Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Utananeztem, mukodhet a dolog egy jo szemmel is

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igy van, a terlatashoz 2 szem szukseges

Blasta
Szia. Igazabol meg nekem sem jutott ez eszembe soha. Es sajnos csak tippelni tudok, a tippem pedig az, hogy nem fogod "normalisan" latni a kepet ha felteszed a szemuveget egy jó szemmel.

SötétBarom
Ez egy kurva jó kérdés. :o

Aki csak az egyik szemével lát, az alapvetõen nem lát térben, vagy?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok!

SKérdezném, hogy ha az ember félszemére lát csak és szeretne beûlni egy 3d-s mozi vetítésre(Azt tudom, hogy nem látom 3d-sen), akkor mennyire lesz neki látványos. Ha felveszem a aszemüveget, akkor simán 2d szerûen látom, vagy elmosottan? Egyáltalán mennyire lesz elmosott, mennyire marad meg a moziélmény. Valakinek nincs esetleg tapasztalata

Sajna mostanában nagyon trendivé kezd vállni ez a 3d-s mozi,de nem gondolnak azokra akik nem képesek úgy látni..:S

Köszönöm
Sir Quno Jedi
Jaja, jó volt. Bár nekem voltak benne picit unalmas leülések itt-ott, de alapjában véve nem volt rossz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Avengers - Bosszúállók
Aki a lassú nyálas oscar jelölt-nyertes filmekért van oda ... na az erre ne üljön be.
Tömény akció - scifi. Ezzel kb össze is foglaltam.
Kezdjük talán azzal, hogy ki írta a sztorit: Joss Whedon
Az õ nevéhez oly semmiségek köthetõk még mint a Buffy, Angel, Firefly, Serenity meg az Alien 4.
Amirõl hírhedt, hogy igen jól tud poénokat írni a mûveibe (néha a legkomolyabb, legdrámaibb részekbe is, jó példa erre a Buffy-Angel-Spyke trió beszólásai is).
Nem hülye burleszk amit csinál, meg gagyi fingós-szarós, mint a sok béna film-újrafeldolgozó, hanem igazi ütõs nevettetõs.
Momentán vagy 4-5 alkalommal majd kiestem a székbõl, úgy röhögtem a filmen (jó, van jópár olyan poénja, amihez kell némi intelligencia is hogy felfogja az illetõ, sokaknak nem fog mind leesni)
Igazából többet nevettem ezen, mint az összes sikoly meg tudom mit tettél XY+100 paródián együttvéve. Ennyi a komédia részrõl.
Ami az akciót illeti, csodaszép és pörgõs CGI jelenetek tömkelege, a sztori megfelelõ mennyiségû scifi tartalommal töltve, reális és futurisztikus jármûvek és fegyverek tömkelegével. Volt mondjuk olyan, amikor fejet hajtottam, hogy ööööö, ez azért nem semmi, dúúúrva (felszállás, aki látja majd megérti)
Összefoglalva: a scifi és akció filmek kedvelõinek csak ajánlani tudom.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

ZilogR
hogyan is? már a mozikben?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

berczely
Drive (2011) - IMDb

Megint megnéztem immár szinkronosan. Még mindig zseniális film. A csendes pszichopata gyilkos sofõr.
Rohadt jó zenék amiket még a film után is dúdolgat az ember és brutálisan sokkoló nyers, véres jelenetek. Nagyon szépen vannak használva a színek, fények a filmben. Többet ér a kép mint a szó.
Egy dolog zavart, hogy anno láttam még tavaly feliratosan és a liftes jelenetnél megváltoztatták a zenét (máshol is hallgató ez a zene benne) ami nem tetszik, mármint az új.

Liftes zene az eredeti nyelvûben
link

Liftes zene a szinkronosban vagy újravágott vagy nem tudom mit csináltak vele.

A zene cserét kivéve 8/10.

tigeroo
jaja. a game of shadowst ma akarom megnézni, már van jó minõségû verzió az éterben
precision
A "Downey" gyerek kb bármilyen filmet el tud vinni a hátán 😊

Sherlock Holmesban is nagyot alakít, de a Tropic Thunderben is az õ karaktere jött be a legjobban 😊

ja és egy az egyben úgy néz ki mint Xavi 😊

Bazinga!

tigeroo
vasember 1-2

avengers bemelegítés, még mindig jóak. megvolt komponálva, bár az elsõ rész végén a bossfight drámaibb volt. (a 2. részben elég hamar lerendezték az ivánt)

ez a downey gyerek meg elvitte a hátán a két filmet
Sir Quno Jedi
Superbad (2007)

Egyszer nézhetõ tinifilm (pitesztájli), sok trágársággal. A zsaruk viszont ultrahaláliak benne.

True Grit (2010)

Ez egy 69-es klasszikus remake-je. 14 éves vértahó kislány apja gyilkosa után ered a vadnyugaton egy alkoholista, félszemû, vén marshall kíséretében + idõvel velük tart egy texas ranger is... Jóak féle dráma. Szórakoztató, bár hosszú és vontatott, de hangulata az van neki és durván jók a színészek. (7.8 az imdb-n, nyilván nem véletlen)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fifi
nem
az adott 9 pontra meg pláne nem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Willenbrock
Csak egyszer láttam belõle egy rövid trailert,miközben néha felületesen beleolvasgattam a készülõ filmrõl szóló írásokba,ezekbõl annyit szûrtem ki hogy ez valami sci-fi lesz meg nagy durranásnak ígérkezik,Liam Neesont pedig komoly színésznek tartottam,na ezek miatt gondoltam hogy sci-fi.
Nem baj a Prometheus nemsokára úgyis kárpótol majd 😊

Sir Quno Jedi
hmmm szerda hajnal avengers?

desigo
"Mérget lehet venni rá, hogy ezt a filmet az északi istenség nevezetes pörölye sem ütheti ki az IMDb toplistájából."

idõvel csúszni fog lefelé
most 185-ik
Az új Sherlock elég jó volt, bár kevésbé a nyomozáson van a hangsúly, de így is fasza popcorn mozi.És Downey még minidg marha jól hozza a rábízott szerepeket.
Tyler1
A film amelynek briliáns, csavaros története túlszárnyalja a TDK-t, látványa az Avatart, amelyben Rihannaé a tökéletes alakítás, és amelyben Liam Neeson a legpocsékabb színész 😄 Hát ez számomra inkább ironikus, mint komoly.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Annyira nem ironikus, hogy ne gondolkodjak el rajta, hogy komoly. Fõleg, hogy belepillantottam a többi kritikába is, és ott is minden jót lehúz, mint szart felpontoz.. Egyébként miattam csinálhatná a polgárpukkasztást is, csak azt is gyengén csinálja. ( Ha ezt csinálja, próbálja csinálni a blog.)

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Ez a szerencsétlen mirõl beszél?<#wow1><#csodalk>
Na SzirmaiG. kritikája az már igen.<#vigyor><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

precision
Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Hiányzott már RDJ és az általa megformált Holmes 😊 Nekem az elsõ rész picit jobban tetszett mint ez, de nem sokkal 😊 8/10

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Látványorgia és kütyüparádé... A célnak megfelelt, de valszeg soha nem nézném meg újra. Voltak benne unalmas részek is. 6/10

Bazinga!

Tyler1
Komolyan nem érzi benne senki az iróniát?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Minõségi oldal, biztosan hallgatok rá... 😄 😄

http://videodrome.freeblog.hu/

_PROJECT X - a buli elszabadul_

Kicsit off, de remélem valaki tud pozitív választ. Van bármilyen nyelven elérhetõ release és hozzá legalább angol felirat?

1 órát kerestem de semmi érdemleges találat. Utolsó elkeseredésemben hátha a fától nem láttam az erdõt valaki kiokosít.

desigo
"A Battleship tehát az év meglepetése, kõkemény akció sci-fi, remek történettel és brilliáns látványvilággal"
lol
Totti5
Még egy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta

Izé, ez a Hasbro cég Torpedo c. játékának megfilmesített változata, ezért tisztelettel érdeklõdnék, hogy te miért vártál komoly sci-fit?

Willenbrock
Ja és annyira tele van klisékkel hogy az már fájdalmas.

Willenbrock
Battleship 4/10

Nagy csalódás volt mert egy komoly sci-fi re számítottam de csak egy nacionalista fantasy-kalandkomédiát kaptam.Ha nem lehetne látni 1-2 helyen viszonylag komoly számítógépes trükköt azt mondanám B-kategóriás film.Mindenféle tudományosságot vagy hihetõséget nélkülöz a film,az effektek hihetetlenül túlzóak.A sztori gagyi és érdektelen-olyan mint egy gyenge mese.

Akkor a másik oldal.,

Ez bizony egy hullajó film, egy perce sem veszi komolyan magát, de azért nem egy Piranha 3d kategória.
Tökös film, jók az effektek a látvány, jók a karakterek, érted... itt azért legalább a Fsz karaktere be lett mutatva.
Jópofa Dialógusok,...

10/7

tommygear
Csempészek 7/10
egyszerû de nagyszerû
Tikal
nem, kösz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A ruszkik 20-30 millió dollárból ennyit tudtak kihozni. Színészekre vagy forgatókönyv íróra már nem futotta 😊

The Divide

Feszült, naturális poszt-apok thriller. Már a kerettörténet, az alapötlet is nagyon tetszett: egy képzelt világégés közben zárjunk össze egy pincében egy maroknyi embert, akiknek fogalmuk sincs a kinti körülményekrõl.

A színészeket többnyire jól válogatták össze, meggyõzõen alakítják a magukból kivetkõzõ, õrületbe bukó embereket - némileg irónikus, hogy egyedül pont a fõszereplõ lányt éreztem kevésnek.

A film azon ritkaságok egyike, amit inkább nem pontozok, mert néhány nagyon erõs rész mellett sokszor bõven túlzásba esik a film, és nehéz szubjektíven ítélni.

Annyi biztos, hogy régen láttam filmet, ami ennyire lekötött, ennyire a képernyõ elé szegezett. Elejétõl a végéig.
The Avengers, avagy a legjobb szuperhõsfilm a The Dark Knight óta, és a legnagyobb látványfilm az Avatar óta. Akarsz többet tudni?
Blasta
Shame megvolt ja.
Utos film, eros alakitás Fassbendertol, és a sztori is rendben van.

Magnum PI
A Transformers sztorija az olyan volt amilyen. Az alapvetõen egy mesére épült, és az is maradt. Nekem nem volt vele bajom. Viszont ez...á mindegy. Nem tudom jól leírni. Egyszerûn hihetetlenül bugyuta. Aki megnézni majd megérti amikor próbálja visszafogni a röhögést kínjában.

berczely
Akkor ez tényleg Transformers 4 <#nyes> Sztori 0, látvány 10 ...

Magnum PI
Battleship:

Nagyon látványos film, de jobb lett volna ha sztorit nem raknak alá csak bemutatják a látványos részeket. A sztori nem rossz volt, (mint amire számítani lehetett volna) hanem nevetségesen bugyuta ami teljesen elrontotta a filmet.

1/10 (látvány: 9/10)

stargatelost
The Darkest Hour

A lehúzások után alacsony elvárásokkal ültem neki, de ez még így is szar volt :S Pedig baromi jól kezdõdött, aztán átment gagyiba. Már ott kezdett szétesni, hogy több napot eltöltöttek a raktárban (láthattuk a Divide-ban, hogy azért fetrengésen kívül más is történhet), ami azért vicces, mert utána a csaj hogy aggódik, hogy nem is ismerik a csávókat miért bízzanak bennük. Több napos bezártság után... aha...biztos nem beszélgettek. Na mind1.
Orosz csóka röhej, szereplõ meghalások röhejek, az ellenállás röhej, idegen lények röhejek, felborul a hajó, csaj meg több km-re valami buszban köt ki RÖHEJ.
Szar volt, na.

2.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Riddick21
Azt vettem észre magamon, hogy minél többet szidnak itt valamit, ami vegyes kritikákat kapott, annál jobb film 😄 Úgyhogy Haywire ma este! 😛

A Shame-et amúgy látta itt valaki? Mert szoktam olvasgatni a topikot, de nem nagyon rémlik, hogy írtatok volna róla.
Amúgy tegnap este Inglourious Basterds-et néztem, mert a múltkori Kill Bill 1-2 újra után kíváncsi voltam, hogy melyik tetszik jobban. Ugyanis úgy emlékeztem, hogy a Kill Bill hangulatos, meg minden, de semmi extra, újranézés után viszont el voltam ájulva tõle, és úgy is maradtam. Amúgy a Basterds jobb film, de a Kill Bill jobban tetszik 😛 Nehéz ügy ez, remélem majd a Django megoldja 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
"amúgy a fõszereplõ csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van 😄"

so true 😄
(viszont azonnal szerelmes lettem bele <#szeret>)

ProGabe
Soderbergh talán már soha nem fog - úgymond - szokványos filmet forgatni. többször is elmondta, hogy totál belefáradt ezekbe. ez a filmje is sokaknál kiverte a biztosítékot, mert nagyon más, mint amit megszoktak. szerintem arról van szó, hogy vagy megfog a hangulata, és akkor leszarod a narratívát, színészeket, zenét, stb-t és magába szippant, vagy savazod

szóval erre simán elmondható, hogy mûvészfilm. nézd meg milyen kritikákat kapott!

amúgy a fõszereplõ csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van 😄 jelenetrõl jelenetre azt érezni, hogy végig az jár a kis fejében, hogy "kapcsolják már ki a kamerát". totál be volt feszülve. szóval ezt a színészkedést nem nagyon kéne erõltetnie

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Ja, és akció sincs benne (ha esetleg vki agykikapcsolós ticsungra számitana), illetve ami van az is totál felejtheto, unalmas, látványtalan, vagy csak egyszeruen SZAAAAAR (kedvencem jelenetsorom az Evo X-el az erdoben-hóban tolatós, ultraizgalmas (NOT) uldozéses rész. Valami hihetetlen baze, Soderberg for prezident 😄DD

Blasta
Haywire

Awhh, te nagyatyaég, rég lattam ilyan szar filmet, Gina idevagyoda.
2/10 maximum csak is Gina miatt, minden más (forg.konyv, rendezés, látvány, dramaturgia, mellékszereplok (akik ugye mind nagy nevek)) TOTÁLISAN SZAR és SZURKE.