Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap neztem, jo volt de tobbet vartam. Nem volt tul sok durvulas. Kisse gyerekesnek talaltam de igy is 7.5/10
Warrior
OMG! Rocky ota a legjobb bunyos film. Akkora gomboc volt a torkomban a vegere, hogy alig birtam ki, hogy ne alljak fel tapsolni meg rozsakat dobni a tv ele. 😄 Jo volt. Mindenesetre a vege nem tetszett teljesen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen egy jó folytatás. Mindenben felülmúlja az elõzõ részt, pedig az is tetszett. Jók a poénok, van egy rész amikor a lassítás is zseniális, Hans Zimmer most sem adta alább a színvonalat, RDJ és Jude Law pedig hozza a formáját... 9/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ikonikus jelenet, de szerintem is marhaság. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az azért nekem tetszett, hogy egy |bölényféleségbõl kel ki az alien, nem a kutyából|, de az extra jelenetek nekem a kettõben tetszenek.kivágott jelenetek is értelmetlen szövegelésekbõl álltak kb
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy nézhetõ a 2. rész is, csak John Woo kicsit túlzásba vitte az akció jelenetek koreográfiáját, meg a belassításokat
PSN ID.: Beegabor
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Alien: alapmû, letagadhatja simán a korát, pörgõs, feszült, várom az elõzmény filmet 8/10
Aliens: ez mégjobban bejött, tele kivágott jelenetekkel, új dolgokat megtudunk Ripley-rõl, stb, így kell egy folytatást megcsinálni 9/10
Alien 3: na ez visszont bosszantóan szar és unalmas lett, fegyvertelen vergõdés 2 és fél órán keresztül egy börtönben, a kivágott jelenetek is értelmetlen szövegelésekbõl álltak kb, az elsõ fél óra jól indul de utána kritikán aluli 5/10
Alien Resurrection: ez valamivel jobb mint a harmadik, próbál visszanyúlni az 1 és a 2 felé kevés sikerrel, Ripley klónozása se nagyon tetszett, nem kellett volna meghalasztani a harmadik részben és talán lehetett volna egy jobb folytatás, a végén meg azaz ember alien szörnyû volt, a kivágott jelenetek itt is csak töltelék részek, érdektelen... 6/10
Nem a filmnézés elõtt offoltam az agyam, hanem aközben történt ez, és nem saját elhatározásból: nézem, nézem, nézem, oszt még mindig csak bámul ki a fejébõl szomorú pofával; na ekkor kikapcsolódott az agyam.
Amúgy a kifogásom csak ennyi volt: nehogymá' ezért oszkárt kapjon!
hanem most reklámozza a viasat a CSI Ny ot és ott ami szól alatta??
arra lennék kiváncsi!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Most megy ajánlóba Szieszájj nyújork(asszem Viasat on)és az alatti zene!
arra lennék kiváncsi!(elödaó?)
Valaki Help!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Tehat szólnak valamirol, van egy koritése, egy torténete, cselekménye.
Amirol Te beszélsz az a filmek hozománya, az a kis plusz amit az iro/rendezo kozvetve vagy kozvetetten, eroszakosan vagy elrejtve, hosszanb vagy roviden beletesz.
De attol még ezek a filmek általánosságban egy témáról szólnak, bosszúról, halálról, szerelemrol, pénzugyrol, szexrol vagy a baseballrol teszem azt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A The Social Network pl. nem is kimondottan Zuckerbergrõl, hanem az õ generációjáról szól, amirõl a legtöbbet a discoban lezavart beszélgetés mond el.
A másik két filmnek is megvan az adott jelenete, amiben ott van a film lényege, de nem akarok spoilerezni, meg aki nem hülye, meglátja maga is.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ha kibaszott felületesen állunk hozzá, akkor igen, ezek a filmek ezekrõl a témákról szólnak, mert ugye a Rocky is a bokszról szól, a Warrior pedig nyilván a ketrecharcról 😊
Nem kimondottan válasz ez senkinek, csak sokan legminimálisabb erõfeszítést sem teszik meg azért, hogy élvezzenek egy filmet, hanem alapból úgy ülnek le minden elé, hogy az agyukat offra nyomják, és ami ebben az állapotban nem megy át, az szar (lásd Drive).
Ma olvastam olyat a Moneyballról, hogy szar, mert nincsenek benne karakterek 😊 A Drive-ban is szarok a színészek, mert csak bámulják egymást 😄 Ennyire egyszerû lenne a világ és benne a filmmûvészet? 😛
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kicsit félve ültem le, Disney, robotos, boxolós... meglepõ módon egész élvezhetõ lett persze a végére kellet egy mindenkinek lecsorog az arcán egy könnycsepp (ala' Disney).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
amúgy Van Damme témához még: ez anno mekkora dolog volt pöcsfej korunkban, hogy a hatalmas Van Damme a Friderikuszban szerepelt, meg magyarul beszélt, ÉS még verekedett is 😄D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ja és Michael DeLuise is játszik benne, azért volt geci ismerõs 😄
érdekes, elgondolkodtató, magával ragadó film. nagyon jó hangulatot áraszt az egész, olyan filozófálós, de mégis feelgood. ajánlom.
Legnagyobb esélynek egy meg nem született ikertesó csökevénynek tartom 😄
PSN ID.: Beegabor
Direkt leszedtem a régi filmjeit ott még nem volt neki, aztán csak megjelent - nem értem miért nem szedeti le, pénze lenne rá.
Próbáltam rákeresni hátha vki fejbe verte egy csákánnyal és azért nõtt oda de nem találtam róla semmit. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
de ez olyan kérdés volt be kell látnod ami triviális (most mondtad meg teis)
peace, luv, happy 2012
mondjuk Segalt ennek ellenére sokan bírják attól még, hogy itt kifigurázzátok és negatív véleményt formáltok róla😊
amúgy egyetértek nekem is a Nico c. filmje tetszett a legjobban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bár õt ne vegyük ide, mert ha kell akkor tud õ drámaibb figura is lenni, JCVD-ben pl. kurva jót alakított.
ezek az emberek nem színészek, hanem harcmûvészek, sportolók és/vagy balett-táncosok 😄
Bazinga!
Legalabbis a tobbséguk, mert pl. Van Damme tornász volt hollywood elott 😄
Az utóbbi pár év termése:
The notebook (7.9)
Half Nelson (7.4)
Fracture (7.1)Lars... (7.5)
Blue Valentine (7.6)
All good things (6.3)
Drive (8.1)
Crazy, Stupid, Love (7.5)
The Ides of March (7.4) (ezt pont ma néztem meg, nagyon fasza 8/10-es politikai dráma)
Megj.: tudom, hogy az imdb pontszámok nem túl relevánsak és nem a színészrol hanem az egész filmrol szólnak, de azért khmm...