Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( lehet 7/10 is valami és alapmû ) játékok terén is millió olyan van amit így emlegetünk és közel sem 9 vagy 10 pontosak
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10/10-es film nem létezik. Szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt tudtam, hogy lesz, csak bizonytalan voltam abban, hogy elkezdték-e már. Aztán eszembe jutott, hogy idõnként forgatási képeket rakott ki (itt az sg-n is voltak), szóval megnyugodtam. 😊
Next PC upgrade: 2022
Rohadt jó film volt. Ryan Gosling rohadt nagyot alakított a filmben. Nicolas Winding Refn már a Pusher is kurva jó volt, bár csak az 1. részt láttam. 9/10
Yo, Bitch!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Avengers (2012): Nem vagyok szuperhõs-rajongó (a Kick/Ass nem ide számít 😊 ), ennek ellenére nem volt rossz, bár az eleje elég hosszú és unalmas lett. 7/10
(A "Hulk... Smash!" és a "Puny god" beszólások voltak a legjobbak, meg persze Iron Man. 😊 )
Motorway (2012): Újabb hongkongi rendõrös-autós akciófilm, de ne dõljetek be a plakátoknak és a dvd borítóknak, rém lassú és túlságosan is csak egy kis bizbasz trükkre fókuszál (amit a rendõrsrác nem tud és a bûnözõ megszivatja vele, de utána az öreg rendõr megtanítja neki). Maguk az üldözések is elég bénán vannak filmezve, semmi izgalmas, látványos rész nincs bennük. És nincs is sok... 4/10
Riddick 1-2: Újranézve mindkettõ (a felújított DC változatok), szuperjók, fõleg az elsõ, a másodikban azért volt pár ritka hülye maszk és kellék. Jöhetne már a harmadik rész, régóta tervezgetik...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
9/10
102 perc tömény akció, fülig érõ vigyorral néztem végig a filmet, Chuck Norrisos jeleneteknél szakadtam, qrva jó volt 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Kis költségvetésû kézikamerás, Jeti-s. Nem volt rossz, de ha nem tették volna bele a fogyatékos gyereket, akkor jobb lett volna. A vége meglepõen jó lett.
The Dinosaur Project
Ez is kézikamerás, de mivel nem kedvelem az õserdõs dino-s dolgokat, annyira nem jött be, kicsit unott arccal néztem. Szerintem ez a mûfaj nem ilyen történetekre jó.
Jackie azért Seagal-hoz képest is A kategória<#nevetes1>#nevetes1> meg még sorolhatnám kik még.
Amúgy is egy csomó színészi van aki csak a karaktere miatt maradt fent a mai napid õ is ilyen volt, ezen felesleges vitatkozni.
Más színésznek fõszereplõként se sikerült olyan emlékezetes alakítást egész életében nyújtani, mint neki a Green Mile-ban. Az, hogy nem kapott több nagyobb szerepet nem is baj, könnyebb a szépre emlékezni mint pl. egy Val Kilmernél.
Egyébként van még két filmje ahol egész jól játszott, ráadásul fõszerepet is pl. The Slammin' Salmon és a Redemption Road:
Ráadásul elég sokat szinkron színészkedet és azt sem csinálta rosszul ahhoz képest honnan indult és mikor.
Nem tudom mi rákért kell rögtön ledegradálni vkit, csak mert nem fingta tele a vörös szõnyeget minden évben díjátadáskor.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Deokosnak tetszik lenni <#eljen>#eljen><#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
öccse Jake pedig az Országút fantomja 2-ben félelmetes jót alakított
😄 Nos a poénok nagyon ütöttek, ez egy akció film paródia volt tulajdonképpen, jó rövid volt a sztori rém egyszerû, de jó volt együtt látni a kedvenceinket😄
"Csaj bedurrantotta a bicepszem" és a "Drágán add az életed" beszólások nagyon ütöttek😄 Chuck Norris, amikor csak jött és kilõtt mindenkit, ahogy megjelent azon felröhögtem😄
Szóval, aki szereti a történet nélküli, logikátlan akciódús filmeket csak annak ajánlott
így talán már annyira nem is fáj a kaszája, nélküle mint "lancer" nem lett volna az igazi <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Gary Busey is jelölve lett anno, gondolom õ is übermegakirály színész, csak véletlenül süllyedt a legaljáig.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
belementél egy ördögi körbe ezzel a kijelentéssel :-)
Egyébként felesleges bekategorizálni, mert egy majd 2m magas 150 kilós ember elég nehezn fog tudni mást játszani mind nagy darab, macsós karaktereket, viszont ellentétben pár más igazán Zs kategóriás színésszel Õ nem erõltette ezt. Csak, hogy egy példát mondjak ott Karloff akit majdnem kinyírtak mert eljátszotta Frankenstein szörnyét, peddig neki is mint Duncan milyen szép mély hangja volt.
Szal ZS kategória a faszomat.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Érdekes stílusod van.
Ha szerinted egy Oscarra*** jelölt színész ZS-kategóriás, akkor nincs mirõl beszélgetünk.
*** = függetlenül attól, hogy lehet szeretni, vagy utálni ezt a díjat
Te most mirõl beszélsz? Ne javítgass, hanem értelmezz. Duncanrõl volt szó, nem a filmjeirõl. A Halálsoron kétségtelenül a legjobb filmje volt, ezenkívül azonban szinte mindegyikben harmadrangú mellékszerepeket játszott, azokat is leginkább a termete révén. Sok ismert filmje volt, de csak egyetlen, amiben emlékezetes alakítást nyújtott.
Javítom helyetted:
Talán az egyetlen Oscar jelölt ZS kategóriás filmekben szereplõ színész volt.
S kijavítalak, mert nem csak "ZS kategóriás" filmben játszott.
Bár, ha neked például a Green Mile az, akkor nem szóltam...
RIP
"After establishing himself as a Hollywood actor, Duncan continued to work in games. He voiced the character of Atlas in God of War II, Benjamin in the first Saints Row, a crime lord in survival horror game The Suffering: Ties That Bind, the character of Ygori in fantasy game Forgotten Realms: Demon Stone, and SEAL Operative Wardog in tactical shooter SOCOM II: U.S. Navy SEALs. Other games he did voice work for include first-person-shooter Soldier of Fortune and Star Trek Klingon Academy."
RIP
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Évekkel ezelõtt láttam tv-ben egy filmbõl kb 10 percet, a címére lennék kíváncsi.
Olyasmi volt benne, hogy valami srácok be akartak lógni egy Metallica koncertre, valami kerítésen másztak át talán és nagyot zakóztak (vagy valami kocsival hajtotak be?). A Met épp a Sad But True-t játssza.
Ötlet?
Kojiro ergo sum.