[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #76432 World War Z
Izgalmas volt,teljesen jól szórakoztam rajta.A tömegjelenetek tényleg félelmetesek lettek,teljesen érezhető volt,hogy nincs menekvés.Számomra nagy rejtély,hogy hova ment el az 190 millió,mert ezt így 80 milliónak tippeltem volna. A vér tényleg hiányzott,kicsit erőltetett volt,hogy Pitt megüt egy zombit jó párszor erre végig csak azt látjuk,hogy közben milyen fejet vág.A képi világ elég színtelen volt,szerintem így túl steril lett ezzel.A film vége kicsit semmilyen lett,"A háború még csak most kezdődik",ööö miért is? Ezektől eltekintve tényleg pozitív csalódás volt.A 3D elég jó volt.
8,5/10
Szörny Egyetem (nagyon pici Spoiler)
Szerintem jobb lett az előző résznél,teljesen működött ez az előzmény felállás.Meglepődtem,hogy felnőtteknek is szórakoztató volt,nem lett az a nagyon gyerekmese.Sok poén volt benne.Tök jó volt.És teljesen meglepődtem a végén,hogy végül is egyetem nélkül érték el az "álmukat",ez nagy fordulat volt szerintem,bátrak,hogy megmerték lépni.A 3D az eddigi legjobb volt.
8/10