Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mel Gibson új börtönfilmje, középszerû sztorival, ellenben egész jó kivitelezéssel. Melt egy rablás után nagy zsozsóval lekapcsolják, és bevarrják egy mexikói börtönbe, ami egy teljesen más világ, mint amit eddig ismert. Öreg fehérként tudja, hogy sok jóra nem számíthat ott, ezért megpróbál azon a bizonyos létrán feljebb mászni, hogy gyorsabban kijusson. Barátságot köt egy bennfentes kis kölökkel, amikor is a bonyodalmak elkezdõdnek.
A közepén kissé leül a történet, meg nem is volt tiszta minden része, ezeket leszámítva nézhetõ, a vége egész pörgõs lett. Mel jól akciózott még mindig, egész jól mutatott ebben az öreg, nagystílû bûnözõ karakterben. És ezzel a filmmel minden kétkedõnek bebizonyította, hogy bezony visszatért a helyes vágányra.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★★★★★
★★★★★
HBO legjobb sorozata, meg ugy egyébként is az egyik legjobb sorozat amit láttam... minden mondatnak, mozzanatnak jelentõsége van, nyomatéka van, minden rész után a fotelban maradtam vagy öt percig...
2. évad záró komoly lett, nem tudom mi jöhet még, ha lesz 3. 😊
10/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kellemes, néha meghökkentõ, néha fárasztó, másnap kevés jelenetre fogsz emlékezni. 7/10
http://videodrome.freeblog.hu/
meg amúgyis, az alienek "szubsztanciájáról" szól a film (a fekete trutyi), abból fejlõdnek ki õk is (plusz ugye parazitafaj és a gazdatest vonásai)
mintha kijönne egy dc film és aztmondanák a spinoffjára hogy nincs sok köze az eredetihez -.-
A texaszi láncfûrészes: A kezdet
Péntek 13 (2009)
Halloween 1-2 (2007-2009)
Insidious (2010)
The Thing (1982-2011)
Így hirtelen ezek. Lehetne még sorolni... Amúgy meg ne légy itt felháborodva nem csak te létezel a világon. Nem kötelessége senkinek neked filmet ajánlani tudtommal...<#szomoru2>#szomoru2>
"Következõ részben nem kell órákat eltölteni a magyarázattal, a felvezetéssel."
Hát, ha ugyanaz fogja írni mint ezt, nem is fog szenvedni ezzel 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ilyet egy normális értékrenddel bíró filmszeretõ egy 3-4 -es értékû filmre mond. Nem pedig egy jól összerakott, óriási elvárásokat igyekvõen átlépõ alkotásra. Soknak bejött, néhánynak nem. Valakinek teljes mértékben bejött, valakinek csak hiányérzete maradt a filmmel kapcsolatban. De mivel (ha) lesz folytatása, így érthetõ a film felépítése. Következõ részben nem kell órákat eltölteni a magyarázattal, a felvezetéssel.
A véleményed számomra az Adam Sandler-es filmeket juttatja eszembe, és nem a Promethetust. 😉
u.i.: Kliséket meg hagyjuk már!!!!! Szõrszálhasogatás! 2012ben nem lehet már megalkotni úgy egy (kedvelt kategóriában) filmet, hogy az ne tartalmazzon néhány hasonló dolgot egy régebben látottakhoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Engem legjobban - miután aludtam egyet a látottakra - a rengeteg lopott klisé (néha konkrét kamera beállásokkal) zavart a legjobban, megspékelve a nyomoronc (forgatókönyv) író szenvedéseivel - én ezek után egy éttermi számla megírását sem nem bíznám rá. Egyszerûen szánalmasan szar a sztori, még a Dead Space játék/rajzfilm is érdekesebb mint ez.
A látvány és a 3D fasza volt ezért is kapott tõlem ennyi pontot.
68916-ra mernt
@tomsolo
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
junius 8-an irta,de teljesen hasonlo amit te irtal
egyebkent en is egyetertek ezzel csalodas volt nekemis a film.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ez tuti nem igaz, mert azért elég sok embernek tetszett a film és a nyakam rá, hogy 95%-uk látott Alien filmet is. Többek között én is ebbe a kategóriába tartozom.
Elsõ negyed: borzasztó szar, klisés, béna.
Második negyed: inkább unalmas mint hangulatos, már itt eldönti az ember, hogy igazából egyik szereplõ sorsa sem fogja érdekelni (max Theron de õ sem a szerepe miatt 😛).
Harmadik negyed: izgalmas, de kb. mint egy B/C kategóriás sci-fi - azt is tegyük hozzá, hogy ekkor már megnéztünk negyven jónéhány percet a filmbõl.
Vége: röhögõgörcs.
5-6/10
Aki nem látott egy Alien filmet se annak lehet tetszeni fog, bár végét biztos nem érti. Aki látott akár egyet is annak meg az egész nem fog.
Sztem egyébként lehetetlen az alien filmektõl elvonatkoztatva nézni ezt a fost mivel egy csomó szál direkt emiatt került a filmbe - pl a FÕCÍM betûknél már nyilvánvaló ez a szándék.
A nagy sztori belemagyarázgatás meg teljesen felesleges mert - az Alien 3 egyébként ebbõl a szempontból kenterbe veri - mert egyszerû mint a faék értelem nélkül.
Õsrégen láttam már, most megtaláltam yutubon. Tökéletes film, mestermunka.
Harmadik is kedvenc. 4. egynek elmegy kategória.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az alap filmeket Én is láttam, kösz szépen!😊
A sok igénytelen vígjáték mocskában végre egy igazi gyöngyszem! Ez egy mestermunka!
9.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a színészes dologgal pedig nem értek egyet... ez nem dokumentumfilm, hanem egy normál film, azon belül egy speciális mûfaj, el akarják veled hitetni, hogy amit látsz egy szereplõ veszi fel, azaz azt az érzést akarják kelteni, hogy ez veled is megtörténhet
a legjobban rángatózó kézikamerás filmnél is használnak operatõrt aki vadul rángatja a kameráját és szépen össze van vágva az egész, hogy hihetõ legyen... ugyanúgy történik minden mint egy normál film forgatásánál, max a szereplõk viselnek magukon egy-két kamerát aminek a képét hébe-hóba belevágják a kész mûbe
Bazinga!
remélem lesz director's cut, vagy valami.. 😊
Amit a végén a csaj mondott, hogy hová megy a droiddal, gondolom bejött neki, mivel az alien filmek kb 400 évvel késõbbig elérnek, és nem voltak benne dzsokiék 😄
Mert az lett a legszarabb<#smile>#smile>
Alien: 10/10
Aliens: 10/10
Alien 3: 7/10
(Prometheus: 9/10, nekem nagyon tetszett, nem tudom elképzelni, hogy erre hogy mondhatja azt valaki, hogy szar. Meg tudom érteni, ha nem teljesen elégedett, meg azt is, hogy nem pont ezt várta, de az, hogy az imdb tele van 3/10 meg hasonló score-okkal az egy rossz vicc)
Holnap megnézem majd a negyediket is, arra emlékszem a legkevésbé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És talán az Alien 4ben van, hogy kérdezik ripleyt, hogy miért nem támadták meg és az volt a válasz talán, hogy közülük való vagyok vagy belõlem vannak.
És emiatt gondoltam, hogy passzolna elõzménynek is.Végül is a 4. részben már majdnem ember lett az alien igy akár ez is lehetne egy evolució az ember kifejlõdéséhez.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C