1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Az elmúlt 4 hétben lepörgettem pár filmet :)

Red Lights 3/10
    (rég láttam olyan filmet, amit le akartam kapcsolni egy óra után)

Taken.2 5/10
    (egyszeri kikapcsolódásra jó. de ha nem L.Neeson lett volna a főszereplő, akkor hamar a film+-os B-kategóriás filmek között láttuk volna)

Arbitrage 7/10
    (R.Gere-t kedvelem, mint színész. volt pár filmje, amit imádok mind a mai napig: Primal Fear, The Jackal, Hachi és a Brooklyn's Finest. Ebben a filmben hozta formáját, és a történet is lekötött.)

Looper 9/10
    (ritkán kap tőlem egy film 9 vagy 10 pontot. A Looper esetében 8 és 9 pont között vacilláltam, végül utóbbinál döntöttem. Hogy miért? Oda vagyok a sci-fi filmekért, viszont mára egyre kevesebb jön belőle)

Cloud Atlas 9/10
    (ez egy olyan film, ami megosztja a nézőket. valaki imádja, valaki unalmasnak tartja. én előbbiek csoportjába tartozom)

Total Recall 5/10
    (nem hasonlítanám össze az eredetivel, de attól függetlenül nem éreztem erős alkotásnak)

Sinister 6/10
    (sci-fi mellett horror-fan-nak mondhatom magam. sajnos e kategóriában sem jönnek az átütő történetű filmek. talán a Mist volt a legutóbbi, amit láttam. Ez nem lett volna rossz, de valamiért amerikaiasra sikerült a vége (mily meglepő). a történetben sokkal több volt, de mint mindig, elcseszték a klisékkel, és a történet utolsó szakaszával)

Premium Rush 7/10
    (tetszett, hogy végre egy új témát dolgoztak fel, nem vették túlzottan komolyan sem, kellemes kikapcsolódás volt)

End of Watch 9/10
    (ha ismerőseim filmajánlásokat kérnek tőlem, akkor ezt elsők közt szoktam említeni!)

Lawless 8/10
    (kedvelem Tom Hardy-t, így nagyon vártam már ezt a filmet. csalódnom nem kellett, mert azt kaptam, amit vártam. a végével kapcsolatban viszont mást vártam volna)

Grave Encounters.2 4/10
    (na igen. szokták mondani, hogy az első rész sok esetben jobb. sajnos most sem volt másképp)