[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Érdekes amit mondasz..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..csak épp nem teljesen igaz. Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az amit szemlélsz. Én magasabb szinten gondolkozom a dolgok szemléletéről mint Te, de ettől még igazad van. Te kialakítottál egy véleményt valamiről valami alapján és ehhez ragaszkodsz makacsul. Én pedig felvázoltam egy teóriát arról, hogy pontosan dátum szerint nem határolható be, hogy az említett film (A jó a rossz és a csúf) mikor is játszódik. Persze feltehetően a polgárháború idején, de ezt a tényt soha senki sehol (hivatalosan: tehát író vagy rendező) nem támasztotta alá. Csak erre világítottam rá. Ti kezdetek el támadni a megfigyelésem miatt. Támadni, bírálni és ócsárolni. Igazából érthető is a viselkedésetek, emiatt nincs bennem harag. Nem tudtátok nekem tényekkel igazolni az állításotokat, s emiatt haragra gerjedtetek. Csak hát ez semmi jóra nem vezet. Már csak amiatt sem, mert sem szellemileg sem fizikálisan nekem nem ártotok vele. Önmagatoknak okoztok kellemetlenséget csupán. A vérnyomásotok megemelkedik (az agyatok vérellátása megnő) és csak ontjátok magatokból a szitkokat az enyhülést és a megkönnyebülést várva. De helyette csak a harag és a düh jön. Mert haragra harag a válasz és dühre düh. Megkeseredett önmagatokat megbetegítő magányos emberek lesztek ha nem változtattok időben. Mellesleg, hogy kikre hogyan tekintünk az szintén önmagunkból fakad. Ha rám a gondolkodásom miatt gyogyiként tekintesz, akkor sajnos saját magad tükrét mutatod önnönmagad felé. Az én világomban gyogyinak azt tekintjük, aki önmagát sem képes ellátni, függetlenül attól, hogy mit gondol a külvilágról. Nem azt, aki saját akaratából egy szemléletváltás után otthont, munkát és családot teremt. Barátságokat épít ki és egy jobb életet mutat meg másoknak is. Bár a látszat más, attól még ez lennék én. Bármennyire is elszomorít ez Téged, de nem az a gyogyi akinek Te látsz.