Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó kis film...
-CGI, nekem még mindig az a bajom vele hogy nagyon steril, lehet vásznon jol mutat, bar ott is zavaró tud lenni. Pl a repülõkugy néztek ki mintha most ollozták volna ki oket egy kifestõ könyvbõl, és nem ugy mint amik mar túl vannak egy ket repulesen esetleg bevetésen... STARK épület szintén...
8/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez inkább amolyan Woody Allen-esen földhöz ragadt, de jó pofa.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Meg lehet nézni, de nagyon kommersz, száraz lett, nem tocsogott a szaftban.
Csak a rengeteg pozitív kritika, és a nívósabb stáblista miatt adtam neki esélyt, mert egy Steve Carell film nálam egyenlõ a pocsék, kínos, humortalan vígjátékkal(ezért párszor át is gondoltam, hogy nekiüljek-e). Szerencsére csalódnom kellett, talán ez az egyik legjobb, legélvezhetõbb filmje.
Kissé szentimentális komédia, néha túl giccselve, igényesebb humorral. A vége nem jött be, túl kötelezõ és kiszámítható lett. Amúgy kellemes kikapcsolós film, a Gosling-Carell-Emma Stone trió nagyot alakított.
Jelenlegi imdb pontszám helytálló: 7.5/10
A vágok három féle arcot akció közben nem színészi meló. És nem csak Seagal mesternél, bár neki összesen egy arca vagyon.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2 rúgóért lehet én is megveszem, annyira nem tetszett, de polcon elfér a többi Marvel film mellett.
Az egy nem tetszett, ez igen, willis schwarzi ftw, norris meg meg mindig a vilag legrosszabb szinesze :D ja es van damme is zseni, hiaba borzaszto :D ellentmondasok jej.
6.5
Battleship
Ha! Kitsch nagy favorit nalam, jo kis film volt, 40 ev mulva ujraneznem, teljesen szorakoztato
6
The Dictator
Zseni zseni zseni.
8
Cabin in the woods
Nezheto, bar nalam a vezerlopultos jelenetek vittek mindent, a tobbi meh.
4.5
Cabin in the woods is nagyon bejött, 8/10. Remélem az Expendables 2 sem fog csalódást okozni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Avengers:
Lehet hogy csak en allok nagyon hadilabon ezekkel a kepregenyfeldolgozasokkal de kezd sok lenni ami film keszul a szuperhosokrol.Robert Downey menti meg szamomra ezt a filmet(is).Vagy csak en vagyok tul oreg mar ennek a stilusnak.Egynek elmegy ha nem erdekel forgatokonyv,szineszi jatek es tarsai.
5/10
Battleship:
Elsore azt mondtam volna hogy egy ujabb hatasvadasz amcsi ufouldozes,gyilkolas ahogy kell.Bugyuta sztorival,szineszekkel,fasza latvannyal.Masodikra azt hogy az elso benyomasnak hinni lehet es hogy inkabb valasztottam volna mast.Egyszer nezheto,szigoruan.Egyszer,de akkor elvezetes is lehet.
6,5/10
Hunger Games:
Na ez erdekes.A szineszkedes,harcok,dialogusok nincsenek teljesen osszhangban magaval a film hangulataval.Mivel elobbiek nem, vagy csak alig leteznek,utobbi viszont engem kemenyen odaszogezett a monitor ele.Az okait meg keresem,az osszhatas pozitiv.
7/10
Total recall:
Talan ebben az esetben nagy hatrannyal indul az aki latta a 20evvel ezelotti valtozatot.Ahhoz kepest ugyanis siralmas,ures es hiaba a jonevu szineszek es a latvanyorgia ez sem menti meg.Ha meg nem lattad egyiket sem,tehetsz vele egy probat,KB egesz vaditoan hozza a gonosz nenit.
4/10
Sherlock Holmes:
Ez a ficko egy allat lett ennyi idos korara.Imadom a filmjei hangulatat,poenjait,arckifejezeseit.Ugy en blocke az egesz urge marha szorakoztato.Az uj Sherlock filmek hozzak szamomra kb azt a szintet amit anno az Indiana Jones sorozat pl.Hasonloan karakteres foszereplovel.
8/10
Amerikai pite:
Az elso reszek sem jelentenek szamomra tulzottan sokat,ez sem.Sem a szineszek sem a bugyuta szexualis vagy ratyi poenok nem az en vilagom.Par vidam percet okozhat,foleg a regi fanoknak,nekem nem sikerult sokat.
4/10
Harmadnaposok:
Erdekes modon ez sokkal jobban tetszett mint a Masnaposok barmelyik resze.Feltem is a cimetol,de aztan kiderult hogy hiaba.Az is biztos hogy jozanul nem tetszene annyira.De ott es akkor ennek a filmnek kellett az agyamba egnie.
7,5/10
Nem tudom mért sz...za mindenki szerintem nagyon jó film volt..
Egy negatívum
8.5/10
Mostanában fõleg rossz filmeket nézek - és veszettül élvezem õket. :) A Piranha 3DD után a következõ ékes példa a Project X, aminek celluloid értéke szintén egy lyukas tesco szatyrot sem ér, mégis ha kellõ hangulatban kap el, bizony nem ereszt!
Történet nulla, színészek mint olyanok nincsenek, ellenben akad egy olyan házibuli, amit sokan irigylünk / irigyeltünk az amcsi ifjúságtól. Féktelen ereszd el a hajamat, fülledt, medencés nyár éjszakai buli, partyhangulat a köbön.
Ugyan kicsit sokalltam a rapzenét, és keveselltem a zúzósabb partyfílinges elektro-t, de bele kell kössek már valamibe.
Egye kutya, ezt nem húzom le, mert veszettül adja. :D
10/8
De komolyra fordítva: Megnéztem én is,eleinte olyan furcsa volt,bár biztos,hogy szokatlan,az öltönyösök ott pörögtek,meg idiótaságokról dumáltak. Aztán indult a game,és végére bekeményítettek. Ha osztályoznom kellene..hmm kap egy 7est. Újszerû volt,persze sok horrorklisével,de ugye már nem sok új van a nap alatt. Szereplõk rendben voltak,már amennyire egy ilyen film megköveteli.
Avengers: Nagyon látványos,fõleg az utolsó fél óra. Voltak kisebb pihik benne,kis rivalizálás,de aztán csak összeállt a csapat. Stark poénkodott,és olyan menõ vagyok leszarok mindent stílust bevetette. Thor azért kemény ellenfél volt neki is :D De Hulk mindent visz,rajta nem fog semmi sem és írtózatos ereje van. Mark Ruffalo jó volt,illett hozzá,bár anno Bana is klassz volt.(Norton nem annyira Hulkos kinézetû) Sólyomszem fura volt,szoknom kellett kicsit,de jól nyomta a végén. Amerika kapitányt bírom. Elég kemény,vagány,a kis rendõrös jelenete király volt.És nem hagyja magát ha párbeszédre kerül a sor. 2csajszi topon volt,csinik és kemény,határozottak. Érdekes ,hogy Loki számomra nem elég erõs ellenfél,csak keménykedik,vagy próbál,de hát a végén esélye sem volt.:D Az a jelenet már most klasszikus:D Többször megnéztem,és mindig mosolygok rajta :) Alapjában véve adok rá egy 9est,mert nem unatkoztam rajta,és jó hosszú is volt. Meg alapból kedvelem aszuperhõsös filmeket,fõleg ha minõségi,és ez az volt,csapat is kifogástalan! :) Várom a 2.részt. De elõtte még Vasember 3,Thor 2 és a többiek :)
Go Jeff Go!!!!
így voltam a feláldozhatókkal is! Felirattal , eredeti nyelven néztem meg majd mivel a szinkron egész jó lett így azzal is megnéztem illetve megfogom még a 2 kijövetele elõtt
the cabin wods
10/9.5
nem unatkoztam egy percet sem :D az elején furcsa volt az öltönyösök látványa de aztán megkaptam rá a választ, hogy õk kik , micsodák :D
marty-t nagyon jól alakította a színész, a szinkronhangjára majd kíváncsi leszek de egybõl eszembe jutott egy színész akinek tökre hasonló akcentusa van, de a neve most nem jut eszembe :D Kurva jó kis horror, a végére meg beindul a hentelés kõkeményen :D
vártam,hogy a bolond vagy a csaj túléli de a tónál történtek után amikor már a szervezõbizottság is ünnepelt akkor elhittem,hogy így lesz vége de nem tudtam mi lehet a fordulat?! Gondoltam rá,hogy a bizottsággal fog játszani egy felsõbb rend, de ugye jött marty aki megmentette a csajt és a történet folytatódhatott tovább.
A vége meg igazi wtf ? Azt hittem,hogy lesz még 1-2 perces jelenet amelyen látjuk,hogy elmenekülnek de nem így lett...
ha lesz folytatás akkor azt várom...
összességében bõven megérte megnézni, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Külön köszönet a sok "ajánlásért" :D ha nem látom ennyiszer megfordulni itt ezt a címet akkor tuti nem nézem.
Egyszerûen nem tud az író a képességgel bánni. Nem minden bokorban születik egy Alan Moore ;)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Nortonos Hulk szarabb mint az elsõ - és ez Norton "érdeme".
Vagy 10 ismerõst kérdeztem anno és fogalmuk nem volt róla.
Pedig nekem nagyon tetszett. Sõt megnéztem a rendezõi kommentárral az is sokat ad hozzá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#wow3>#wow3>
Simán 9 pontos a film nálam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sajnos ezt nem bírtam végignézni. Próbáltam pedig szeretni, de számomra ez nagyon elvont volt. Van más is ezzel így?
Közönséges bûnözõk
Ez viszont nagyon tetszett. Nem hiába annyi, ahanyadik az imdb-n. Manapság kár, hogy nem tudnak ilyet. 9/10
nice legs. what time to open?
Fogalmam sincs kinek milyen véleménye van a filmrõl (lusta vagyok visszaolvasni, csak mivel nagyon ritkán (évente 1 max 2) alkalommal megyek a feleségemmel moziba gondoltam begépelek ide egy véleményt). Mi hétvégén az asszonypajtival megnéztük a Mom parkban szigorúan feliratosan.
Nagyon jó mozi volt, mivel Nolan által csinált elõzõ 2 rész a kedvenc "szuperképregényhõsös" filmem ezért összevetném õket:
Batman Begins : 10 (hibátlan, sose lássak rosszabb akcióhõs képregényfilmet :) ).
The Dark Knight: 8
The dark knight rises: 9
Természetesen a 2. részt is imádom.
Esetleg, ha lesz egy unatkozós napom a jövõben(nem valószínû így meló mellett) akkor újranézõs a moziban.
Üdv.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amúgy minden szuperképességû muksónak van valami gyenge pontja (kõpapírolló), már dávid és góliát, odüsszeusz és a küklopsz konfrontációja eköré van felépítve, akárcsak a képregényekben, filmekben, sõt még a videojátékokban is, jön egy kétlábon járó akadály, aki erõsebb mint a mi hõsünk, de aztán agyafúrtan stratégiázva megtalálja a gyenge pontját és legyõzi.
az ugyebár pedig ökölszabály hogyha elsõ blikkre lebecsülik vagy összehasonlításra gyengébbnek tûnik a villain, akkor okozni fog még meglepetéseket...
-Utolsó ház balra
-köpök a sirodra c. Filmeket.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mintha egy farsangi bál résztvevõi ad-hoc bohóckodásba kezdenének a suli színpadán.
Pláne, az olyan viták, minthogy Hulk a keményebb, vagy Sólyomszem a gyengébb...mi vaaan? :D