1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kuruc.infót nem ismerem, de a legtöbb ismeretem a témáról egyébként sem a netről származik. A legfőbb különbség közted és köztem itt mutatkozik meg. Engem ha egy téma nagyon érdekel (és az anyanyelvem az ilyen téma) akkor HA informálódom is valamiről ezzel kapcsolatban (s amit még eddig nem tudtam) akkor igazolásként MINDIG a tanár ismerőseimtől kérek megerősítést. Abban pedig biztos vagyok, hogy ők (Veled ellentétben) az információikat nem az internetről innen onnan és bizonytalan forrásból, hanem tanulás útján tankönyvekből és egyetemi szemináriumok tananyagaiból tanulták. És ez bizony nagy különbség!
    Ha figyeltél volna, amúgy sem a teljes angol szókincs statisztikáról beszéltem, hanem csak az úgynevezett értelmiségi szókincsről. Nem hinném (bár ezt megerősíteni nem tudom) hogy a teljes magyar szókincsről létezne bármilyen feljegyzés is.
    Neked is csak ugyanazt javasolhatom: gondolkozz helyesen és keress fel igazi élő szakembert a témában. Utána folytathatjuk...valahol innen, ahol most járunk. Mellesleg minden nyelv intelligens. Csak fokozatok vannak..