[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
IXEMGabeo #72805 Jack Reacher
Nos, igazából ez egy baromira jó akció film volt (régen láttam ilyen jó történetet) habár a Csempészek is jó volt, de az ennél egyszerűbb volt. Tom Cruise nagyon jól hozta a szerepét okos, kimért, határozott de ugyanakkor szarkasztikus stílusa baromira humoros volt.:D Ugyebár sok oldalú színészként van beállítva, de szerintem az akciófilmek állnak neki a legjobban nem az ilyen Vanília égbolt típusú vackok...Az más kérdés, hogy a Mission Impossible-t 3x kezdtem el nézni, de mindig abbahagytam, mert nekem nem jöttek be azok a hihetetlen elemek, amiket beletettek abba a filmbe. Nem ez a lényeg, szóval a befejezésnél volt egy jelenet, ami egy szokásos sablon az akciófilmeknél, szerintem kihagyhatták volnaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!puszta kézzel öljük ám meg az ellenfelet nem pedig fegyverrel, ami nálunk van persze azt ilyenkor el kell dobni és összecsapni, mint férfi a férfival:D
Mindenesetre a puzzleszerű hiányzó darabok megtalálása, ami a nyomozás része volt az egésznek az nagyon bejött,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!autós üldözéses rész is bejött és vicces volt amikor ketten próbálták leütni baseball ütővel
10/8 at lazán megért