[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Trance – 7/10
Aludtam ra egyet, es nem tudom tobbre ertekelni (ebbol 1 teljes pontot Rosario 100%-ban fedetlen teste miatt kapott!!!).
Alapvetoen jol szorakoztam, de annyira nem tudta lekotni a figyelmem megsem. Valami nem volt kerek a filmben, egy ido utan a sok ide-oda utalgatas, ugralas, atveres (lenyegeben a filmben az osszes szereplo minimum 1x rafogja a fegyveret a tobbire) valahogy kezdett tragikomediaba atmenni. Tudod, amikor mar te erzed magad szarul, hogy tenyleg ennyire hulyenek akar nezni egy rendezo/iro?! Es ez meg akkor is all, amikor a film vegen vegul ertelmet nyer ez a sok ertelmetlennek tuno dolog es utalgatas.
Ez mar nem torli ki, hogy a film kozben furcsalloan rancoltam a homlokom a tortenesek miatt es joparszor nagy WTF jelek lebegtek a fejem felett.
Dicseretes Boyle-tol, hogy az O egyedi stilusaval es remek alafestozenevel (mindegyik filmje nagyon eros ezen a teren, mas stulis mint Tarantino, de egy szinten vannak az tuti) egy eloszor csavaros majd kesobb csak csavarosnak tuno es tul okosnak latszani akaro, a vegere megis csavaros sztorit prezentalt nekunk egesz tisztessegesen, de azert ez messze van a tokeletestol. Ugy erzem, az ide-oda utalgatasok nem a sztorit szolgaltak, csak a nagyobb OMG faktor megteremtesere hasznalta oket az iro/rendezo.
McAvoy miatt vonok le ujabb pontot, nem tehetek rola, idegesit az arca, pedig mint szinesz oke. Jo volt Casselt ujra latni, a szerepe is bejott, es hozta amit elvarunk tole. Rosario is mindig jo, noes az a jelenet… ahhh.
Picit sokat akart markolni Boyle ezzel a filmmel es apro de fontos darabok kicsusztak kozben az ujjai kozott.
Viszont megtekintesre mindenkeppen ajanlott, lehet masnak tokeletesen osszefog allni a film kozben is a materia.