaru.

TaRka0107
Én csak 18 vagyok de én is ezen nõttem fel. Meg a Robocop játékon nintendón!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tyler1
Nem alapfilm, annyira nem volt jó egyik része sem, inkább csak ikonikus jellege van. Én is istentelen régen láttam az elsõt, a többire szinte nem is emlékszem, de nem is vágytam soha újranézni.

IMYke2.0.0.0
Terminator-feeling nélkül tényleg szegényebb lett volna a tinédzser korom.
Emlékszem, egy idõben - annak idején - minden haverom terminátor akart lenni. Én is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
Nem is tudom a régi generáció ilyeneken nõt fel, nem azt mondom hogy gáz de elég alap ez kb. olyan mint ha nem láttad volna a Terminátort.
IMYke2.0.0.0
Én például a Freddy filmeket nem láttam... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gáz, ha én meg azt mondom nem láttam még életembe a Robotzsarut és nem is szándékozom? sosem érdekelt<#nemtudom><#nemtudom><#vigyor2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Amikor Snake Eyes találkozik Lucius Fox-al 😊

IMYke2.0.0.0
Majd dobnak rá HDR-t, meg más csili-vilit, és a rángatódzó kamerával felvett jeleneteknél senkinek sem fog eszébe jutni, hogy króm felületûnek kellene lennie a lopakodó anyagából készült páncélnak.

tigeroo
akkoris, matt fos.
CalebJoe
Emlékszem kiskoromban azon filóztunk miért nem lövi egyszer szájba valaki mivel ott nem védte semmi.<#nevetes1>

Amúgy tényleg fos mint valami batsuit köpeny nélkül.

Totti5
Én azért megvárom az elsõ hivatalos, valóban a fõszereplõrõl készített képeket😊 ez egy random kép, ez alapján valahogy nem tudom eldönteni hogy szar lesz. Amúgy meg bármilyen is lesz a páncélja, ha nem fog hasonlítani az eredetire meg fogja kapni az agyatlan fikát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
ez nagyon gáz, batman utánérzés... miért nem lehetett maradni a jó kis metál fényezésnél? 😊 Az eredeti robocop cucc nagyon badass, arrol tényleg elhiszed hogy fém, meg hogy az emberrel össze lett gyúrva, de ez??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Ja. Csináltak egy új prototípust, ami sokkal jobb volt a régi, mezei aluminiumzsarunál, de aztán gonosz lett és szétbaszta a fél várost, borzalmas film volt, 5. vagy 6. rész lehetett.

IMYke2.0.0.0
Mit? <#ravasz1>

mármint a robotzsaru?
én is várom mert a mai köntösben másként fest ám a kép alapján, szomorúan tapasztaltam,hogy a régi kinézethez képest ez az új nem valami nyerõ , de várom és tuti megnézem...
Tyler1
Az egyik részben ilyen fekete változat volt a fõgonosz.
Egyébként az újról én még csak pozitív dolgokat olvastam, mindenki várja mint a Messiást.

adom
MrSpock
Ez szerintem is elég béna! Miért nem lehet fémpáncélja? Bár nem is kell robotzsaru,hisz ott van Vasember.😊 Õ még itt is hitelesebb lenne a maga páncéljával.
Miért nem lehetett frankón fémesen megcsinálni,és ugye picit nagyítaná is az embert,masszívabb ,ellenállóbb külalak. És az a lényeg hogy kissé gépies mozgás,de sugározzon belõle az erõ,és hogy szinte sebezhetetlen.

Go Jeff Go!!!!

Ez akár random katona is lehetne valami futurisztikus testpáncélban.

Az egyik keze viszont emberi... Nincs is jobb dolog annál, amikor a golyóállónak épített célpontban benne hagynak egy hibát, amivel kézen lehet lõni és lefegyverezni...
egy rakás szar
n000rbi
Ja...érdekes, '87-ben meg tudták csinálni, hogy fémnek nézzen ki a jelmez, most meg ráadják a batsuit-ot, mert azzal majd el lehet adni. Hányok.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

precision
ez kérlekszépen a "nincs új ötletünk ezért remake -elünk ezerrel" szindróma tipikus tünete 😊
viszont Joel Kinnaman miatt meg fogom nézni valószínûleg 😊 a "The Killing" c. sorozatban nagyon bírtam, jót alakított

Bazinga!

n000rbi
Ezmiez??

<#wilting>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sir Quno Jedi
Tanultál belõle gondolom?! Legközelebb banra jelented az ilyeneket és egyetlen másodpercet sem nézel meg belõle. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
hát ezért kár volt regisztrálnod.. csak elbasztál negyedórát az idõmbõl. milyen tanulság? milyen történet? Komolyan reméltem lesz valami csavar, csattanó akármi, de ez a történet egy nagy nulla, már bocs.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Full gáz,hogy a film felében remeg a kép. <#levele>
Történet meg no comment.
lol
Sziasztok! Akit érdekel itt egy független magyar rövid film. Tanulságos és érdekes!

zoliii
A MIB 1 volt a legjobb! A harmadik részben az idõugrás tetszett, mikor emberek ugrottak ki, mert buktak a tõzsdén! 😄 De amúgy nem volt 1 nagyfilm.

mflex
Nekem ez a MIB3 egyáltalán nem tetszett.
Bugyuta történet, majdnem bealudtam rajta, csak egyszer facsart mosolyt a számra a poénja.
Az elsõ, és a jóval gyengébb második rész nyomába sem ér. Kár érte.

2/10

What about the forests?

+ még 1
zoliii
Kaptár 5 - Megtorlás Ez egy látványos 3D film, halál unalmas storyval! 😄 A zombik némelyike egész jól öltözött volt! 😄

"Nyomába nem ér a Hopkins/Baldwin vadonos filmnek, nem jut eszembe a címe."
A vadon foglyai 😊 Amúgy +1 😊

Kojiro
Na jó nem posztolok itt ennyiszer 😊
Ezeket láttam mostanában:

The Big Year

Jack Black, Owen Wilson, Steve Martin. Mindannyian hozzák a tõlük megszokott karaktereket. A film nagyon jó. Vígjáték, de sok üzenete is van.
8/10

Crash (a Cronenberg féle)

Nagyon szeretem a Cronenberg filmeket, de ez sztem mind közül a legbetegebb (még az eXistenZ-nél is). Hát nem egy családi mozidélután a disney-vel...
Elias Koteast nagyon csípem, ebben is hatalmasat alakít. Deb Kara Unger pedig olyan mint minden filmben, kivéve, hogy ebben speciel végig hanyatt fekszik (khm).
A témaválasztás kitûnõ, a történet levezetése szuper, a karakterek jók (Spadert csak ebben meg a Farkas c. filmben tudom elviselni).
A hibája, hogy helyenként nagyon erõltetett, de sok minden kárpótol a filmben.
8/10

A Dangerous Method

Számomra ez az idei év meglepetés-filmje. Nem vártam, hogy ilyen jó lesz.
Az ilyen fokú nyítságot, amit a film képvisel, ritkán lehet látni a vásznon. Engem kicsit a Kinsey c. filmre emlékeztetett, de a fõ különbség az, hogy itt a férfi fõszereplõ érzelmi síkon sokkal összetettebb karakter, ettõl a film nagyon jó lett.
Fassbenderen kívûl külön risztekpö Viggo Mortensennek, aki hatalmasat alakít Freud szerepében.
10/10

The Grey

Egyszer meg lehet nézni, de semmi különös. Nyomába nem ér a Hopkins/Baldwin vadonos filmnek, nem jut eszembe a címe.
6/10

Date Night

Nem jó. Egy-két jó poén, semmi több.
5/10

Crazy, Stupid, Love.

Ez viszont jó! Ajánlonlani tudom mindenkinek. Tele van jó poénkkal és szerethetõ karakterekkel.
7/10

Kojiro ergo sum.

Kojiro
MIB3

Tetszett valamennyire, egészen odáig, amíg a nagy összecsapásra el nem kezdtek készülõdni. Valahogy nem lehetett átérezni az egész végkifejlet jelentõségét. Ráadásul elég szájbarágós is volt.

6/10

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Carlito Útja

Ezt eddig még nem láttam. Kicsit egykaptafás film, de nagyon jó.
A vége valami hihetetlenül izgalmas.

8/10 (észre sem vettem, milyen hosszú, míg vége nem lett és rá nem néztem az órára)

Kojiro ergo sum.

Kaptár 5

Aha, ja, jó. Csak a szokásos. 3/10

http://videodrome.freeblog.hu/

TaRka0107
Most esett le melyik ez a csaj. Nem ismertem meg😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CSOCSO
Barcsak engem is lekotne egy cabin in the woods. Legjobb haverom konyorgott a filmert. Neki szereztem be de en is megneztem. Utanna O megnezte felig es lebaszott, hogy ha ennyire szar a film miert adtam oda neki?😄
peterr80
Hát nincs fönt. Szívás
azért köszi