[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A téma megközelítése tetszik részedről, bár az emberismereteden még nem árt csiszolnod. Segítek egy picit..
Bár kiscsilliószor elmondtam már, hogy én nem vagyok semmilyen vallású (sem sci, sem kato, sem jezsuita sem semmi egyéb) látom számodra ez elfogadhatatlan :)
A hívőkről akiket ismerek egyet megtanultam: az igazi hit minden felett áll.
Megmásíthatatlan és eltérítethetetlen, mert mindennél erősebb. Egy Istenhívő egyetemista professzor barátom mondta nekem egyszer: "Mindegy Te mit hiszel, Isten létezik és gondolj bármit is, ezen semmi sem változtat."
Egy pillanatra csak a Te kedvedért játsszuk azt, hogy sci-s (vagy mifene) vagyok :)
Szerinted nem hirdetném mindenfelé az "igét" és vagy az "örök igazságot" bármerre is járok, bárhová is írok?
Pont én ne tennék ilyet, aki bárkivel, bármiről képes társalogni?
Hidd el barátom, ha tényleg az lennék, nem csak Te gondolnál annak, hanen MINDENKI TUDNÁ errefelé, mert én semmiből sem csinálok nagy titkot :)
Az, hogy Te kik is mi ellen lázadsz, legyen a Te kereszted és legyen erőd kitartani ebbéli hitedben. De ez engem nem érint, mert én nem vagyok vallásos...így pechedre sci sem :D
A "csokker" fogalmam sincs mi, de ez is elég sértőnek hangzik :D
Az sem világos teljesen, hogy ez a "húzzák le a segítségre szorulókat" most kire is értendő. Rám (vagy a hozzám hasonló gondolkodású egyénekre) vagy a sci-kre?
Ítélkeztél felettem, mert megnéztem és ajánlottam valamit, ami tetszett nekem.
Ráadásul egy olyan dolog miatt vádoltál meg valamivel, amit meg sem néztél máig sem :D
Onnan tudom, hogy az ajánlott kisfilm gyakorlatilag egy szóval sem említi, hogy "légy scís, add ide a gubád oszt fogd be a pofád" :D
Én is megnéztem és lám nem lettem sci-s.
És a nyakamat rá, hogy az a több ezer ember sem, aki szintén megnézte már.
Muteromnak is megmutattam, s közöltem vele, ha belép ebbe a szektába és nekik adja a nyugdíját, házát, bármilyét, nagyon morci leszek :)
Megsimogatta az arcom és mosolyogva ezt kérdezte: "Ilyennek ismersz?"
Hát nem. Ő sosem tenne ilyet. Mint ahogy én sem. És más sem, aki figyel és tanul. Tanul mások hibájából is és a maga javára tud fordítani minden jót. Te is képes vagy erre?