Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Mr. Wolf - az elsõ farkas, aki sütni tud.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Költõi kérdés volt. Idealista vagyok és állandóan a filmek filmtörténeti értékét nézem, marketinges végzettségem ellenére :)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jaja, konkrétan jobb volt, mint a Rambo 2 és 3 együttvéve.

Totti5
Talán azért mert igény van rá, profitot hoz és addig csinálják amíg a közönség vevõ rá. Elsõ rész annyira rossz volt hogy kultfilm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atisz
Sosem értettem miért kell X+1. (esetünkben 5.) részt csinálni egy olyan szériából, aminek már az elsõ része is szar volt? Miben bíznak?

American Reunion / Amerikai Pite: A találkozó

Az elsõ két Pite rész nálam kultstátuszban leledzik, lévén pont ugyanakkor, a 90-es évek végén voltam tinédzser. Bulik, nõk, alkohol - tetszõlegesen variálható sorrendben. :D
Így maximálisan átéreztem a fílinget, és szinte minden évben megnézem, és roppantul élvezem a részeket a mai napig. =)

A harmadik részre sajnos épkézláb forgatókönyv helyett csak túlszaturált képre és langyos homo poénokra futotta, ami az elsõ kettõ után édeskevés volt, lévén azok hangulatából semmit nem hozott a film. A csak dvd forgalmazásba kerülõ, szóra sem érdemes leágazások után viszont végre ismét összeállt a csapat, hogy ismét megpróbálják hozni a régi hangulatot.

Nos ha teljesen nem is, de nyomokban legalább sikerült. A forgatókönyv a vártnál sajnos jóval gyengébb és kiszámíthatóbb lett, de itt-ott azért akadnak hangulatcseppek. A fõszereplõkön nem múlott, mert hozzák amit kell, a zenék viszont míg eddig a féktelen hangulat aláfestõi voltak, itt zömmel rádiók által agyonjátszott tucatgagyik.

Jó történettel az új Pite ütött volna, így azonban csak egyszer nézõs, helyenként kellemes nosztalgiával feltöltõ újraértelmezés.

10/5
Totti5
Na mert a Rambo 4be a fél órás gépágyú darálás az nem volt elég akciós? :D konkrétan olyan zúzda volt olyan hanghatásokkal és látvánnyal hogy beszebehugy.

precision
na mi történt az öreg fiúkkal... elfogyott a zseton és filmezni kell? :)

Bazinga!

Tyler1
Zodiákus

Elszenvedtem elsõ Fincher csalódásomat, nem jött be. Az elsõ kb. 1 óra még érdekesnek tûnt, de az azt követõ 2 már csak kínlódás volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

az 1. Rambo az állati volt mennyi akcióval volt tele:) 82-es film révén igen sok látványos elem volt benne.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem a régiek jobban tetszettek, dehát nem vagyunk egyformák.

Totti5
Ha a régiek tetszettek akkor igen vesztett, mert jó lett.

Nem sokat vesztettél...

tomsolo
Éne még az "új" Rambot se néztem meg sazl...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
le van szarva ha Stallone a fõszereplõ :D régi akciófilmjei aztán nagyon fordulatos történettel rendelkeztek, mégis jók voltak
Seth
Az új közös filmjükre, a Tomb-ra jobban kíváncsi vagyok

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Stallone sokkal badassabb így idõsebben mint Schwarzi, de Schwarzi filmje a tréler alapján jobb lesz.

CSOCSO
klise.. kilse... uhh.. meg egy klise... lanyat is elraboljak? nem meglepo.........
tommygear
http://www.youtube.com/v/RDiaXZiIJOQ&version=3
tommygear
http://www.youtube.com/v/YVead7ZBjYA&version=3
Vagy csak mi hisszük azt, hogy hozzátartoznak az "alapmûveltséghez".

egy kettõ három

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

davidka003
Külföldön tényleg nem nagyon ismerik õket. Még az idõsebbek se.
Nyilván van ahol leadják 5 évente 1 filmjüket aztán akkor sem nagyon reklámozzák. Csak magyarországon van minden ünnepkor Bud Spencer film.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

CalebJoe
vagy túl fiatalok vagy buták ez kb olyan mint ha nem ismerné valaki Michael Jackson fail<#shakehead>
ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, õk is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa õk ketten...

Ez téma volt a "külföldön élõ magyarok" topikban, és ott páran azt írták, hogy kb. senki nem ismeri õket.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

stargatelost
A Hunger Games margójára :) Néhány poén videó, ami nagyon jól kiemeli a film baromságait :D

Honest Trailers: The Hunger Games

How The Hunger Games Should Have Ended

Hunger Games HISHE - Bonus Scene

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kojiro
ez azért erõsen spoileres :)

Kojiro ergo sum.

"a verekedések nincsenek se felgyorsítva se filmtrükkökkel turbózva."

Már a sajátjai, az amerikaiak igen. Sajnos.

Azért Jackie Chan-t le pojácázni sztem elég erõs. Annyi ötlet és poén van némelyik verekedésében, amennyit egy Steven Segal egész pálya futása alatt nem tudott felmutatni. Valamint ahogy Precision is írta sok esést, és trükköt saját maga csinál meg, a verekedések nincsenek se felgyorsítva se filmtrükkökkel turbózva.
precision
el kell menni egy bokszmeccsre vagy utcai harc mérkõzésre ha ilyenekre vágysz és nem _harcmûvészeti_ filmeket nézni :P

"Egy ütés, egy kéztörés és vége."

Hát igen, ez sokkal hihetõbb :)

Bazinga!

precision
hát nemtom...

Jackie Chan egy harcmûvész/kaszkadõr, nem színész

amiket látsz a filmjeiben "ugra-bugrálást" azt mind õ csinálja... nincs már egy olyan csontja amit ne tört volna el forgatás közben... elég csak a filmjei végén lévõ "bakikat" megnézni... van olyan amikor gipszelt lábbal bunyózik, csak, hogy meg legyen a film határidõre
ezt a stílust õ találta ki, a vér nélküli, "vicces" harcmûvészeti filmeket, ugyanúgy nevet rajta a 10 éves unokaöcsém mint a 60 éves faterom

ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, õk is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa õk ketten... és igenis, akár x+1 -edjére is meg lehet nézni a klasszikus filmjeiket, hiába tudod már kívülrõl az összes szöveget és jelenetet... a Bujtor féle szinkron pedig hibátlan és sokat hozzáad a filmekhez

persze ezek nem 10 pontos filmek, de amire ki lettek találva (szórakoztatás) arra tökéletesek, és évek múlva is elõ lehet õket venni

nem úgy a halálos iram 39. részét meg a transformers 26 -ot meg a robin hood és társai 386. feldolgozását

Bazinga!

Hunger Games:
Running Man (1987), gyerekekkel.... tinibarát megvalósítás, csakis fiatalabb korosztálynak.

Sir Quno Jedi
musthave

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Megoldhatnák már sg-n ezt a beágyazós problémát, ne ilyen felesleges pontozófaszságokat találjanak ki...

Link

Tyler1
Mi poén lesz ez a Svárci film, fõleg Knoxville-el az oldalán :D

http://www.youtube.com/embed/YVead7ZBjYA

CSOCSO
useneten szvsz semmi magyar nincs. Ha vki tud ftp-t szoljon
CalebJoe
az a usenext meg egyéb p2p, fórum, ftp
CSOCSO
letoltesileg nem csak torrent letezik....
The cabin in the woods

Az ötlet tetszett, a kivitelezés már kevésbé(pl. a CGI ritka gagyi).
Még annyi, hogy lehetett volna egy kicsit komolyabb hanvételû az egész(és ezáltal hihetõbb). Egyébként nem volt rossz.

PSN ID: Lord_Mortanius

Pretorian
The Hunger Games 3/10

WTF did I just watch?

Ez a film szólt valamirõl? Komolyan erre bukik mostanában a fél világ?
Hát komolyan mondom, rég láttam már ennél nagyobb gyökérséget...

Young Adult 6/10

Unalmas volt, már a közepén vártam a végét.
Charlize Theron jó benne, de azért nem hiszem, hogy "megfosztották az Oscartól" hiába óbégatott errõl a bulvársajtó év elején.
Volt már õ ennél sokkal jobb.

The Mothman Prophecies 10/10

Egyik régi kedvencem, most elõször láttam eredeti nyelven.
Nagyon elkapja azt a beteg, "eerie" Silent Hill-hangulatot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

tigeroo
http://www.youtube.com/v/qxjwy3gzYgI&version=3
TaRka0107
JaJa. Rokonok helyett Pulp Fiction kellett volna<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Pulp Fiction alapmu!

Erettsegi tetelnek kene lennie :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LoSA
Total Recall: Emlékmás

7/10! :)

cody1994
Pulp Fiction 1994

Jó film volt de a közepe egy rész az........ Ezt hogy eddig nem láttam nem igaz :D

10/10

vegicsek
Hunger games-es témához annyit még, hogy felesleges párhuzamot vonni a valósággal. Szerintem elvárható egy filmtõl hogy megértesse az emberekkel az aktuális világot, és a motivációkat. Itt szerintem nem történt meg. pont.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Tikal
ja ok....hát én már csak ilyen naiv vagyok, hisz nem is gondoltam hogy szaddam fia is épitett már ilyet, igaz neki volt egy diktátor faterja, a filmben meg csak egy technologiailag rohadt fejlett elméletileg demokratikus?? társadalom szerepelt, persze igazad lehet, ez nem zárhatja ki a lehetõségét hogy ilyen nagyszabású épületeket huzzanak fel, meg tv-showt építsenek egy ilyen fontos eseménynek, mint az éves hunger games, valoszinuleg az olympic games itt már smafu kategoria :DD De mint említettem ez tényleg már csak piszkálódás volt részemrõl a film felé, ettõl azért komolyabb problémáim voltak vele, már így is több figyelmet kapott mint érdemelne :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tõlem 1/10-re is értékelheted, sztem is csak egy közepes film, csak amit írtál az annyira gyerekes és naiv volt
Tikal
Battle Royal, már mondtam, ez ugrik be a kategoriában, mert nagyjából ugyanaz a téma, de ha a kategoria a tinédzser movie akkor nem tudom, mert sok ilyet nézek :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
áá, légyszi ne menjünk már el ebbe az irányba? Ha elmondom mik a kedvenc filmjeim majd jobban elfogadod talán a véleményem errõl? Nem teljesen mindegy mit irtam más filmekrõl? Nekem ez a film túl csillogo volt ahhoz amit be akart mutatni, nem igazán tudta átadni a feszültséget, az ellentétet a gazdagok meg a szegények között, meg ugy egyébként, elég szirupos volt és semmi WTF érzés nem fogott el egy résznél sem...

De ha érdekel épp most néztem meg két jó filmet, Fighter és there will be blood. Nem is kell mondanom hogy a két film bármelyik öt percében több dráma volt mint a hunger games-ben. De ne keverjük ezekkel a filmekkel egy tini drámát, végülis nem nézhetek ugy erre a filmre mint egy tinédzser, mert már nem vagyok az :)

bexinho
Lehet kategóriáján belül is (thriller akció dráma vígjáték sci fi...), nem feltétlen kell csak Forrest Gump jellegû mély gondolatú filmeket írni.
De tényleg érdekel.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/