Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
3/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Drámák kifejezetten a kedvenc mûnemeim közé tartozik így elvileg a film számomra csemege. (Kellett volna legyen)
Ám valamiért a nagyon szép és csavaros történet mellett valami hiányzott olykor untam is, pedig nálam ritka, ha egy drámát megunok fõleg a felénél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából másutt nem tudok és nem is szeretnék a filmbe belekötni mindentõl függetlenül érdemes megnézni, mert nagyon jól van összetéve a történet és szerencsére nem csinálták meg úgy, hogy az ember még csöpögjön is tõle, mert annak nagyon nem vagyok híve.
8/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mi a szar volt ez? 😞
Miért kellett elhagyni a kézikamerát??? Persze, így nagyon szépen volt fényképezve, nem volt rángatva, de ha ilyen filmet akarok nézni, akkor nem egy rec címûnek kezdek neki... rec érted, aztán ebben semmi rec nem volt az elsõ húsz percet kivéve... 2/10
REC 1 - 10/10, szerintem a legjobb kézikamerás, és a legjobb zombifilm.
REC 2 - 7/10 talán, mert jók voltak a különbözõ kameranézetek, meg hogy közvetlen folytatás ugyanazon a helyszínen, de itt már bejött a vallásos, démonos zagyvaság valami, ami gáz volt...
REC 3 - 2/10, no kézikamera, röhejes, paródiának szánt jelenetek, a vallásos gagyi továbbvitele (bibliai szövegre megállnak a zombik, aha, jól van, okés <#levele>#levele>). Nem tudom, miért kellett ezt így elcseszni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
LOGIC.<#wilting>#wilting>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ilyen szempontból pont ezért hatalmas baklövés a lent említett Chronicles, amiben csak a sztoriból derül ki, hogy "amatõr film", de ebbõl semmit nem veszel észre. Vagy a legutóbbi Project X, ami a történet szerint szintén kézi kamerával operál, de ebbõl megint csak semmi nem látszik.
itt még szerintem pont a kettõ közötti félúton van, azon a szinten ahol már nem annyira idegesítõ... sõt, sokszor teljesen el is felejtettem hogy ez egy "kézi kamerás" film
Bazinga!
Az egyik legelsõ kézikamos The Blair Witch Project messze nem tudta ezt a feelinget hozni, ami a spanyoloknak sikerült.
Tény, hogy van egy csomó film ami jobb lenne enélkül - pl. Cloverfield, Chronicle stb. de gondolkodás nélkül elutasítani hülyeség.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tegnap megnéztem én is, nem kellett volna. ez még talán a 2. résznél is szarabb, pedig az se volt semmi.
rec 9/10
rec 2 2/10
rec 3 2/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ám most nézem a 2. kép enyhén spoileres, persze ez a film
értékébõl semmit nem von le, nagyon nem lenne hová
Rec - 8/10 Rec 2 9/10 Rec 3 2/10
Tetszett. Aki látott már hasonló filmeket, azt nem fogja teljesen meglepetésként érni a csattanó, de azért így is érdekes lett a vége.
8/10
Tudtam, hogy nem kell megnéznem. De hogy ennyire fel fog húzni, nem hittem volna. Minden perce kényelmetlen feszengést okozott, én szégyelltem magam, hogy ezt nézem. Komédiának tragikus, drámának komikus.
Kép
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
részemrõl 10/8.
Érdekes dráma némi sci-fi mellékzöngével. A történet szerint az égbolton egyszer csak feltünik egy földszerû bolygó, ami sokaknak megváltoztatja az életét.
Bár megértem, hogy nem a sci-fi vonalon volt a hangsúly, és jóval hangsúlyosabb a tettek / következmények drámai vonala, kíváncsi lettem volna a történet sci-fi sallangjaira is. Bár nem többszörnézõs, és kissé rétegfilm, mégis elgondolkodtató története a jobb film-élmények közé sorolja.
10/7
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nolan neve láttán felcsillant a szemem is! Ha olyan földhözragadtabb és komorabb, sötétebb hangulata lesz mint a Nolan féle Batmaneknek akkor tetszetõs lesz! Megnézem még párszor ezt a teasert!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha ilyen faék bonyolultságú dolog sem megy át... <#wilting>#wilting>
Akinek tetszett az EXAM az nézze meg a spanyol El metodó (The method, A módszer) filmet, az se rossz(van amiben jobb is).
Utálom a szuperhõsöket! És utálom magam, hogy ezt a filmet várom. Crowe hangjával, és Nolen batman utáni "realizmusával" engem be lehet etetni! Erre még kapunk egy Zack Snyder is... ezt látnom kell! 😊
horror vígjáték
Õrületes baromság, de jót szórakoztam rajta😄😄
Ha valaki meg szeretné nézni akkor parazitás, idegen élõsködõkre számítson stb. stb...
És kb olyan véres volt, mint a Kabinláz.
7/10-nek elment azért, mert a maga kategóriájában jó
10/10? Bullshit! The Man from Earth, az esetleg 10/10, 12 dühös ember, az esetleg 10/10. Ez egy baromság. Gondoltam én naiv a tartalmat elolvasva, hogy ez végre valami intellektuális, érdekes, egy helyiséges film lesz, okosan megírva, jól kidolgozott karakterekkel. Így is indult, aztán szép lassan úgy eldeformálódott az egész, hogy a végét egy szép nagy facepalmmal tudtam jutalmazni.
A sztori ötletes, a kivitelezés nagyon buta(a befejezéssel az élen).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.