1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    van valami igazság abban amit mondasz, de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kétlábúak kicsiny túlélőösztöne ennél azért csöppet erősebb - nem fog pistike csak úgy dühből nekiállni puffogtatni, amikor tudja, hogy ez biza az életébe fog kerülni, akármennyire felbasszák az agyát. szerintem.
    a "megváltás" része meg egyszerű volt: előtte hagyta, hogy széttépessenek kutyákkal valakit (D'Artagnan-t konkrétan), pusztán azért, hogy az álcájuk egybe maradjon... tekintve ahogy előtte felvezették a karaktert, ez az ő buksijában bőven lehetett akkora bűn, ami halált érdemel - csak a cselekedet végtelen nemességét rontja, hogy kb szarba kever vele mindenkit, akivel törődik

#75010: korrekt hozzáállás, köszönöm

#75008: nem, előtte filmbuzin belefutottam kritikájába, meg azért az itteni hsz-ekből is elég egyértelmű volt, hogy nem (trailer-t nem néztem, az lehet máshogy adja el). ellenben a 8/10-ek tömkelege alapján azt viszont vártam volna, hogy jó legyen