1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Látom, megy még ezen egy kis rugózás, így jobb helyre tenni a dolgot, mert akármilyen furcsa, bár tudok brutálnagy betűkkel vörösben írni, azért nem vagyok annyira paraszt.

Tehát:

1.) előszöris félrement a válasz, aminek az oka az, h később tudatosult, h ő a Köpök a sírodra vonalon kommentel, nem a Skyfall-on. Ez volt a beugró, hogy kipattanjon a dolog.

2.) A Bond komment tényleg spoileres, de értem én, hogy nem ez a lényeg és nem is volt ott, hogy Bond purcan ki, így akár el is lehet e mellett menni. Olyan ez, mint pl.: mindenki látta már az Eiffel-tornyot, mégsem csalódna, ha Párizsba utazna és megnézné. Ez is pont ilyen.

3.) Az pedig már viccnek volt szánva, mert annyira adta magát a helyzet, hogy azzal fogja magát kimenteni a kommentelő, hogy benyögi, hogy NEM Bond fog meghalni :DDD Na, ez az extra spoiler, ami ebben a helyzetben valóban röhejes, ilyen az igazi stand-up comedy poén is. Ez az a vicc, amikor a rendőr megállítja a családot a kocsival és mindenki mond valami olyasmit, ami egyre rosszabb helyzetet teremt, pedig csak menteni akarják a dolgot...

Amúgy meg fogom nézni. A kommentekből és a film elejéből (láttam ám belőle negyed órát) már azt is tudom, ki lesz az "áldozat". Sőt logikus is, hogy ő legyen.

Szóval, akit bánt a dolog, hogy szóltam e miatt, az ne szörcsögjön tovább (mert a SPOILER gomb használata kötelező). Nem követett el egetverő bűnt, de pár százan, most már tudnak valamit, amit nem akartak volna tudni - konkrétan olyasmit, hogy a párizsi Eiffel-torony hogy néz ki. Ma este azért elutazom megnézni... ;)