[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
IXEMGabeo #76423 ezt a filmet vártam egész évben:) nagyon kíváncsi leszek rá
Ja amúgy
Acélember (2013)
Nos a helyzet az, hogy egyetlen szupermanes filmet nem láttam (csakis rajzfilmet ill néhány részt a Louise és Clarkból) (Christopher Reeves filmeket sem), de valahogy ezt nagyon összehozták a hibák a fizikai képtelenségek és a logikátlanságok ellenére. Furcsállottam az elején, hogy Clarkon nincs szemüveg, de a végére csak felkerült rá.:) Törtek rendesen az üvegek, akciódús volt főleg a vége. A főgonoszról nem írok sok mindent, mert még sokan nem látták a filmet, annyit mondhatok, hogy szimpatikus volt, hogy valódi céljai voltak mindazon cselekedetek ellenére, amiket tett. Mivel az egész eleve egy fantasy ezért itt jobban elfogadhatóak voltak a fizikai képtelenségek (fekete lyuk és stb), mint mondjuk a Fast and Furious 6-ban. Louise karaktere nem tetszett. Képregényben nem tudom miképp jelenik meg, de ez a szőkésbarna haj, babaarccal, kék szemmel nem illett hozzá ráadásul még színészileg se volt toppon a csaj.
7,5/10-et simán megért