1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kill3r21
    Én így láttam!
    Acélember
    10/10

Pár indok hogy miért annyi amennyi!

Erős indokok
    + mert szerencsére nagyon minimálisan hasonlít a régi superman dolgokra
    + zene, mert elmertek rugaszkodni egy 35éves zene témától
    + Effektek, Akció....én pont így képzelek el egy nagyon erős földönkivülit....szétcsapnak simán egy várost...
    + Superman
    + bizonyos dolgokat meg mertek lépni és változtatni
    + Cavill nagyon jó választás volt....

Egykét kisebb negativum azért számomra akad, de ez nem vont le a pontozásomból, mert nagyon meggyőzőtt a film...
    - Lois Lane karaktere gyenge , annak ellenére hogy párszor azért próbálták ráadni a szerepét, szerintem Amy sem való Loisnak...
    - Vágások, elsőre nem tetszett, másodikra elmegy, 3-ra már belefért...
    - Emberi veszteségek kihangsúlyozása....szerintem még jobban felépitette volna a végső jelenetet és bagyobbat ütött volna ha erre jobban rámennek....
    ---Egy nagy minusz amiért majdnem vontam le pontot az pedig ez....
    Omlik össze a város de a parasztok tátott szájjal néznek az összedölő épületre.....ez még mindig idegesít , de apróság....ennyire nokedlik az emberek egyébként???

Tény hogy ez a Superman, egy más Superman....nagyon más ahhoz képest amit megszoktunk.....sokaknak ezért kuka a film....aki kb aztmondja hogy nulla a film és kalap kaki, az valszeg azért mondja ezt mert ez nem az a hős akit eddig megszoktunk....
    De szerintem ha valami más , még nem feltétlen rossz...
    Peace