Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nolan egy igazi "csavarmester"! Akinek a sötét lovag tetszett (jó sokan vannak) , az ki ne hagyja felemelkedést.
Nem emlékszem a sötét lovag mennyit kapott anno, de ez még jobb. Talán annyit, hogy Hardy is nagyon jó színész, itt is odateszi magát, de Ledger alakítását nem tudta überelni.
Látvány, történet, színészek, rendezés, etc nagyon szép munka!/10
What about the forests?
TDKR topikból:
"most nem szopatnak be, már jön le a torrent, szar kamerás, de úgyse érnek többet ezek a filmek 😄"
Sajnos az ilyen vélemények sem érnek többet<#rolleyes>#rolleyes>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Voltak benne vicces beszólások/részek, történet is könnyed volt, Mel Gibson hozta a megszokott formáját. Kedd esti filmezésre tökéletes.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Aki szereti a rajzfilmeket, a misztikus történeteket, annak kitûnõ szórakozás! És nem mellesleg nagy részben magyar munka!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Foglaltattam anno 3 darab jegyet a TDKR (eredeti nyelven, FELIRAT NÉLKÜL) éjféli elõadásra holnap estére a MOM parkba. Azaz csütörtök 00:01 percre. Viszont nem fogok tudni elmenni.
Ha valakit érdekelne, dobjon egy privit és megmondom a nevet, amin át lehet õket venni szerda este fél 12-ig.
Ha ma estig senki nem érdeklõdik, akkor lemondom a többi fellow mozirajongó kedvéért.
De elsõ az SG 😊
Kojiro ergo sum.
- 100 Ghost Street The Return Of Richard Speck
Ez volt a legjobb a négy közül, érdemes megnézni.
- Alien Origin
Jópofa, kommandós-riporteres-szörnyes.
- Documenting The Grey Man
Nézhetetlen, felénél kinyomtam.
- The Amityville Haunting
Iszonyat gagyi, béna trükkök, unalmas szereplõk. A történet viszont jó lenne.
Hasonló stílus, vágás nélküli(azért kétszer észrevehetõ a vágás) horror film a Silent House, amit érdemes megnézni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
3/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Drámák kifejezetten a kedvenc mûnemeim közé tartozik így elvileg a film számomra csemege. (Kellett volna legyen)
Ám valamiért a nagyon szép és csavaros történet mellett valami hiányzott olykor untam is, pedig nálam ritka, ha egy drámát megunok fõleg a felénél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából másutt nem tudok és nem is szeretnék a filmbe belekötni mindentõl függetlenül érdemes megnézni, mert nagyon jól van összetéve a történet és szerencsére nem csinálták meg úgy, hogy az ember még csöpögjön is tõle, mert annak nagyon nem vagyok híve.
8/10
Mi a szar volt ez? 😞
Miért kellett elhagyni a kézikamerát??? Persze, így nagyon szépen volt fényképezve, nem volt rángatva, de ha ilyen filmet akarok nézni, akkor nem egy rec címûnek kezdek neki... rec érted, aztán ebben semmi rec nem volt az elsõ húsz percet kivéve... 2/10
REC 1 - 10/10, szerintem a legjobb kézikamerás, és a legjobb zombifilm.
REC 2 - 7/10 talán, mert jók voltak a különbözõ kameranézetek, meg hogy közvetlen folytatás ugyanazon a helyszínen, de itt már bejött a vallásos, démonos zagyvaság valami, ami gáz volt...
REC 3 - 2/10, no kézikamera, röhejes, paródiának szánt jelenetek, a vallásos gagyi továbbvitele (bibliai szövegre megállnak a zombik, aha, jól van, okés <#levele>#levele>). Nem tudom, miért kellett ezt így elcseszni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
LOGIC.<#wilting>#wilting>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ilyen szempontból pont ezért hatalmas baklövés a lent említett Chronicles, amiben csak a sztoriból derül ki, hogy "amatõr film", de ebbõl semmit nem veszel észre. Vagy a legutóbbi Project X, ami a történet szerint szintén kézi kamerával operál, de ebbõl megint csak semmi nem látszik.
itt még szerintem pont a kettõ közötti félúton van, azon a szinten ahol már nem annyira idegesítõ... sõt, sokszor teljesen el is felejtettem hogy ez egy "kézi kamerás" film
Bazinga!
Az egyik legelsõ kézikamos The Blair Witch Project messze nem tudta ezt a feelinget hozni, ami a spanyoloknak sikerült.
Tény, hogy van egy csomó film ami jobb lenne enélkül - pl. Cloverfield, Chronicle stb. de gondolkodás nélkül elutasítani hülyeség.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tegnap megnéztem én is, nem kellett volna. ez még talán a 2. résznél is szarabb, pedig az se volt semmi.
rec 9/10
rec 2 2/10
rec 3 2/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ám most nézem a 2. kép enyhén spoileres, persze ez a film
értékébõl semmit nem von le, nagyon nem lenne hová
Rec - 8/10 Rec 2 9/10 Rec 3 2/10
Tetszett. Aki látott már hasonló filmeket, azt nem fogja teljesen meglepetésként érni a csattanó, de azért így is érdekes lett a vége.
8/10
Tudtam, hogy nem kell megnéznem. De hogy ennyire fel fog húzni, nem hittem volna. Minden perce kényelmetlen feszengést okozott, én szégyelltem magam, hogy ezt nézem. Komédiának tragikus, drámának komikus.
Kép
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
részemrõl 10/8.
Érdekes dráma némi sci-fi mellékzöngével. A történet szerint az égbolton egyszer csak feltünik egy földszerû bolygó, ami sokaknak megváltoztatja az életét.
Bár megértem, hogy nem a sci-fi vonalon volt a hangsúly, és jóval hangsúlyosabb a tettek / következmények drámai vonala, kíváncsi lettem volna a történet sci-fi sallangjaira is. Bár nem többszörnézõs, és kissé rétegfilm, mégis elgondolkodtató története a jobb film-élmények közé sorolja.
10/7