[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nyilván nincsenek kőbe vésve a kreált lények tulajdonságai... de eddig akárhány vámpírról olvastunk vagy láttunk róla filmet, (és nem egy 1 hetes kultuszról van szó) egyik sem bírta a napfényt... nemhogy csillogjon tőle :) a könyv olvasó / film néző tini lányok véleménye sem az volt, hogy bárcsak egy vámpír venné el a szüzességem és szívná ki a vérem... :)
nyilván nem én vagyok a Twilight célközönsége, így magát a filmet nem pontoznám, mivel nem is láttam belőle túl sokat (asszem 30 perc után kinyomtam az első részt) de az alapötlettel nem vagyok kibékülve
én még (khm... hetero) férfiembert nem láttam pozitívan nyilatkozni a Twilightról :D előítélet nélkül ültem le elé és 30 perc után tényleg kinyomtam, amit nem sok film ért még el nálam :)
a zombikra visszatérve, ők pedig élőhalottak... eddig csak az I Am Legend -ben láttam a zombiktól intelligenciára utaló jeleket, de közel sem voltak emberiek (mondjuk ők nem is a szó klasszikus értelmében vett zombik voltak)
szóval, ez a film sem létezne, ha nincs a Twilight és az irdatlanul nagy sikere (bevételben és nedves tinibugyikban mérve)