1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Én nem mondtam, hogy baj az. Csak sokan nem bírják, mivel mi nem vagyunk amcsik, így a fura vonzódásuk a lobogójukhoz ránk ugye nincs hatással. Ha olyasvalaki nézi, aki nem bírja ezt, az simán lepontozza pusztán ezért a filmet, mert már-már visszatetszést kelthet a hazafiasság túlzott magamutogatása. Node végülis mégis miről szóljon, mikor ez a fő téma és aránylag még reális is. Etéren szvsz. magukhoz képest még próbálták is magukat visszafogni... talán. Mert ennél lehetett volna durvább is. Ámeeerikááá! FÁKKJEEE! :D

Részemről sok olyan filmet nézek, ami erős amcsihazafi túltengést mutat (sorikat is), így nekem jó a tűrőképességem etéren. Max. elképzeli az ember, hogy ők mostan az epik szuperhősök és az ellenség a gonosz zöld marslakók (pedig nem feltétlen ez a nagy büdös igazság).

Az István a Király sem jelent semmit sem egy amcsinak, érthető módon. Pedig mi elolvadunk, mikor visszanézzük, ahogy Körző a falábán ugrabugrál önkívületben és kisködmönben nyomja a rizsát... Vagy mikor Vikidál afféle focihulligán-ultrásan tolja a keményrokkot a pofánkba. Jó is az! Nekünk durva 11/10, de nekik max. 4/10 lenne.