Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Annyira nem ironikus, hogy ne gondolkodjak el rajta, hogy komoly. Fõleg, hogy belepillantottam a többi kritikába is, és ott is minden jót lehúz, mint szart felpontoz.. Egyébként miattam csinálhatná a polgárpukkasztást is, csak azt is gyengén csinálja. ( Ha ezt csinálja, próbálja csinálni a blog.)

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Ez a szerencsétlen mirõl beszél?<#wow1><#csodalk>
Na SzirmaiG. kritikája az már igen.<#vigyor><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

precision
Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Hiányzott már RDJ és az általa megformált Holmes :) Nekem az elsõ rész picit jobban tetszett mint ez, de nem sokkal :) 8/10

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Látványorgia és kütyüparádé... A célnak megfelelt, de valszeg soha nem nézném meg újra. Voltak benne unalmas részek is. 6/10

Bazinga!

Tyler1
Komolyan nem érzi benne senki az iróniát?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Minõségi oldal, biztosan hallgatok rá... :D :D

http://videodrome.freeblog.hu/

_PROJECT X - a buli elszabadul_

Kicsit off, de remélem valaki tud pozitív választ. Van bármilyen nyelven elérhetõ release és hozzá legalább angol felirat?

1 órát kerestem de semmi érdemleges találat. Utolsó elkeseredésemben hátha a fától nem láttam az erdõt valaki kiokosít.

desigo
"A Battleship tehát az év meglepetése, kõkemény akció sci-fi, remek történettel és brilliáns látványvilággal"
lol
Totti5
Még egy.

http://www.youtube.com/v/dM-BaZvat3g&version=3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Izé, ez a Hasbro cég Torpedo c. játékának megfilmesített változata, ezért tisztelettel érdeklõdnék, hogy te miért vártál komoly sci-fit?

Willenbrock
Ja és annyira tele van klisékkel hogy az már fájdalmas.

Willenbrock
Battleship 4/10

Nagy csalódás volt mert egy komoly sci-fi re számítottam de csak egy nacionalista fantasy-kalandkomédiát kaptam.Ha nem lehetne látni 1-2 helyen viszonylag komoly számítógépes trükköt azt mondanám B-kategóriás film.Mindenféle tudományosságot vagy hihetõséget nélkülöz a film,az effektek hihetetlenül túlzóak.A sztori gagyi és érdektelen-olyan mint egy gyenge mese.

Akkor a másik oldal.,

Ez bizony egy hullajó film, egy perce sem veszi komolyan magát, de azért nem egy Piranha 3d kategória.
Tökös film, jók az effektek a látvány, jók a karakterek, érted... itt azért legalább a Fsz karaktere be lett mutatva.
Jópofa Dialógusok,...

10/7

tommygear
Csempészek 7/10
egyszerû de nagyszerû
Tikal
nem, kösz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A ruszkik 20-30 millió dollárból ennyit tudtak kihozni. Színészekre vagy forgatókönyv íróra már nem futotta :)

The Divide

Feszült, naturális poszt-apok thriller. Már a kerettörténet, az alapötlet is nagyon tetszett: egy képzelt világégés közben zárjunk össze egy pincében egy maroknyi embert, akiknek fogalmuk sincs a kinti körülményekrõl.

A színészeket többnyire jól válogatták össze, meggyõzõen alakítják a magukból kivetkõzõ, õrületbe bukó embereket - némileg irónikus, hogy egyedül pont a fõszereplõ lányt éreztem kevésnek.

A film azon ritkaságok egyike, amit inkább nem pontozok, mert néhány nagyon erõs rész mellett sokszor bõven túlzásba esik a film, és nehéz szubjektíven ítélni.

Annyi biztos, hogy régen láttam filmet, ami ennyire lekötött, ennyire a képernyõ elé szegezett. Elejétõl a végéig.
The Avengers, avagy a legjobb szuperhõsfilm a The Dark Knight óta, és a legnagyobb látványfilm az Avatar óta. Akarsz többet tudni?
Blasta
Shame megvolt ja.
Utos film, eros alakitás Fassbendertol, és a sztori is rendben van.

Magnum PI
A Transformers sztorija az olyan volt amilyen. Az alapvetõen egy mesére épült, és az is maradt. Nekem nem volt vele bajom. Viszont ez...á mindegy. Nem tudom jól leírni. Egyszerûn hihetetlenül bugyuta. Aki megnézni majd megérti amikor próbálja visszafogni a röhögést kínjában.

berczely
Akkor ez tényleg Transformers 4 <#nyes> Sztori 0, látvány 10 ...

Magnum PI
Battleship:

Nagyon látványos film, de jobb lett volna ha sztorit nem raknak alá csak bemutatják a látványos részeket. A sztori nem rossz volt, (mint amire számítani lehetett volna) hanem nevetségesen bugyuta ami teljesen elrontotta a filmet.

1/10 (látvány: 9/10)

stargatelost
The Darkest Hour

A lehúzások után alacsony elvárásokkal ültem neki, de ez még így is szar volt :S Pedig baromi jól kezdõdött, aztán átment gagyiba. Már ott kezdett szétesni, hogy több napot eltöltöttek a raktárban (láthattuk a Divide-ban, hogy azért fetrengésen kívül más is történhet), ami azért vicces, mert utána a csaj hogy aggódik, hogy nem is ismerik a csávókat miért bízzanak bennük. Több napos bezártság után... aha...biztos nem beszélgettek. Na mind1.
Orosz csóka röhej, szereplõ meghalások röhejek, az ellenállás röhej, idegen lények röhejek, felborul a hajó, csaj meg több km-re valami buszban köt ki RÖHEJ.
Szar volt, na.

2.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Riddick21
Azt vettem észre magamon, hogy minél többet szidnak itt valamit, ami vegyes kritikákat kapott, annál jobb film :D Úgyhogy Haywire ma este! :P

A Shame-et amúgy látta itt valaki? Mert szoktam olvasgatni a topikot, de nem nagyon rémlik, hogy írtatok volna róla.
Amúgy tegnap este Inglourious Basterds-et néztem, mert a múltkori Kill Bill 1-2 újra után kíváncsi voltam, hogy melyik tetszik jobban. Ugyanis úgy emlékeztem, hogy a Kill Bill hangulatos, meg minden, de semmi extra, újranézés után viszont el voltam ájulva tõle, és úgy is maradtam. Amúgy a Basterds jobb film, de a Kill Bill jobban tetszik :P Nehéz ügy ez, remélem majd a Django megoldja :D

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
"amúgy a fõszereplõ csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van :D"

so true :D
(viszont azonnal szerelmes lettem bele <#szeret>)

ProGabe
Soderbergh talán már soha nem fog - úgymond - szokványos filmet forgatni. többször is elmondta, hogy totál belefáradt ezekbe. ez a filmje is sokaknál kiverte a biztosítékot, mert nagyon más, mint amit megszoktak. szerintem arról van szó, hogy vagy megfog a hangulata, és akkor leszarod a narratívát, színészeket, zenét, stb-t és magába szippant, vagy savazod

szóval erre simán elmondható, hogy mûvészfilm. nézd meg milyen kritikákat kapott!

amúgy a fõszereplõ csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van :D jelenetrõl jelenetre azt érezni, hogy végig az jár a kis fejében, hogy "kapcsolják már ki a kamerát". totál be volt feszülve. szóval ezt a színészkedést nem nagyon kéne erõltetnie

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Ja, és akció sincs benne (ha esetleg vki agykikapcsolós ticsungra számitana), illetve ami van az is totál felejtheto, unalmas, látványtalan, vagy csak egyszeruen SZAAAAAR (kedvencem jelenetsorom az Evo X-el az erdoben-hóban tolatós, ultraizgalmas (NOT) uldozéses rész. Valami hihetetlen baze, Soderberg for prezident :DDD

Blasta
Haywire

Awhh, te nagyatyaég, rég lattam ilyan szar filmet, Gina idevagyoda.
2/10 maximum csak is Gina miatt, minden más (forg.konyv, rendezés, látvány, dramaturgia, mellékszereplok (akik ugye mind nagy nevek)) TOTÁLISAN SZAR és SZURKE.

Revolver

Nagyon jó kis Guy Ritchie film, bár sokan lehúzták valószínüleg a bonyolultsága miatt. Leköt, hangulatos és a megszokott módon játszadozik a nézõvel :P. Ugyanakkor eléggé gondolkodós és nehéz... kell egy pár megtekintés mire kitisztul, ami kitud. A szereplõbrigád a szokásos, kíváló. Ajánlom nagyon, kedvenceim közé ugrott, nagyon átjött.

10/10

Positive Mental Attitude

tigeroo
kínjukban nemtudnak már mivel foglalkozni :D

nyilván õk magukból kiindulva sokszor töltenek el 2 órát zsákbamacskázás után
Szabi84
The Darkest Hour

Hát ezzel a filmmel szerencsém volt imdb és egyéb hszek miatt nem sok jóra számítottam. Nekem tetszett.
Igaz B kategóriás a film, hangulat megvolt a karaktereket sajnáltam is ellentétben pl. a Grey-el, vagy a sokkal közelebb álló Battle LA-vel. Ez a film szerintem annál sokkal jobb érdekesebb, csak hát a körítés bénább de ezért még nem kéne ennyire lehúzni.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

JethroHUN
Most néztem meg az Underworld 4-et. Hát... elég rossz film volt. Gyenge na... nagyon is. (Mint a többi, bár azokra már nem igen emlékszem, annyira felejthetõek voltak) Moziba nem érte volna meg elmenni rá. Nem is olyan jelenetek vannak, mint amirõl szól. Elméletileg valami fajta háború van. De nem, Kate Beckinsale megy és le szólózza a rosszfiúkat (farkasokat) megint.
Van fõellenfél, nagy és buta. Nem is látványosak az akció jelenetek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bexinho
Film elején és végén, ha jól tudom. Bár így sincs semmi értelme. Meg úgy alapból is nagy "fasság". De legalább néhány korhatáros f*sznak van munkája. Szerencse hogy nem járok már moziba, úgy hallottam mai napig a fos szinkronokkal tolják le a filmeket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Dynamic
Na, ennek meg mi a f*szom az értelme? Teljesen életszerû, hogy a család meg se nézik mire ülnek be, kifizetnek több ezer forintot a jegyekért, majd amikor meglátják a 12-es karikát felállnak és inkább hazamennek, mert nem akarják, hogy sérüljön a harmat lelke a 6 éves Pistikéjüknek.
Istenem, szerencsétlen hülyék.
"A mozifilmek esetében is kötelezõ lesz a tévé képernyõjérõl már ismert korhatárjelzésekhez hasonló karikák használata."

HE???

MI VAN???

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

morcosqtya
Itt mi fog történni hamarosan? :)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tyler1
Életszerû jelenet egy darab sincs benne.

a szépséghiba az elején kibukik,hogy a fekete bácsit molesztálják a fehér skinhead-ek és a latinamerikai vietnámi veterán segit......annyira életszerü....

Tyler1
Bad Ass(2012)

A filmet ez a netes mém ihlette. A sztori szerint Danny Trejo egy meggyötört vietnámi veteránt alakít, akibõl hirtelen "sztárt" csinál a youtube, majd miután barátját megölik, saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást. Nekem leginkább egy B kategóriás Gran Torino jutott róla eszembe, de végül is tele van innen-onnan lopkodott elemekkel, ennek ellenére szórakoztató. Agyatlan, buta, kissé abszurd bosszúfilm, igazi bad ass fõszereplõvel. Unalomûzésnek kiváló volt.

LoSA
Egyik kedvencem... <#eljen>

Totti5
Naja, ami harcmûvészetet levág benne az érdekes és mulatságos. Zseni és Rambó egyben = áltimét szoldzsör

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

birdo
Háát a negyedénél belealudtam...nem kéne késõ éjjel néznem )))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sir Quno Jedi
Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011)

Nem is volt rossz. Voltak benne kicsit uncsiak leülések, de összességében szórakoztató film volt, jó színészekkel, pazar trükkökkel.

Igaz Holmes azért csak nem volt ennyire Rambo, de ez egy modern film, elnézhetõ neki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
Nem is nézek ilyen vackokat. <#nevetes1>
Elég volt az elsõ rész belõle.
kastil
Relatív, pootter utolsó részében sem sikerült nekik :D

desigo
A Beautiful Mind

Ma pótoltam végre.
Megható történet lett attól függetlenül,hogy valós történet vagy sem.
Russell Crowe és Jennifer Connelly is hihetetlenül jól eljátszották a szerepüket.Nem pörgõs mégis magával ragadó film.
A zenék is jól oda illettek egy-egy jelenethez de néha azt éreztem,hogy ismétlõdnek.
Nem régen 11 éve készült a film mégis mennyit fejlõdtek a sminkesek,maszkosok.Ma már simán élethûen megcsinálnak egy szereplõt 20-30-40 évvel idõsebbnek.Ebben a filmben ez kevésbé sikerült.

9/10
Tyler1
Ó jaj, még te vagy az áldozat. Bejössz a topikba, általánosítva lehülyítesz mindenkit, hogy a Forrest Gumpot csak te érted, belekötsz a saját véleményembe, olyan elõzményekre hivatkozva, amit te találtál ki, arroganciával vádolsz, miközben minden egyes hozzászólásod arrogáns, cinikus, és lenézõ, mindenféle észérv nélkül dobálózol a szavakkal, fenyegetõzöl a nagy fórumos hatalmaddal, de én vagyok a gonosz, a sátán, mert mertem a te hangnemedben válaszolni.

Mirõl beszélünk?<#fejvakaras><#rolleyes>

tomsolo
Mehh.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo