[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lincoln:
Baromi kivancsi voltam DDL jatekara,de bevallom nekem oriasi csalodas a film.Lehet hogy azert mert nem vagyok amerikai de eleg semmitmondo ez az 'oskori' politikai kakaskodas es armanykodas,ugyhogy emiatt a szineszeket sem tudom ertekelni.50perc utan kikapcsoltam,rem unalmas.
Ertekelhetetlen/10
End of watch:
Nem rossz,bar gyanitom ha nem ilyen aranylag hires szineszekkel jatszatjak el a filmet akkor kozel sem lesz ekkora durranas.Ez a kezikamerazas talan azt hivatott segiteni hogy jobban beleelje magat az ember,de nekem mint nezonek csak idegesitove valik tole egy film.Tobbszor ezt sem fogom megnezni az biztos,nem tudott magaval ragadni.
5/10
Liberal Arts:
A "hiresneves" Ted jatsza a foszerepet a How i met your mother-bol,ami miatt kivancsi lettem.Igaz a sorozatot rendkivul utalom,de a srac nem rossz.A film sem,ez az Olsen lany kimondottan bajos.
(SPOILER ALERT)
Bar amikor szekszualis aktusra buzditja hatalmasra nyilt szemekkel hosunket,o pedig az erkolcs bajnokakent inkabb MILF-ezni megy...akkor azert egy 'perszebazdmeg' kiszakadt belolem.
Egyszer nezheto,foleg irodalomkedveloknek.
6/10