[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mivel egész hétvégén beteg voltam, így volt időm pár filmet megnézni. :)
Flight - 7/10. Tetszett. Kicsit leült a film közepére a történet, de a vége kifejezetten tetszett. Nem hiába kedvelem a Denzel Washington filmeket.
Gru - 9/10. Valami baromi jó kis rajzfilm. Itthon 3D-ben kifejezetten élvezhető és szórakoztató volt. Várom a második részét, illetve a "minyonok"-ról szóló rövidfilmeket :D
Dredd - 6/10. Kellemes vasárnap délutáni akciófilm. Nem untatott, de nekem nem lesz többszörnézős.
Felettünk az ég (Another Earth) - 6/10. Kicsit többet vártam ettől. Bíztam benne, hogy lesz egy kis kaland is, de a végét is hirtelen elvágták. Eredet feeling, hogy meghagyja a nézőnek, hogy mi lesz a folytatás. De érdekes történet.
Elárulva (Stolen) - 5/10. Tipikus futószalagon gyártott akciófilm. Semmi egyediség nincs benne. Szokásos sztori...emberrablás, váltságdíj, majd happy end. :/
Pedig szeretem a Cage filmeket. De ez nekem nem jött be.
A Bourne hagyaték. 7/10. Sajnos kevés emlékem van az előző 3 Bourne filmekről :/
De összességében tetszett, majd lehet, hogy a trilógia után ismét megnézem, hogy friss emlékekkel legyen teljes a történet.
Szándékosan nem írtam spoilert, azért csak ilyen rövid az értékelés :)