Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Inkább a legdurvább kínzás ami létezik...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

stargatelost
De egyben megnézve mind a hetet a legütõsebb filmsorozat 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

wesker24
Film +-on most kezdödik a Fûrész 1 ! Még mindig a legjobb rész mind a 7 rész közül !
hehe...most nézem a Rambo 2-t, és mit hallok:
"A forgatókönyvet írta Sylvester Stallone és JAMES CAMERON" 😄
Hello, tudja vki hogy errõl az esetrõl van e szinkronos Dok.Film?
http://www.origo.hu/nagyvilag/20091111-kivegeztek-a-washingtoni-sorozatgyilkost.html

Film készült róla:
Orvlövész a rettegés 23 napja, vmint youtube-on vannak angol nyelvû anyagok is, de szinkronos felvételt nem találok.

dragon11
??<#worship><#worship>

* állok (bocsi az elírásért)
Sziasztok! Nem fogok sikert aratni a kritikáimmal, mert semmi tehetségem a kritizáláshoz. Én pont alkotni szoktam, tehát a másik oldalon állon. Elõre is bocsássatok meg! ;-) (Facebookra teszem ki az ilyeneket, képekkel. Szóval igazából az ottani ismerõseimnek szólnak, de gondoltam, megoszthatnám itt is.)

Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen) (2012): Azonnal kijelenthetem, hogy életem egyik legjobb filmje, pedig még nem tudhatom elõre, hogy hányszor fogom újranézni, és hányszor rágom át magam a mondanivalóján. De igen, ez egy okos, gyönyörû, értelmes, mosolyra és könnyre fakasztó, 10/10 pontos szuperfilm! Ráadásul két kedvenc színészem, a szépséges Emily Blunt és a jóarc Ewan McGregor játszik benne + szép skót tájakat láthattam + kelta zene is volt benne. Igazi FEEL-GOOD film, jó érzéseket ébreszt az emberben, és szinte felrázva kiáltja, hogy VALÓSÍTSD MEG ÁLMAIDAT, LEGYEN HITED!!! :-))) Nem a trehány bulizós filmek érnek sokat, hanem az ilyen elfeledett, elkerült, és méltánytalanul hanyagolt mûalkotások. Ebben ÉRZELEM van. Ne féljetek tõle...

Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris) (2011): Nem vagyok nagyon Párizsbolond, és a franciák sem a kedvenceim, de ez a film nagyon magával ragadó volt, bájos, jópofa és mesés! Woody Allen rendezte, tehát volt mondanivalója, amit szépen adagolt, és Owen Wilson kifejezetten jól játszotta a Woody Allentõl megszokott kisembert. :-) Az idõutazás miatt a teljes realitást kedvelõ embereknek nem ajánlom, de mindenki más nézze meg!! Kötelezõ! :-D Én jót derültem és kellemeskedtem rajta. ^^

Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (2012): Elõször is: "szivárványt hánytam". :-D Tehát gyönyörû volt!!! Gyönyörû látványvilág, gyönyörû zene, gyönyörû állatok és teremtmények (bár voltak gonoszok és rondák is) és gyönyörû lány... Az események néhol lassan folytak, máskor felpörögtek. De nekem ez nem volt zavaró, és a film 2 órája nagyon hamar elszállt. A történet tényleg tartalmazza az eredeti mese lényeges részeit, de vannak benne csavarok, és dark fantasy-s újítások. ;-) A harc epikus volt, a törpék jófejek, a vadász nagy arc, Hófehér szerintem igenis szép (ne bántsátok a csajt!!! :-D), a királynõ pedig szupergonosz (a bátyjával együtt...). Ó, és James Newton Howard zenéje fantasztikus!!! Új kedvenc film. ^^

Éjsötét árnyék (Dark Shadows) (2012): Ez nagyon-nagyon jó volt!!! :-) Tim Burton (kedvenc rendezõm) megint megcsinálta! Jópofa jelenetek + horrorisztikus elemek + gótika vegyítve a hippis 70-es évekkel :-D + kis romantika. Nekem nagyon bejött! És Barnabas szerelme nagyon szép nõ, nekem a dögös boszinál is jobban bejön... :-P

Az igazi kaland (We Bought a Zoo) (2011): Elõször is, a cím fordítása bár gáznak tûnik, de egyáltalán nem az. A film sztorijához tökéletesen illik az is. Másodszor, ez egy KÁPRÁZATOS film. Életszagú, nem mese, mégis valahol annak tûnik. És bár sok állat van benne az állatkert miatt (nyilván :-D), de attól még igazán az EMBEREKRÕL szól, és sokat tanít, sokat mutat abból, hogy igenis elõre lehet nézni, MINDEN gyötrelem ellenére. Na, ez az, amit a mai fiataloknak nézni kéne. Nem a Másnaposokat meg a Project X-et...

The Big Year (2011): Újabb tipikus példa arra, hogy egy kicsit indie-esebb jellegû feel-good film sokkal kellemesebb lehet, mint egy óriási szuperprodukció. A fõszereplõk viccesek, amúgy is kedvenc színészeim között vannak, és egyszerûen szép az egész! Nem is tudom, az ilyen feel-good filmek mindig emiatt jók... ha semmivel nem rondítják el az összképet a készítõk, és egy részben tanulságos, részben szórakoztató, és kifejezetten kedves-aranyos történetet kapunk. Ez simán többször nézõs! :-) (Ó, és ráadásul totál rossz passzban néztem meg, de filmnézés közben egy idõre legalább megfeledkezhettem a gondjaimról.)

+ egy kis bónusz régi film :-D
Mókás arc (Funny Face) (1957): Idilli, aranyos, kedves, zenés-dalos, színpompás és romantikus. Na és humoros is. Totálisan Audrey Hepburn film. Meg Fred Astaire-es. De azért nekem Audrey miatt tetszett... :-DDD
PetruZ
Seediq Bale (2011): Kétszer 2+ órás tajvani film, amely az 1935-ös híres / hírhedt Wushe incidens elõzményeit és eseményeit dolgozza fel. Ekkoriban a japánok uralták a szigetet és az õslakosokkal mint másodrendû, "vad" fajként bántak. A folyamatos megaláztatás és kizsákmányolás végül lázadásba csapott át és itt most egy olyan néprõl beszélünk, ahol a férfiak bátorságát levágott emberi fejekben mérték már évszázadok óta... A cím az õslakosok nyelvén "igazi harcos"-t jelent, azokat a fiatalembereket hívták így, akik megölték és lefejezték egy ellenségüket, ezért viselhették az arctetoválást és az õseik szellemei is büszkén fogadják majd maguk közé. Na most, amikor a japánok "pacifikálták" õket, a híresebb harcosok zsákszámra hordták a koponyákat a gödrökbe...
Elég hosszú, de mivel sok a szereplõ és néhányukat 1895-tõl, a japán megszállás kezdetétõl követ, így valahol érthetõ a dolog, bár azért rendesen túl is van húzva. Érdekes, kissé nyers, kissé vad (japán oldalról is), elég korhûnek is néz ki (amennyire meg tudom ítélni), de a hossza elég elriasztó és azért az események sem pörögnek ezerrel, viszont unalmas drámázásnak sem mondható. A sztori itt-ott eltér a vlóságtól és a kegyetlen japán megtorlást is jóindulatúan elhallgatja. Talán történelmi dráma a jó kifejezés rá. 6/10
Ted, Androidra.

TEddi

TaRka0107
Truman Show-ra keveset adtál.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Lockoutot megnéztem tegnap és nekem nagyon bejött, végre egy kis akció, némi Fortress utánérzéssel, jópofa poénokkal. Vannak persze hiányosságai, meg a motoros rész animációja ilyen GTA IV szint volt de hát Istenem, valahogy ezeken én nem tudtam felhúzni magam. Úgyhogy nálam 8/10 mert végig jól szórakoztam, azt kaptam amit vártam talán még többet is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
Utóbbi nagyjából 2 hét termékei:

Hatfields & Mccoys

Rekord nézettséget elérõ 3 részes westernsorozat, Kevin Costnerrel, Bill Paxtonnal és Tom Berenderrel( nem mellesleg a forgatókönyvet a Deadwood és a Broken Trail írói jegyezték). A sorozat az amerikai folklór egyik legismertebb családi viszályát meséli el, amely 150 éve robbant ki a két család között, és hivatalosan csak alig 9 éve vetettek véget a leszármazottak.
Hát kérem, ez elb*szott jó lett, 1 percig nem untam egyik részt sem, iszonyat feszült volt végig, nyers és kegyetlen. Nálam bekerült a top10-be mûfajon belül. Ilyet még, western sorozatot még, Kevin Costnert még!
9/10

Arábiai Lawrence

Húú, hát ez kicsit hosszú volt, kicsit öreg, kicsit lemaradt a szinkron néhány jelenetrõl, kicsit a fonalat is elvesztettem a végére. Ezeket leszámítva érdekes történetet dolgoz fel, korához képest látványos is, úgyhogy semmiképpen nem rossz film, de elsõre nem tudom hova tenni.
Pont nincs.

Bronxi mese

Chazz Palminteri gyerekkori ihletésû gengsztermeséje, Robert De Niro rendezésében. Nem különösebben kiemelkedõ gengszterfilm, de végig lekötött, hangulatos volt, igazi 60-70-es évekbeli amcsi olaszmaffia feeling.
7/10

Sherlock Holmes 2

Szép, látványos, vicces, de sikerült ismét egy érdektelen alibisztorit kitalálni hozzá.
4/10

Truman show

Érdekes volt, vagy inkább kicsit groteszk, de jó pofa. Jim Carrey nagyon jó volt(ebben is).
7/10

Don Juan De Marco

Nem annyira erõs, mint a K-Pax, de ez is remek film, kellemes, kissé meseszerû körítéssel, Johnny Depp és Marlon Brando remek alakításával.
8/10

Pandorum

Igényes scifi-nek nézett ki, szép díszlet, jó sztori, jó karakterek, amin viszont nálam nagyon elvágódott, azok a halálgyenge ûrbennszülöttek, akiket a Barlang kellékeseitõl lenyúlt, iszonyat gagyi maszkokba öltözettek be, és inkább voltak nevetségesek, mint horrorelemei a filmnek.
5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CSOCSO
Lockout

valoban gaz volt de siman meger egy 5/10 est. A CGI valoban uber gaz volt a motoros resznel. Kb az XBOX360 kipaszirozza magabol azt a grafikat real timeban. A tobbi cgi nem volt annyira gaz. Unalom ellen ok volt.

HOGY LEHET EGY FILMET A FELETOL VEGIGTEKERGETNI?????????? En nem ertem. Vagy megnezem/vegigszenvedem a filmet vagy kikapcsolom.
én is tegnap néztem,de fél óra után elkezdtem tekerni így 45 perc alatt kivégeztem és csak a fejem fogtam....

Ja. (mondjuk a paródia nem jött le belõle, csak a vígjáték-szatíra)
De ez a filmet nem menti, legfeljebb az alkotóknak takaró az éles kritikák elõl.

stargatelost
Lockout

Basszus, ilyen gány munkát kiadni 2012-ben?! Én a CGI-sek helyében alaposan elgondolkodnék egy másik szakmán. Az a motoros jelenet konkrétan bõdületesen röhejes volt. 15 éve is gáz lett volna. Spoiler lehet: Az meg hogy az ûrbõl zuhanva kb. fél perc alatt földet is érnek (meg ahogyan), ismét csak röhej. A többi dolog sem valami jó a filmben. Kerülendõ.

3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tomsolo
Az megvan, hogy nem ez vígjáték és igazából paródia? (Még saját magát is.) 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

God Bless America

Céltalan, mondanivaló nélküli katyvasz, valahol a Falling Down és a Natural Born Killers nyomdokain. Persze mérföldekkel elmaradva mindkettõtõl.

Alapvetõen szar, de ha csak ki akarod engedni a gõzt, mert eléd álltak a sorban a hentesnél, akkor elég csak gyilkosságtól gyilkosságig pörgetni. A lövöldözések közti moralizálás, filozofálgatás nem mélyebb egy átlagos Shop Stop dialógusnál. Ellenben unalmasabb. Egy két poén véletlenül becsúszik, így talán van remény arra, hogy csak az írók engedték ki egy kicsit a gõzt, sikertelen életük minden frusztrációjára válaszul.

"Dögöljön meg minden moziban mobilozó!"

Lockout

Eszméleten gagyi, nem is értem, hogyan lehetnek ebben ilyen színészek. Nem bírtam végignézni. <#rinya>
7/10????<#csodalk>
LoSA
10/10??

<#nyes>

Ted
Teljesen kreten 😊
7/10

Borat
10/10
LoSA
Borat
7/10

dragon11
Srácok, a Randiguruhoz hasonló filmeket tudnátok ajánlani ?

Nagyon tetszett, szívesen néznénk még ilyesmiket!

Elõre is köszönjük.😊

LoSA
Brünó

6/10

Dynamic
Blitz

Kicsit herótóm van már a Jason Statham-féle szétütök mindenkit filmektõl, de ez most kellemes meglepetés volt. Bár JS szokás szerint itt is kurvakemény, de most legalább sikerült jófajta kis nyomozós thrillert készíteniük. Nem mondom, hogy hibátlan, néhány fõbb karakter jobban kidolgozhattak volna, de korrekt thriller, érdemes megnézni.

7/10
tomsolo
Jah tényleg az a sorozatos csóka volt :F

PetruZ
The Grey (2011): Liam Neeson ismét OP, bár a farkasok és az idõjárás is keményen abálják õt és a társait, elég gyorsan hullanak, és a film szûk két órája gyorsan elrepül. 7/10.

We Bought A Zoo (2011): Fõszereplõ fickó (Matt Damon) a felesége halála után, a környezetváltás miatt vidékre költözik a kislányával és tinédzser fiával. A megvásárolt házhoz egy lassan leromló állapotú állatkert is tartozik, néhány fõs személyzettel, élükön egy szõke, állatbarát nõvel (Scarlett Johansson). Fél évük van arra, hogy rendbehozzák az állatkertet és megfeleljenek az ellenõrzéseken, és ez eléggé igénybe veszi a pénzügyi - és idegi - tartalékaikat...
Elsõre tipikus családi romkom-nak tûnik, amit állatokkal és kisgyerekkel lehet csak eladni, de tizedannyira nyálas és cukizós, mint gondolná az ember, simán megnézhetõ és élvezhetõ. Mondjuk a "rom" része sincs túlhúzva, és a "kom" része is kevéssé észrevehetõ, semmi harsány, tipikus túlzó dolog nincs benne, inkább felnõttesebb hangulatú. 6/10
PetruZ
Connor, nem Duncan. 😊

"A nevem Connor MacLeod. És nem tudok meghalni." - a legfunkciótlanabb egysoros evör. 😄
bakkerman
Csúcshatás (Bradley Cooper)

másodjára megnézve is nagyon jó film,aki még nem látta nézze meg 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tomsolo
Az a maszk volt olyan jó mint a hegylakó 2-ben az öreg Duncan MacLeod. 😊

Blacksheep333
Azért kellett fiatal színészt bemaszkolni idõs Weyland-nek, meg terveztek "álom jelenetet", amiben Weyland fiatalként jelenik meg, hiszen örök életrõl és fiatalságról álmodik. És könnyebnek gondoltak egy fiatal színészt idõsnek bemaszkírozni, mint egy idõst fiatalnak. Le is forgatták a jelenetet, de nem került bele a filmbe.

Az operációs rendszeren is túl...

Malakai
2015-be mentek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CSOCSO
fake
Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
épp aktuális...

Szabi84
és egy pillanatra azt hittem a Vissza a jövõbent nézem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Az a smink inkább egy Asylium filmbe volt való. Az öregnek maszkírozott embereknél kevés dolog néz ki gázabban a filmekben.

Ha már nincs más megkérhették volna Lance Herriksen (Bishop) már korban is éppen stimmelne.
Afe
Miért Ridley Scott 12 éves fia csinálta Weyland sminkjét?

Én egybõl arra gondoltam, hogy a droid csóka van a felvételen csak öregnek álcázva magát, de nem, egyszerûen ilyen gagyi volt a maszk a színészen. Nem is értem miért kellett Guy Pearce ehhez, egy idõsebb, kevésbé ismert színész hitelesebb lett volna. Bár lehet, hogy a bõvített verzába lesz egy fiatal Weyland jelenet.

Magnum PI
Az elején az engem is meglepett, de én úgy fogtam fel hogy ha inteligens robotot tud csinálni akkor talán inteligens hologramot is. Szóval én ezt elfogadom. Én apróságokon akadtam fent (a nagy kérdések mellett), pl. ,hogy egy gallérból világító ûrruhából kb. az orrodig nem fogsz látni egy sötét szobába de sebaj 😄

stargatelost
Ez kb. év idézete:
"...while I live in an apartment with paper-thin walls next to a couple of Neanderthals who, instead of a baby, decided to give birth to some kind of nocturnal civil defense air-raid siren that goes off every fucking night like it's Pearl Harbor."<#nevetes1>

stargatelost
God Bless America

Hú, az elején az a mocsok, ami a tévébõl áradt, basszus 😄 Meg a szomszédok 😄 Zseniális volt. Sajnos utána már szétesett a film, de még így is voltak nagyon jó pillanatok. De lehetett volna ez jobb is, mindenesetre a mondanivalóval nem volt gond 😄

7/10

PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Az "õsz hajú fazon" szervezte fû alatt az egész rajtaütést, õ a boss-t akarta kinyírni, mert azt hitte, ezzel bízták meg. Csakhogy valójában az õ fõnökei akarták eltenni láb alól õt, mert a korrupciós pénzek láncán magasabbra próbálta nyújtani a kezét, ezért jóelõre feldobták a boss-nak az egész akciót. Amikor erre rájött, akkor döntött úgy, hogy túszként viszi ki, de a lépcsõházban a boss dumája után rájött, hogy neki mindenképpen vége.
2. Fordítva, Rama nem egy újonc csapatban volt, hanem õ volt az újonc a csapatban.

bexinho
Wrath of the Titans 5/10

Szeretem a mitológiai történeteket, Ralph Fiennes-t és Liam Neeson-t is, de mint ahogy az elsõ, így ez a rész sem jött be igazán. Rossznak nem nevezném, de többször sem fogom megnézni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Szabi84
Honnan tudta a hologram hogy merre vannak a tudósok😄
Engem ez az egy zavart igazán. Nagyon jó film volt, a mûtétes jelenet pedig jól bevésõdött a fejembe szerintem az klasszikus lett.

tomsolo

tomsolo

Prometheus (spoileres kérdések)
10/5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Mi volt az elején ez az önfeláldozásos jelenet és melyik bolygón volt?
2. Miért üldözte az embereket a jockey?
3. Az alien forma a végén az milyen evolóciós következetesség eredménye? ( jockey-k fejlesztett szupifegyvere-> átöröklõdik noomiba -> megszüli -> megnõ százszorosára -> jockey-ba beleültetõdik-> ilyen élienfejû túlfejlett idétlen valami lesz, ami be van zárva örökre egy kabinba)
4. A mindentjobbantudok néger captain az mitõl olyan k**va okos??
5. Minek kell ez a nagy hitgyülis vonal ? Ez már szakrális túlzás ami itt ment, átesett a túloldalra Scott.