[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Természetesen nem tudom.
De informálódtam a környezetemben. Megkérdeztem pár ismerőst akik látták, és olyanokat is akik nem, de nekik csak a véleményüket a témáról.
Mármint a tudatos álmodásról.
Meglepődtem a válaszokon.
Akiket okosnak hittem eddig, azok butaságokat mondtak (pl.: "..nem néztem végig, mert az az idióta DiCaprio..")
Szóval ilyesmik. Őszintén: nekem sem kedvencem az ürge. De mondjuk én nem is miatta kezdtem el nézni a filmet..
Más részről, volt akit eddig "lassúnak" gondoltam, de miután beszédbe elegyedtünk a filmről (és a mondanivalójáról) csak lestem, miket mond.
Véleményt írtam egy félig látott filmről. És?
Talán a film felénél nem lehet véleménye senkinek sem?
Amúgy igazatok van: nem egy oszkár díjas alakítás amit nyújtanak benne.
De nem is ez a lényege.
A lényege végső soron ugyanaz, mint minden filmnek: a mondanivaló.
Lassan nekiveselkedem a végének (illetve a második felének)is...
Annyit már most tudok, hogy egész más vége lesz, mint amire számítani fogok..
Ennyit elárultak többen is. Nekem pedig ennyi elég is :)
Már csak azt nem értem, ha tényleg "mindenki" látta már a filmet, akkor miért nem véleményeztétek?
Bíráltok engem, hogy a végét még nem is láttam, meg hogy évezredes titkokra derült fény (ez ha jól sejtem vicc lenne, bár elég gyengus) vagy pedig egyszerűen semmit sem mondtatok.
Vagy tényleg sokan láttátok és nem mertek beszélni róla, mit is gondoltok utána, vagy nem is láttátok :)
A döntés a tiétek. Én csak az utat mutattam meg :)
Vagy inkább nem is én..inkább DiCaprió "bácsi"..