1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az már abban az időszakban volt, mikor a szent terror ment, azaz szépen tisztogattak és lezárták az összes loop-ot, az átlag halandókat meg simán lemészárolták az utcákon, zavargások voltak és totális terror. Nyilván nem azért küldték őt vissza, hogy ne találják meg, hanem mert tudta a "vezér", hogy ennek így kell lennie, különben a saját idővonala nem jön "létre". Ámbár az szerintem is apróbb logikai hiba volt (na nem mintha nem lettek volna benne nagyobbak is).

Az asztanál fogalmazta meg Bruce a lényeget, hogy fejében kavarognak a lehetséges idővonalak emlékei és verziói és minden ködös, bizonytalan, de bizonyos kulcs-cselekmények esetén minden élessé válik azonal és tisztává (hiszen akkor az ő esetében immáron eldöntötté válik a dolog "pillanatnyilag"). Avagy ahogy Yoda mondaná, a jövő mozgásban van. Érdekes volt. ÉS akaraterővel képes volt újra visszaidézni az általa valósnak hitt emlékeit, az a durva!!!

Jó volt ez a looper. Nem erre számítottam, de egy egész korrekt scifi drámát kaptam. Meglepő volt, hogy még mernek ilyesmit csinálni. Persze rém átlászó volt már az elején a TK-sokkal stb., de 1xűsége ellenére teljesen vállalható volt. A mondanivaló volt a lényeg. Kicsit tán túl hosszú és így vontatott volt...

Kíváncsi vagyok, ha full japók/koreaiak pakolják össze ugyanezt, az milyen lett volna (sokkal több szenvedéssel)?! :D Lásd. OldBoy.