[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kinyomtatva palotapincsik megölésére alkalmas tömb következik
itteni ajánlások alapján dupla:
Side Effects - 8/10
tényleg nagyon korrekt, végig leköti a kétlábút, és beszaratósan jól játszik benne mindenki. egyetlen csőrbaszcsizós apróság, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kosztümösök/sminkesek kicsit túlzottan "whoo nézd, én egyértelműen ejjgonosz vagyok" típusúra vették Catherine Zeta-Jones külsejét, lehetett volna azt finomabban is
trailer készítőjének meg taps, ennél semmitmondóbb előzetest még a büdös életbe nem láttam
(bár nem mintha ez baj lenne)
The Perks of Being a Wallflower - 7/10
dupla apokalipszis:
It's a Disaster - 6.75/10
fekete komédia, jön a világvége villásreggeli(?) közben, mindmeghalunk mindjárt, és mindenki excentrikus pöcs. szórakoztató, kellően geci, a befejezés meg egyenesen zseniális
Seeking a Friend for the End of the World - 6/10
megint jajj jön a világvége, csak most romantikus komédia köntösbe csomagolva, amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
Stand Up Guys - 8/10
Christopher Walken, Christopher Walken, Christopher Walken... és Al Pacino. és Alan Arkin. és ez a csaj, aki... uhh.
bejött, kicsit szenvedősen indul be, de rohadtul szórakoztató.
Oz the Great and Powerful - 5/10
nagyon szép vizuálisan és minden... de valami rettentő érdektelen és unalmas az egész.
A Good Day to Die Hard - 3/10
már leírtam kétszer, pfújj.
Hansel & Gretel: Witch Hunters - 5.5/10
nem veszi túl komolyan magát, de ettől nem válik kicsit érdekessé. egyszer épp vállalható. viszont a steampunk(?) cuccok tetszetősek.
Syrup - 6.5/10
ajj, ezzel bajban vagyok. a film egyik szála (a marketing) ki-be-baszottul kurvajó. a másik (főszereplőnk "magánéleti" szenvedése) pedig egy elbaszott katyvasz. viszont... így is ajánlott megnézésre, mert határozottan élvezetes és kifejezetten kreatív. a zenéje meg szimplán odabasz.
Gangster Squad - 6/10
korrekt akciófilm, egyszer bőven vállalható, de nagyon buta szegényke.
The Intouchables - 8.5/10
már sokan emlegették előttem, és tényleg zseniális.
Killing Them Softly - 4/10
mondanám hogy ilyen érdektelen unalomhegyet rég nem láttam, de... Die Hard 5 után egy nappal néztem. (RT-n 75%, /slowclap)
Hard Boiled - 6.5/10
akció részek nagyon rendben vannak, minden más... annyira nem. szórakoztató, de kicsit túl nagy elvárásokkal ültem le elé. az angol szinkronról meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni, még szerencse h eredeti nyelv is opció volt.
Warm Bodies - 7.5/10
kellemes, de így is erőteljesen kihagyott ziccer. humora és a főszereplő narrálása odabasznak, zeneválasztás mennyei (főleg ez
), viszont... érzik rajta, h rengeteg dolgot kinyirbáltak belőle, és teljesen el vagyon kúrodva a film sebessége - az elején nagyon szép részletesen fejtegetik a dolgokat, aztán minden a picsába felpörög és nem tesz neki jót. kaphatott volna még 20 percet, na.