Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az elsõ két Pite rész nálam kultstátuszban leledzik, lévén pont ugyanakkor, a 90-es évek végén voltam tinédzser. Bulik, nõk, alkohol - tetszõlegesen variálható sorrendben. :D
Így maximálisan átéreztem a fílinget, és szinte minden évben megnézem, és roppantul élvezem a részeket a mai napig. =)
A harmadik részre sajnos épkézláb forgatókönyv helyett csak túlszaturált képre és langyos homo poénokra futotta, ami az elsõ kettõ után édeskevés volt, lévén azok hangulatából semmit nem hozott a film. A csak dvd forgalmazásba kerülõ, szóra sem érdemes leágazások után viszont végre ismét összeállt a csapat, hogy ismét megpróbálják hozni a régi hangulatot.
Nos ha teljesen nem is, de nyomokban legalább sikerült. A forgatókönyv a vártnál sajnos jóval gyengébb és kiszámíthatóbb lett, de itt-ott azért akadnak hangulatcseppek. A fõszereplõkön nem múlott, mert hozzák amit kell, a zenék viszont míg eddig a féktelen hangulat aláfestõi voltak, itt zömmel rádiók által agyonjátszott tucatgagyik.
Jó történettel az új Pite ütött volna, így azonban csak egyszer nézõs, helyenként kellemes nosztalgiával feltöltõ újraértelmezés.
10/5
Elszenvedtem elsõ Fincher csalódásomat, nem jött be. Az elsõ kb. 1 óra még érdekesnek tûnt, de az azt követõ 2 már csak kínlódás volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nyilván van ahol leadják 5 évente 1 filmjüket aztán akkor sem nagyon reklámozzák. Csak magyarországon van minden ünnepkor Bud Spencer film.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez téma volt a "külföldön élõ magyarok" topikban, és ott páran azt írták, hogy kb. senki nem ismeri õket.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Honest Trailers: The Hunger Games
How The Hunger Games Should Have Ended
Hunger Games HISHE - Bonus Scene
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Már a sajátjai, az amerikaiak igen. Sajnos.
"Egy ütés, egy kéztörés és vége."
Hát igen, ez sokkal hihetõbb :)
Bazinga!
Jackie Chan egy harcmûvész/kaszkadõr, nem színész
amiket látsz a filmjeiben "ugra-bugrálást" azt mind õ csinálja... nincs már egy olyan csontja amit ne tört volna el forgatás közben... elég csak a filmjei végén lévõ "bakikat" megnézni... van olyan amikor gipszelt lábbal bunyózik, csak, hogy meg legyen a film határidõre
ezt a stílust õ találta ki, a vér nélküli, "vicces" harcmûvészeti filmeket, ugyanúgy nevet rajta a 10 éves unokaöcsém mint a 60 éves faterom
ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, õk is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa õk ketten... és igenis, akár x+1 -edjére is meg lehet nézni a klasszikus filmjeiket, hiába tudod már kívülrõl az összes szöveget és jelenetet... a Bujtor féle szinkron pedig hibátlan és sokat hozzáad a filmekhez
persze ezek nem 10 pontos filmek, de amire ki lettek találva (szórakoztatás) arra tökéletesek, és évek múlva is elõ lehet õket venni
nem úgy a halálos iram 39. részét meg a transformers 26 -ot meg a robin hood és társai 386. feldolgozását
Bazinga!
Running Man (1987), gyerekekkel.... tinibarát megvalósítás, csakis fiatalabb korosztálynak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Link
Az ötlet tetszett, a kivitelezés már kevésbé(pl. a CGI ritka gagyi).
Még annyi, hogy lehetett volna egy kicsit komolyabb hanvételû az egész(és ezáltal hihetõbb). Egyébként nem volt rossz.
PSN ID: Lord_Mortanius
WTF did I just watch?
Ez a film szólt valamirõl? Komolyan erre bukik mostanában a fél világ?
Hát komolyan mondom, rég láttam már ennél nagyobb gyökérséget...
Young Adult 6/10
Unalmas volt, már a közepén vártam a végét.
Charlize Theron jó benne, de azért nem hiszem, hogy "megfosztották az Oscartól" hiába óbégatott errõl a bulvársajtó év elején.
Volt már õ ennél sokkal jobb.
The Mothman Prophecies 10/10
Egyik régi kedvencem, most elõször láttam eredeti nyelven.
Nagyon elkapja azt a beteg, "eerie" Silent Hill-hangulatot.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Erettsegi tetelnek kene lennie :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jó film volt de a közepe egy rész az........ Ezt hogy eddig nem láttam nem igaz :D
10/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ha érdekel épp most néztem meg két jó filmet, Fighter és there will be blood. Nem is kell mondanom hogy a két film bármelyik öt percében több dráma volt mint a hunger games-ben. De ne keverjük ezekkel a filmekkel egy tini drámát, végülis nem nézhetek ugy erre a filmre mint egy tinédzser, mert már nem vagyok az :)
De tényleg érdekel.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/