1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Pacific Rim

Utólag jobban tetszik, mint mikor néztem. Azt is megmondom miért: mert láttam benne a potenciált. Nem kellett volna sok hozzá, hogy igazi scifi legyen, igazi színészekkel, igazi drámával és örökre emlékezetes (kb. mint az Aliens) kultfilmmé váljon. Azonban sajnos ez így édeskevés lett. Nyilván Toro nem tehet róla, ő próbált belecsempészni ezt-azt itt-ott. Van egy-két drámai rész, ami ül és sokkal ütősebb lett volna olyan stílusban a film, valamint a scifi részt is megpedzegetik, de csak nagyon-naaagyon messziről, nehogy a trekkik is megszeressék még a végén. Sajnos a színészek sincsenek a helyzet magaslatán, hála az az diióta szövegkönyvnek, de legalább pár jó karakterszínész van közöttük (szerethetőek, néha még a távoli mellékszereplők is).

Ha nem hálidéj póverréndzsersz szinten tolják, nagyon komoly filmet össze lehetett volna ütni és látszik benne az igyekezet, amit elfojtanak. Látványosan nem is illeszkednek az igazi "profi" részek a filmbe, még színekben, hangulatban sem. Még a Hellboy-ok humorából is van benne csepegtetve. Ha pedig tartják azt a szintet (erősen felturbózva persze), mint a kislány élményei a múltban, akkor megemeltem volna a kalapom. Végülis még a drift sem volt hülyeség, egész durván meg lehetett volna azt is csinálni, mint a Sejt-ben. My world. My rules!

Mint mondtam, nekem végülis tetszett így is, mert az agyam gyakorlottan kiveti a bullshitet és összeállítja a filmből a tökéletes verziót (kiegészítve ahol kell), napról-napra jobbá téve, ahogy egyre több számítási kapacitást tudott rááldozni :D). Igaz és sf klubbokban nőttem fel. :D:DD Azé megnézném azt a verziót élőben is, ami lassan összeáll a fejemben, de így sem rossz.

Viszont 12 éves keresztlányomnak tetszett a robotos csihipuhi alapverziójában is, és végülis 12-es karikával indult, így amúgyis ő a célközönség és ez a lényeg manapság! :D

Látvány 10/10, egyebekről inkább ne...