[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A hét szamuráj
A western változat számomra az egyik legjobban kedvelt klasszikus, kíváncsi voltam az eredetire, meg ha már úgy is jön a remake, legyen róla fogalmam. Nem szeretem a szamurájfilmeket(kivéve az "Utolsót"), meg általánosságban a távol-keletieket, de ez lassan 60 év távlatából is jó volt. Elég hosszú, de lekötött végig, és a korához képest nagyon igényes díszletekkel felépített(díszlet volt az egyáltalán?), és szépen fényképezett film. Sajnos vagy nem sajnos, jobb, mint az amerikai átirat.
World War Z
Nem vagyok nagy zombi fan sem, konkrétan nagyon nem szeretem a zombifilmeket, úgyhogy nem nagy szó ez a számból, de ez a legjobb amit valaha láttam. Tetszett a sztori, izgalmas volt, látványos, nekem a cgi se lógott ki(lehet a 3D miatt), hogy hiteles-e a könyvhöz meg nem is érdekel. Tuti többször nézős. Pittnek meg tűrhető szinkront találtak, de hiányzik Selmeczi, azóta nem is néztem magyarul az új filmjeit.