[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #76448 A fantasztikus Burt Wonderstone
Isméltelten egy közepes vagy talán annál is rosszabb vígjáték.Most komolyan ebben volt bármi vicces?!?Egyedül Jim Carrey hozott valami elvárható formát,de azért ő is csak árnyéka régi önmagának.Nagy csalódás...
3/10
Dead man down
Elég komoly témájú film,néhol már kicsit unalmas is lett,de összeségében egy elég jó alvilági dráma.A szereplőgárda remek,már csak ezért érdemes megnézni.Akik szeretik a nem akciódús,lassú folyású drámákat azoknak ez is tetszeni fog.
7,5/10
Zero Hour(1.évad)
Teljesen megleppődtem ezen a sorozaton,de remek szórakozás 13 részben.A nemzet aranyához hasonlítanám,teljesen korrekt kincsvadászós kalandsorozat.A karakterek jók, és egy percig sem untam egy részt sem,tele van fordulatokkal és cselekményes elég rendesen.Jó volt.
8/10
Támadás a Fehér Ház ellen
Butler teljesen korrekt volt,jó volt újra látni egy nem romantikus filmben.A történet sem rossz,de valahogy a rendezés miatt szerintem elég unalmas lett és kiszámítható.Folyton olyan érzésem volt,mintha ezt már láttam volna.A szereplógárda jó,de kb ennyi.Ennél az Emmerich-es változat csak jobb lehet.Jah és a Cgi eszméletlen ronda volt,valaki nagyon elszámolhatott valamit a pénz beosztásnál...:/
5/10