[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bocsánat, de filmbuziként ellent kell mondanom pár apróságban...
Már akkor is imádtam és faltam a filmeket, mikor még nem volt színes tévém sem csak egy öreg használt piros műanyag házas Junosztyom, amit a fatertól kaptam. Lett még valahonnét egy használt VHS-em is, beiratkoztam a helyi VICO videókölcsönzőbe és hármasával (max ennyit lehetett egyszerre) vittem haza a filmeket...
Csóró szakmunkásként ennek is örültem és bár imádtam igazi moziba járni, kismillió filmet akkoriban sem játszottak már a mozik..
Az igazi vérbeli filmbuzit nem foglalkoztatja még az sem, ha egy filmet a wifis telóján a buszpályaudvaron is kell megnéznie (legalábbis ott elkezdenie és ahol lehet majd befejeznie) mert csak a film varázsa számít és semmi más. Hány de hány éjszakát virrasztottam át huszonéve azért, hogy egész éjjel filmeket nézhessek! Persze másnap meg majd kibuktam az iskolapadból a fáradtságtól :)
Bizony voltak idők, mikor még sokunknak be kellett érni ennyivel!
Természetesen mára fordult a kocka, s otthon az 50"-os 3D plazma, ami mondhatsz akármit, egy rendes házimozi erősítővel nagyon is odab@sz és igencsak vetekszik egy nagymozis élménnyel :)
Filmkérdésekbe most inkább nem folynék bele (hogy a Transformers 3D vagy az Avatar3D sz@r filmek e vagy sem) mert ennek meg aztán az égvilágon semmi értelme sincs.
Mind különböző emberek vagyunk egyéni és személyes ízléssel, s így bármikor előfordulhat, hogy amelyik filmtől Neked az állad leesik én (vagy bárki más) csupán egy harmatgyenge 2-esre fogja értékelni azon a képzeletbeli 10-es listán...