1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    Flight: Denzel Washington ismételten remek játékát még mindig jó nézni.Kőkemény dráma,voltak benne lapos részek,de ha ez nem zavar,akkor nagyon is jó film.A trailer kicsit csalókás volt,mert a drámán van a hangsúly.A Repülős részek hatásosak,a végkifejlett tanulságos. 8/10

House at the End of the Street: Ööö..:/ Ez nem tudom,hogy mi volt. Azt hittem,hogy valami jó kis thriller lesz,de a közelében sincsen.A történet elég gyenge,csak azért néztem végig,mert azt hittem,lesz valami nagy csattanó a végén,de semmi sincs. Jennifer Lawrence jól néz ki benne,valószínűleg vele akarták eladni ezt a förmedvényt. 2/10

Démoni doboz: A történet nagyon is jó,teljesen megfogott,misztikus,szellemes...egy ideig működik is,de a végére már nagyon klisés lesz.Sajnálom,de még így is elég korrekt kis horror/thriller. Kicsit lehetett volna mozgalmasabb,de szerintem jó volt egynek. 6,5/10

Sinister: Ismételten egy horror,ami elég jól sikerült. Ebben már több ijezgetés volt,elég hatásosra is sikerült. A nyomozós szál tetszett,végre nem csak agyatlanul halnak meg az emberek. A végkifejlett kicsit gyors lett,őszintén kicsit nagyobb csattanót vártam. Este sokat nézelődtem a sötétben. 7/10

Fehőatlasz: Tény,hogy kicsit hosszú lett,de engem teljesen lekötött. Némely történet tényleg egyszerűbb volt,de engem egy percig sem untatott. Jó volt. Tom Hanks alakítása kiemelkedő lett. 8,5/10