[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #72796 Dredd: Eléggé B-szintű lett. Látszott rajta az alacsony költségvetés. Az akciók súlytalanok és unalmasak.A lassításokat nagyon erőltették. Carl Urban jobb Dredd volt,mint Stallone. Nekem nem jött be, untam. 5/10
Végzetes Hazugságok: Richard Gere nem volt rossz.A történet elég kevés,de még is az egész film alatt érezhető volt a feszültség. Szerintem nem mozis színvonal,inkább csak only dvd. Egyszernézős,de egyszer jó. 6/10
Django elszabadul:Tarantino ismét megcsnálta. Remek film lett. Dicaprio-nak nagyon jól állt a gonosz földműves szerep,de Jamie Foxx is nagyon jó volt. Gyorsan eltelt ez a majdnem 3 óra,és basszus néztem volna még tovább. 9/10
Pitch Perfect: Nem volt rossz,de egy Glee rész kenterbe veri minden téren,tánc,zene..stb. Egynek elment,de felejthető. 6,5/10
Paranorman 3D: Szórakoztató volt,a poénok jól működtek,a megvalósítás remek. A 3D nem nagyon szám. Jó volt. 7/10