1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Jogos, végülis, ha megkapargatjuk a történelmi eseményeket, kiderül, hogy mindegyik hátterében egy olyan nő van, aki valamire megkért egy férfit...
    Szinte biztos vagyok benne, hogy a férfiak megfelelési vágya a nőkkel szemben okolható az összes háborúért a világon. Csak meg kéne kapargatni és kiderülne. :)

Nade:

Fejvadászok - Hoderakármicsoda...
    Sokan le fognak ezért szavazni, nade ez miért is olyan nagy szám? A "csavar" miatt, ahogyan megoldódik a dolog? Vagy ami kiderül, hogy mi is van a háttérben? Vagy mindkettő úgy együtt? Sztem ez nem igazán zseniális. Olyan gyenge közepes: 5/10

Sivatagi show
    Gyerekkorunk kultmozija újranézve - olyan kár, hogy a dramaturgia miatt alkalmazott trükköket észreveszi az ember (pl.: a Nap és a Felhők csatájában a felhők "feloszlása"). Gyerekkorban imádnivaló, felnőtt fejjel fél liter házi meggybor kell mellé, hogy kacarásszál rajta... 4/10

Parfüm - Egy gyilkos története
    Az egyetemen én tartottam előadást az illóolajokról és az enfleurage-ról és nem is gondoltam, h valaha olyan filmet fogok látni, amiben éppen ez lesz a kulcs motívum. Kellemesen nyers képek váltakoztak igen magával ragadó részekkel, pont olyan volt, amilyennek kellett lennie, de e nélkül az előélet nélkül lehet nem tetszett volna annyira. Az is zavart, hogy sok jelenet túlzó volt (pl.: parfüm készítése összeöntögetésekkel) - ezért is olyan 7-8/10. Azért volt benne egy erős rész:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor fellopózik az utolsó áldozathoz, a kutyák nem veszik észre: nincs szaga a testének - ez azért ütött!