Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen kreten :)
7/10
10/10
Nagyon tetszett, szívesen néznénk még ilyesmiket!
Elõre is köszönjük.:)
Kicsit herótóm van már a Jason Statham-féle szétütök mindenkit filmektõl, de ez most kellemes meglepetés volt. Bár JS szokás szerint itt is kurvakemény, de most legalább sikerült jófajta kis nyomozós thrillert készíteniük. Nem mondom, hogy hibátlan, néhány fõbb karakter jobban kidolgozhattak volna, de korrekt thriller, érdemes megnézni.
7/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
We Bought A Zoo (2011): Fõszereplõ fickó (Matt Damon) a felesége halála után, a környezetváltás miatt vidékre költözik a kislányával és tinédzser fiával. A megvásárolt házhoz egy lassan leromló állapotú állatkert is tartozik, néhány fõs személyzettel, élükön egy szõke, állatbarát nõvel (Scarlett Johansson). Fél évük van arra, hogy rendbehozzák az állatkertet és megfeleljenek az ellenõrzéseken, és ez eléggé igénybe veszi a pénzügyi - és idegi - tartalékaikat...
Elsõre tipikus családi romkom-nak tûnik, amit állatokkal és kisgyerekkel lehet csak eladni, de tizedannyira nyálas és cukizós, mint gondolná az ember, simán megnézhetõ és élvezhetõ. Mondjuk a "rom" része sincs túlhúzva, és a "kom" része is kevéssé észrevehetõ, semmi harsány, tipikus túlzó dolog nincs benne, inkább felnõttesebb hangulatú. 6/10
"A nevem Connor MacLeod. És nem tudok meghalni." - a legfunkciótlanabb egysoros evör. :D
másodjára megnézve is nagyon jó film,aki még nem látta nézze meg :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az operációs rendszeren is túl...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha már nincs más megkérhették volna Lance Herriksen (Bishop) már korban is éppen stimmelne.
Én egybõl arra gondoltam, hogy a droid csóka van a felvételen csak öregnek álcázva magát, de nem, egyszerûen ilyen gagyi volt a maszk a színészen. Nem is értem miért kellett Guy Pearce ehhez, egy idõsebb, kevésbé ismert színész hitelesebb lett volna. Bár lehet, hogy a bõvített verzába lesz egy fiatal Weyland jelenet.
"...while I live in an apartment with paper-thin walls next to a couple of Neanderthals who, instead of a baby, decided to give birth to some kind of nocturnal civil defense air-raid siren that goes off every fucking night like it's Pearl Harbor."<#nevetes1>#nevetes1>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hú, az elején az a mocsok, ami a tévébõl áradt, basszus :D Meg a szomszédok :D Zseniális volt. Sajnos utána már szétesett a film, de még így is voltak nagyon jó pillanatok. De lehetett volna ez jobb is, mindenesetre a mondanivalóval nem volt gond :D
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
1. Az "õsz hajú fazon" szervezte fû alatt az egész rajtaütést, õ a boss-t akarta kinyírni, mert azt hitte, ezzel bízták meg. Csakhogy valójában az õ fõnökei akarták eltenni láb alól õt, mert a korrupciós pénzek láncán magasabbra próbálta nyújtani a kezét, ezért jóelõre feldobták a boss-nak az egész akciót. Amikor erre rájött, akkor döntött úgy, hogy túszként viszi ki, de a lépcsõházban a boss dumája után rájött, hogy neki mindenképpen vége.
2. Fordítva, Rama nem egy újonc csapatban volt, hanem õ volt az újonc a csapatban.
Szeretem a mitológiai történeteket, Ralph Fiennes-t és Liam Neeson-t is, de mint ahogy az elsõ, így ez a rész sem jött be igazán. Rossznak nem nevezném, de többször sem fogom megnézni.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Engem ez az egy zavart igazán. Nagyon jó film volt, a mûtétes jelenet pedig jól bevésõdött a fejembe szerintem az klasszikus lett.
10/5
2. Miért üldözte az embereket a jockey?
3. Az alien forma a végén az milyen evolóciós következetesség eredménye? ( jockey-k fejlesztett szupifegyvere-> átöröklõdik noomiba -> megszüli -> megnõ százszorosára -> jockey-ba beleültetõdik-> ilyen élienfejû túlfejlett idétlen valami lesz, ami be van zárva örökre egy kabinba)
4. A mindentjobbantudok néger captain az mitõl olyan k**va okos??
5. Minek kell ez a nagy hitgyülis vonal ? Ez már szakrális túlzás ami itt ment, átesett a túloldalra Scott.
Na most ha Calico Liberty III Tactical-al löttek volna 100-as tárakkal, akkor mi lenne? :D
Jó volt, elgondolkodtató, saját magát parodizáló. (Bár semmi esetre sem vígjáték ez imho.)
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez egy gagyi szar volt. Aki teheti tartsa távol magát. Logikátlan értelmetlen, rosszul rendezett rosszul játszott szar.
háááát 6/10,ugyan baszottul látványos,de idegesitõ a szuhaéli eredeti nyelv meg ,hogy 1200-at lõnek ki egyetlen 30-as tárból:S meg lehetne még sorolni,de mégis élvezetes volt! jó kis popcorn akció múvi
Amilyen jó az elsõ fele, annyira pocsék a második.
5/10
Félelmetes, hogy 150 millióból nem telt normális forgatókönyvre, de még itt-ott a CGI is ronda. Ettõl függetlenül az elsõ résznél bõven jobb, tehát simán nézhetõ, csak vannak benne nagyon szar jelenetek.
6/10
The hike / A túra
Egy sima horror, semmi extra.. ezerszer eljátszott történet.
5/10
BTW:
The Divide
Hmm, annyira nem jött be, de végre valami okosság a végén, ami annyira jó volt:
Nesze neked, kisanyám, ha nem tetszett ÉVÁ-nak lenni a viszonylagos Paradicsomban, akkor legyél ÉVA a Pokolban!
6/10, ami ugye egy közepes.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
nagyon várós! kedvenc színészem... valószínû elõtte újranézem már kb. 5jére az elsõ részt :D
Hagytam picit a nagy hype-ot ülepedni, és csak most kerítettem sort a filmre. Ennek ellenére szinte minden kritikát elolvastam, a jókat és a lehúzóakat is vegyesen. Próbáltam úgy beülni a filmre, nem vártam világmegváltást, csak egy nagyobb szabású sci-fit, némi alien kikacsintással.
Ígéretes kezdet után nagyon gyorsan süllyed a színvonal: felületes és idegesítõ karaktereket ismerünk meg, buta motivációkkal. Fifield pl. olyan szinten idegesített az arrogánsságával, hogy a mellkasából szívesen kirobbantottam volna egy kedves vendéget kb fél perc után, de David sem gyõzött meg, akit annyira dicsértek Fassbender alakításában.
A történet és a forgatókönyv olyan egyszerû, akár a faék, bõven bonyolíthattak, vagy csavarhattak volna rajta. Ahogy haladunk elõre az idõben, úgy válik egyre inkább távolabbi külsõ szemlélõvé a nézõ - márpedig a jó filmek ismérve az, ha beleéli magát a moziba járó, és nem ereszti a film. De sajnos itt ilyenrõl nincs szó.
Amiben a Prometheus nem tud hibázni, az a látvány: bár messze nem aknázza ki a lehetõségeit a film, azért jópár dolog akad, amitõl leteszi az ember a haját. Az ultimate kedvenc a hologramos terem, ahol a film legkellemesebb atmoszféráját, és legjobb jelenetét teremtették meg a készítõk.
Sci-fi mentes idõben az ínség átvészelésére megfelel a film, de sajnos a teljes középszer jellemzi végig. A moziból kijõve egyszerûen nem tudtam rá sem azt kinyilatkoztatni, hogy tetszett, sem azt, hogy rossz volt: mindkét mozzanatból akad bõven a játékidõ során. Egyszerûen egy érdekes, de sehova nem tartó film, ami témájából fakadóan sokkal-sokkal jobb történetet, karaktereket érdemelt volna.
10/5
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mel Gibson új börtönfilmje, középszerû sztorival, ellenben egész jó kivitelezéssel. Melt egy rablás után nagy zsozsóval lekapcsolják, és bevarrják egy mexikói börtönbe, ami egy teljesen más világ, mint amit eddig ismert. Öreg fehérként tudja, hogy sok jóra nem számíthat ott, ezért megpróbál azon a bizonyos létrán feljebb mászni, hogy gyorsabban kijusson. Barátságot köt egy bennfentes kis kölökkel, amikor is a bonyodalmak elkezdõdnek.
A közepén kissé leül a történet, meg nem is volt tiszta minden része, ezeket leszámítva nézhetõ, a vége egész pörgõs lett. Mel jól akciózott még mindig, egész jól mutatott ebben az öreg, nagystílû bûnözõ karakterben. És ezzel a filmmel minden kétkedõnek bebizonyította, hogy bezony visszatért a helyes vágányra.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★★★★★