1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Az Acélember / Man Of Steel 3D

Végre! Valahogy így képzelek egy nagyívű, monstre képregényfilmet, mint azt Zack Snyder vászonra vitte.

A címszereplőt sikerült úgy megformázni, amilyennek elképzeltem, Henry Cavill talán az eddigi legjobb Superman, az eredettörténethez pont annyira nyúltak hozzá, és egészítették ki, amennyire kellett, és végre a látványnak is súlya van. A nyitó képsorok után következő, kriptonon tett 10 perces perces látogatás már önmagában is megérte a mozijegy árát, szívesen elnéztem volna akár sokkal többet is belőle.

A Hans Zimmer féle filmzene annak ellenére is jó lett, hogy maradandó motívum kevés volt benne, az operatőrrel viszont nem voltam elégedett: hiába van tele jó megoldásokkal, Snyderre jellemző hangulatképekkel és nagytotálokkal a film, sajnos elég sokszor előkerült a shaky-cam.

Az Acélember persze nem hibátlan, nem is lesz klasszikus, ám a képregényes trilógiák indítói között az eddigi legjobb.

10/8