Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Battle Royal az hatalmas film. Semmi bajom az ázsiai filmekkel, de az Oldboy-nak nincs semmi értelme. A többi benne profi munka. 😊

precision
félreérted 😊

engem nem érdekel, hogy nem tetszik neki a film... az se érdekel ha senki másnak nem tetszik, csak nekem 😊
de ez a pereskedés már erõltetett, mint ahogy CSOCSO "több millió embernek nem tetszik és van valaki aki végre fel mer lépni a film ellen" típusú beírása is súlyos 😊 mint ha valami Istenkáromlás lenne ez a film ami ellen nem mernek fellépni az emberek, de végre van egy 10 dollárért siránkozó amerikai nõ, aki meg merte tenni. szobrot neki, komolyan. ennyi erõvel minden nap be lehetne perelni filmek miatt filmkészítõket, mert úgy sincs olyan film, ami mindenkinek tetszik

nem védem a Drive -ot, csak ez már tényleg nevetséges.

CSOCSO te is inkább megnéznéd, és utána szaroznád le a saját véleményed alapján 😊 hidd el, elfogadnám, hogy nem tetszik neked. és akkor te lehetnél a többmillió + 1 -edik 😊

Bazinga!

MrSpock
Miért akinek bejött Fast & F sorozat,vagy egyes részei azok már szõkék,hülyék meg idióták!? Nem azt kapta a filmtõl amit a trailer sugallt ennyi. És felháborodott,és gondolta hangot ad. Miért te azt kaptad a kormányoktól amit ígértek? Õ így fejezi ki nemtetszését,és becsapva érzi magát,mégha csak 1 mozifilm is.
Te nézd meg mindennap,de azért másokat lenézni ,vagy te jobb ember vagy mert neked istenkirályfilm?
Lentebb írt Oldboy kapcsán is. Van akinek nem jön be. Én is láttam régen,de nem tartozik a világ legjobb alkotásai közé,de nem is szar film. Van egyfajta hangulata és ennyi. Átkellene nevezni már ezt a topikot,aki imádja XY filmet,és mindenki más kapja be akinek nemtetszik! 😄

Go Jeff Go!!!!

precision
szerintem egy fasza akciófilm a Drive...
az más kérdés, hogy nem egytucat amcsi fos akciófilm, ahol a fõhõs steptánc lépésekkel ki tudja kerülni a golyókat hiába lõnek rá ezren, õ viszont egy fél tárral kivégzi az összeset és a végén még egy poént is elereszt

hát igen, aki erre számít, az tényleg csalódni fog... de az ilyen meg is érdemli, én azt mondom... 10 dolcsiért meg pereskedni 😊 túl sok szabadideje van annak a nõnek... (le merem fogadni, hogy szõke, aki a Fast&Furious "saga -n" nevelkedett...)

CSOCSO: megnézted már a filmet amúgy? mert most is azt írod, hogy több millió embernek nem tetszik 😊 nemtom honnan veszed ezt a számot, de nagyobb filmes oldalakon keress rá és nézd meg a pontszámát/értékelését. IMDb -n nem potyára áll 8 felett.

Bazinga!

mert egy fasza akciófilmre számítasz és nagyon nem az

tigeroo
mert pisztolyt fogtak a fejéhez hogy nézze meg a filmet?<#wow3>
gondolom õt sem az eszéért szereti valaki 😄

amúgy miért is félrevezetõ? hiszen a trailerben szereplõ jeleneteket 1:1 tartalmazza a film is, ennyi erõvel a mekit is lehetne perelni mert a reklámban szereplõ kajáik sokkal nagyobbnak tûnnek.
CSOCSO
Egy amcsi no beperelt egy mozit es a film kiadot a Drive c. film miatt. Merthogy a trailer teljesen felrevezeto volt es O visszakeri a 10 dolcsijat. Meg azt akarja, hogy tobb ilyen bait and switch tailerrel ne jojjenek ki a filmstudiok . Amiben igaza van, mert az emberek 99.9 szazaleka nem pontosan ezt varta a filmtol a trailer alapjan. Amugy sok sikert a csajnak. Tobb millio ember kozul akiknek nem tetszett a film vegre 1 ember aki felall es tesz vmit. lol
CSOCSO
Lattal mar mas azsiai filmeket is? Mert amugy a film nagyon ott van a szeren. Az ha neked nem tetszik megertjuk de nem kell mindenkinek kerulnie aki jot akar. Az elozo 10 hozzaszolobol mindenkinek top a film.

Aki akar meg azsiai filmeket annak ott az Ichi the killer, Casshern, Battle Royale vagy a Host
Guren
nézd meg a thor végén a stáblista utáni jelenetet

Tatyla
öööö akkor most Loki mégis csak életben maradt és hogyan?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tyler1
ööö...vizuálisan odabasz, csak ne akkora üres baromság legyen, mint pl. a Thor.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Riddick21
+1, ha mondhatunk ilyet, ez a koreai He7edik! Kurva jó film, de csak erõs idegzetûeknek, mert néhány jelenet nagyon brutális (és ennél jobb ajánlólevél nem is kell, szerintem kb. 10-szer annyian nézik meg így, mintha az ember nem írná ki ezt)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Guren
ha már szóba került az Oldboy és az ázsiai filmek, akkor ajánlom az I Saw The Devil-t, nagyon jó. ez is bosszúfilm és játszik benne az Oldboy fõszereplõje, csak épp most õ van a rossz oldalon.

CalebJoe
Úristen szerintem nem fogadta be az agyad mert ez egy koreai film azokat meg szokni kell mint minden ázsiai filmet, pedig mindenféleképpen az egyik legjobb bosszúfilm.
Sir Quno Jedi
Azé az Oldboy-t lefikázni igen súlyos dolog, mivel az egy erõsen profi darab.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Nah igen,de ez oda-vissza mûködik 😊 Szóval ki akar verekedni? 😄
Azért mert valakinek nem tetszik valami,nem kell egybõl pofonokat osztogatni😊
És ráadásul mindkét félnek fájdalmas.😄

Go Jeff Go!!!!

Riddick21
Ide kell feljönni, ha meg akarom tudni, hogy szar film az Oldboy, a Die Hard 2 vagy a Drive 😄
Ízlések és pofonok, mi? Utóbbiból ki kellene osztani párat.

Seth
Maradjunk annyiban, hogy :"SPOILER" gomb használata kötelezõ!

PSN ID.: Beegabor

Guren
az nem hiszem, hogy az õ hibája lenne.

Seth
Ha nekem sikerült átsiklanom felette,akkor másnak is menni fog

Guren
jelezte a spoilert.

Seth
Pedig ez egy jó kis film,de most remekül lelõtted a poént , gratula

Oldboy
Na, ezt kerülje el, aki jót akar. Köldöknézõs bölcsészbaromság, verekedõs-izgalmas-fordulatos szemétségköntösbe bújtatva.
Spoiler: ha pletykálkodsz arról aki gyerekként a saját testvérével szexel, akkor számíthatsz rá, hogy elkapnak, 15 évre bezárnak, hogy addigra felnõjön a lányod, akit nem ismersz ügye. Behipnotizálnak titeket meg mindenféle más technikával összehozzák hogy szerelmesek legyenek és szexeljetek. Ezután el kell ismerned, hogy nem jó dolog pletykálni arról hogy testvérek egymással szexelnek, hiszen te meg a lányoddal szexeltél.
Hogy mi a mondanivalója? Ki tudja! Talán a köldöknézés, de az nagyon komolyan!
Kerülje a filmet aki jót akar, 2 órát elvett az életembõl.

Végsõ Állomás 5 - 3D

Szerintem bõven hozta az elõzõ rész szintjét. A film vége eléggé olyanja sikeredett, mintha le akarták volna zárni történetet, vagy éppen hogy elölõrõl kezdeni? Ezt majd eldöntik a bevételek!
Én mindenesetre várom a folytatást!
Csak nekem volt olyan érzésem, hogy az egyik szereplõ kiköpött Tom Cruise volt?
Source Code / Forráskód

A rendezõ elõzõ munkája nagy siker volt nálam (Moon / Hold), így a léc magas volt.

A sztorival az idõutazós mivoltja miatt engem kilóra megvettek, Jake Gyllenhaal is jól alakított, viszont számomra olyan átütõ mégsem volt a film, mint a fent említett Moon.

Kicsit hollywoodibb, kicsit látványosabb, de valahogy mégsem átütõ. Egyszerûen csak jó. 😊

10/7
Jim Morrison
#65380. Azzal a kivétellel, hogy a 4. részre én 8-9 pontot adok, mert értékelem benne ezt a kiberhábórus vagy milyen vonalat 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Na meg is volt. Förtelmes fõnökök. Egyszer nézhetõ, de tényleg fért a végére egy majdnem csavar. Nem igazán magyar embernek valók ezek a komédiák, bár volt benne pár jó momentum.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi84
A Téglával kapcsolatban pont fordítva vagyok, a "remake" sokkal jobban tetszett.
Azt is láttam elõször késõbb megnéztem az eredetit is. Nekem nehezen érthetõ volt, elsõre nem is fogtam volna fel ha nem látom a Téglát. Régen néztem meg mindkettõt, de a kínai változat nekem egyáltalán nem volt kemény és durva, a szereplõk pedig nem passzoltak bele a brutális gengsztervilágba (persze lövésem sincs milyenek az igazi triádok). A másik gond a sok ferde szemû volt alig tudtam megkülönböztetni õket, persze ez nem a film hibája. Nekem az európai- amerikai filmek jobban fekszenek.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Alapjában véve nekem sincs bajom sem a remakekkel(Az utazó, a King Kong tök jó filmek), sem a folytatásokkal (A Batman harmadik részét például már nagyon várom)...inkább az a probléma, hogy mostanában szinte csak ezekrõl hallani.
És néhány remake egyszerûen értelmetlen...az meg hogy Scorsese egy remake-ért kapjon Oscart...gáz (ráadásul a Tégla eredetije, a Szigorúan piszkos ügyek trilógia százszor jobb)
Meg azért a Let me in és a Millenium trilógia amerikanizálása is teljesen fölösleges. Persze értem én, Amerika nagy piac, és õk ugye nem néznek európai filmeket, így a stúdiók kénytelen "emészthetõ" változatban tálalni nekik.
A képregényekkel sincs bajom, Amerika kapitányt pl. moziban néztem és remek film, csak azt nem értem, hogy minek kell két Hulk, két Pókember...stb (Batmant csak azért nem sorolom ide, mert szerintem a Nolan-féle variáció az igazi😄)

Yippee-ki-yay, motherfucker

Qwerty4
Skyline (2010):

Néhol lapos, de végülis izgalmas, látványos sci-firõl van szó.
A film nézése közben inkább az zavart, hogy nem tudni ezek a lények pontosan miért is jöttek a Földre.Csak ebédelni vagy valami egyéb értelme is van, hogy beszippantsák az embereket. Az utolsó pár percben viszont erre a kérdésre is választ kaphatunk, addig kicsit ostobaságnak tûnik az egész.

Ami miatt nagy pontot adok az az, hogy sikerült eléggé bele élnem magam. 8/10

A földönkívülieket meg mintha a Crysisból mintázták volna. 😄

Qwerty4

Sir Quno Jedi
meglesz

Tyler1
*Grit

Tyler1
a True Grift 50 év námberván remakeje??? nagyon fasza az a film tényleg, de ez megint a túlhájpolás tipikus példája. annál 100x jobb remake-ek vannak a listában.

Riddick21
Submarine
Fogjátok meg a Donnie Darkot, vegyétek el belõle a sci-fit. Aztán a megüresedett helyre tegyétek be J.D. Salinger Zabhegyezõ c. könyvét, és már kész is a Submarine. Egy nagyon szívhez szóló, eredeti és szellemes történet az elsõ szerelemrõl, az elsõ csalódásról. Egyedi hangulattal, színészvezetéssel, és egy fülbemászó OST-vel.
Feelgood mozi, ami részleteiben eredeti, mint pl. a 500 Days of Summer. Kicsit hasonlít is rá, de messze nem olyan harsány, ami itt mindenképpen elõny!

Guren
én a folytatásokat szeretem, de csak akkor, ha nem romlik látványosan a minõség az elõzõ rész(ek)hez képest. rimékekbõl is vannak kurva jók, szerintem sokan nem is tudják, hogy ezek feldolgozások.

Totti5
Miért nem nézel mást? annyi minden van... nem igaz hogy ettõl a pár reméktõl, meg képregény szuperhõsös adaptációtól falnak kell menni. Amúgy a szuperhõsös filmek egész korrektek. Van bennük pénz, a látvány frankó aki ezeket kedvelik azoknak egy élmény. 1-1 jó alakítás és érdekes szereposztás is fellelhetõ bennük.

A folytatások pedig régen is voltak és most is vannak... ami sikeres azt továbbviszik, jó esetben még sikeresebb lesz. Ez tiszta üzlet, mindig is az volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake..."

Mármint remake remakeje? 😊

Ti mit szóltok a remake lázhoz?
Értem én, hogy gazdasági válság van, de a kreativitásra azért nem kéne ekkora hatással lennie. Vagy a stúdiók úgy gondolják, hogy ami régen nagy siker volt, az most is ütni fog?
Az rendben, hogy nincs új a nap alatt...de azért ez már túlzás
Imádtam a Holtpontot Keanu Reeves-szel és Patrick Swayzee-vel és baromira nem vagyok kíváncsi a 2013-as újragondolására. A Gumiláb is úgy volt jó, ahogy...és még sorolhatnánk (Total Recall, Fame...stb)
Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake, folytatás (Iron Man 3, Die Hard 5. Sherlock Holmes 2, Batman 3, Thor 2), vagy képregény adaptáció(Avengers, Pókember...) lesz.

REALista
A Live Free or Die Hard unrated verziója megjelent nálunk magyarul mert én sehol sem találom?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tommygear
<#eljen>
CalebJoe
jóvan ez a véleményed ennyi nem vitatkozom
ProGabe
"Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves)"

Förtelmes fõnökök megvolt? 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A 4 is jó lett szvsz, csak az elsõ 20 perce szar.

Tyler1
ekkora alibi baromságot felhozni, hogy valaki fiatal egy filmhez(fõleg azért ironikus mert vagy kb. 5-6 évvel idõsebb)...
mintha valami olyan életfilozófiát fogalmazna meg a film, amit csak keményen végigtaposott évtizedek után érthetnek meg az emberek. A Die Hard egy kikúrt akciófranchise, valóban az egyik legjobb a mûfajában, de volt gyengébb része is(legalább is számomra volt), ennek megállapításához nem kell 50 éves élettapasztalat.

Mindenkinek, aki szereti a Die Hard szériát!
Érdemes a szövegre is figyelni!

Elsõsorban nekem sem a 4. rész hihetetlenségével volt bajom (azért a vadászrepülõs résznél fogtam a fejem), inkább az volt a baj, hogy nekem nem jött át a feeling. Mivel már vagy százszor láttam a régebbi részeket, a 4. résznél is valami hasonlóra számítottam. És egyszerûen nem azt kaptam, amit vártam. Az autós párbeszéd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor elmeséli, hogy õ sosem akart hõs lenni, csak hát valakinek muszáj volt hõsnek lenni és õ épp ott volt és õ nem vár elismerést, meg hasonlók
számomra túlságosan erõltetett és szájbarágós volt. És ez valahogy az egész filmre igaz...nagyon meg akarták mutatni, hogy azért willis bácsi még mindig a régi, pedig már nem az. Nem azt mondom, hogy rossz film, mert nem az, csak nem olyan, mint a régiek😊

Willis egyébként a kedvenc színészem, de a mostani alakításaival valahogy nem vagyok kibékülve (Surrogates, Két kopper, Red...nem adja),
nekem még mindig a Die Hard széria és az Utolsó cserkész a csúcs (no meg a fagyasztott pizza😄)

Riddick21
A 4. részbõl nézzétek meg a vágatlan, kevésbé családbarát verziót. Rajongók látni fogják a különbséget, nem csak vérben és káromkodásban, de apróbb vágásokon is. Sokkal jobb. Én csak egy sorrendet állítanék:
1. Die Hard
2. Live Free or Die Hard - Unrated Director's Cut
3. Die Hard 2
4. Die Hard with a Vengeance

A Die Hard témához én is hozzászólnék:

Die Hard 9/10
Die Hard 2 8/10
Die Hard With A Vengeance 10/10
Live Free Or Die Hard 10/10

Szóval igen nagy rajongója vagyok a szériának én is. A divatos közfelfogással szemben nekem a negyedik rész is csúcs volt, semmiben sem marad el a korábbiakkal. Pont az volt a lényeg, hogy McClane ugyanaz az "old school" figura és egy számára totál idegen, mai modern cyber-terroristákkal kellett szembe szállnia.

Személy szerint én a azért szeretem a szériát, mert mindegyik minõségi akciófilm, a fõhõse pedig abszolút emberi karakter. McClane-rõl totálisan elhiszem, hogy tényleg átlagember, aki átlagon felüli szituációkban kénytelen helytállni. És nem a cigi meg a pia miatt szereti az ember. Ebben egyébként az a poén, hogy a harmadik részben egy szál cigit nem szív el (a kettõ végén tulajdonképpen leszokik, mikor felrobbantja a repülõt :-DDD) és alkesz sem volt soha a karakter.

Ami a lehetetlenségeket illeti, hát nem tudom. Az mennyivel volt realisztikusabb, hogy mezítláb fut kismillió üvegszilánkon és nem vérzik el, vagy, hogy lerúgják egy felszálló repülõ szárnyáról a befagyott kifutóra és nem törte pozdorjává minden csontját? Vagy mikor a harmadik részben lezúgnak Zeus-szal a konténerekre kb. 30 méteres magasságból és simán akcióznak tovább? A DH-filmekben sosem volt semmi realizmus, csak a '80-as és a '90-es években még nem volt divat mindenbe belekötni.

Szóval én tartom, hogy A DH-széria folyamatos és erõs színvonalat hoz, így nagyon várom az ötödik részt is.
kaposi1
..."én kb. minden héten megnézem az elsõ három részt,..."
<#wilting>Akkor te igazi rajongója vagy a sorozatnak.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Én is így gondolom a pontozást.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: