1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Az "1." reboot rész is összelopkodva volt - a teljes Star Trek univerzum minden alkotásából (nagy filmek, sorozatok).
    J.J. nem alkotott valami jól.

Nyilván, a mai Star Trek-ínséges időkben ennek is örülni kell - én is örülök, hogy csak ilyenek, de akkor is vannak.
    A 'delta 5-ös elkerülő manőver', a 'fézer' és az 'elülső pajzs' már hiányzott nagyon - a 2009-es ezt visszahozta. Ugyanakkor, amit Kirk és Spock karakterével műveltek, nos, az valóban torkon-szarás volt.

Persze, el kell adni a mai fiataloknak. A régi vulkáni Spock ma már nem lenne olyan menő, mint akkoriban, mikor mind a filmek, mind a sorozatok alatt vártam, mikor jelenik egy halvány mosoly az ajkán, vagy mikor húzza fel a szemöldökét.

Túl sokat akartak már az első rebootban. S csak ismételni tudom: a rengeteg lens flare, a kamera rángatás, és az olcsó díszletek nem tettek jót az első filmnek.

A 2. részt is megnézem majd, szinkronosan, valamikor.