1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • extra sensory
    Közönséges bűnözők

Joggal róhatja fel nekem bárki hogy "te barom ezt még csak most nézted meg??", és igaza van, mivel remekbe szabott a történet, teli csavarral, szövevényes szálú dramaturgia, minden porcikája csillog villog ennek a filmnek. Sok ismert színész játssza zseniálisan a szerepeit, az egész film izgalmas de a vége az valami lenyűgöző... odaszögez... percekig csak pislogsz a döbbenettől... Mondom ez lehetetlen. Nem akartam elhinni. Hogy kicsoda Keyzer Soze a kegyetlen maffiózó... ekörül forog a történet. És a film közben végig nekem is ezen járt az eszem... ugyanis rengeteg infómorzsát kapunk Soze személyiségéről, brutalitásáról, és kiderül hogy a legkeményebb nehézfiúk is összehugyozzák magukat hacsak kiejtik a nevét... Sokan nem is hiszik hogy létezik, csak egy legendának tartják.
    Viszont ami ledöbbentett, hogy kapunk egy történetet Soze korai éveiből mikor még épp elkezdett kábítószerrel foglalkozni... egy gengszter banda nem veszi jó néven hogy Soze beleszól az üzletükbe, és az ő területükön dolgozik és sorra veszi el a vevőiket... erre elmennek Soze lakására, rabul ejtik a családját és megvárják míg soze hazaér hogy példát statuáljanak mi lesz ha Soze ezt a játékot tovább folytatja... De mi történik? Soze hazaér, meglátja mi van, hogy mindegyik családtag nyakához kést szorít egy bandita. De ő nem jön zavarba... előkapja a pisztolyát és sorra fejbe lövi a saját családtagjait, statuálva ezzel mennyit érnek neki... A banditák köpni nyelni nem tudnak. Soze kinyírja őket egy kivételével, akit elenged hogy mondja el mi lesz azzal aki őt próbálja megzsarolni. Huh, iszonyat durva volt ez a film.

9/10